Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

MSGM

Noen ganger oppdager man at man alltid har manglet noe uten at man var klar over det. Slik er det med dameklær fra MSGM. Nå er det fantastiske merket kommet med enda en banebrytende kolleksjon som gjør at man virkelig sperrer øynene opp. Her får du nemlig dameklær som kort kan beskrives som et rebelsk oppgjør med det tidløse.

Massimo Giorgetti er designeren bak MSGM, og designene kjennetegnes ved utradisjonell bruk av farger og revolusjonerende former. Dette er med andre ord dameklær til den modige og selvsikre kvinnen som ikke er redd for å skille seg ut fra mengden. Hvis du har lyst til å gi garderoben din noe nytt og vågalt, da er virkelig MSGM merket for deg.


Sprudlende italiensk design


I 2010 ble MSGM kåret til den beste overraskelsen på den italienske motescenen av Vogue – og det sier jo ikke så lite! Det italienske merket designer moderne dameklær med trendy detaljer som passer til alle moteinteresserte kvinner. Med dameklær fra MSGM kan man uttrykke sin egen personlige stil og frigjøre seg fra de til tider dikterende rammene i moteverden. Designene deres er annerledes og spennende og er med på å gi et friskt pust i garderoben. Dette italienske merket har allerede vunnet mange moteinteresserte kvinners hjerter, og her hos Miinto kan du finne noen av dine nye favoritter allerede i dag.

Selv om du selvfølgelig kan få en kjole eller andre typer dameklær som er iøynefallende, så er MSGM også kjent for skoene sine. Her er det full fart på kreativiteten, og du finner alt fra design med print til produkter med fantastiske utsmykninger og former. Det er tydelig at de ikke er redde for å bruke ville farger og nye materialkombinasjoner. Du får «splatterkunst» kombinert med eleganse og uformell sportsmote hvor det hele avrundes i reneste avantgardestil og førsteklasses materialer. Vesker og herresko er også en del av kolleksjonene, der herresko er litt mer klassiske i stilen. Fra dette karismatiske merket kan man få mote til begge kjønn.


Varierte kolleksjoner


Kolleksjonene fra MSGM er varierte og favner bredt, men uansett om du velger en kjole, sko, tilbehør eller noe helt annet, så får du mote som er spekket på en nyskapende måte. Nyskapning krever ikke bare kreativitet, men også godt håndverk. Merket har alltid skapt mote som er spesiell og iøynefallende, noe som tilfredsstiller moteverdenens krav til personlighet. Siden det italienske merket startet i 2010, har de designet uunnværlige hverdagsplagg som gensere og T-skjorter, i tillegg til de mer kjente skoene og kjolene. De kan brukes til absolutt alle anledninger, og er både kule og klassiske, og kan fås i mange forskjellige farger og stiler. Selv om de kan variere voldsomt i utseendet, så er det ingen tvil om at det er design fra MSGM. Dette merket har 100 % kontroll på design, trykk og kunstneriske detaljer – noe som gjennomsyrer kolleksjonene deres hver eneste sesong. Det er noe som faller i god jord hos de fleste, og er hovedårsaken til at dette merket er så etablert på markedet, selv om det altså ikke har mer enn knappe ti år på baken. Det er et merke hvor du vet hva du får, men som samtidig klarer å overraske hver eneste gang de lanserer en ny kolleksjon.


Finn MSGM her hos Miinto


Røttene til MSGM er godt plantet i et av verdens største motemekka, nemlig Italia. Hvis det er noe Italia er kjent for, så er det utsøkt håndverk, godt design og bruk av lekre materialer. Hos MSGM er dette kombinert med inspirasjon fra de veldig store franske motehusene for «haute couture» som Yves Saint Laurent og Coco Chanel, noe som kulminerer med nye spennende kvalitetsdesign hver eneste sesong. Her hos Miinto finner du et godt og bredt utvalg av dameklær fra dette fantastiske italienske merket, og vi er sikre på at du finner noe som passer perfekt til deg.

Fjern alle filter

MSGM

Side 1 Av 15

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.