Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og forlenget retur frem til 15. januar 2024

Munthe

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

MUNTHE

Munthes historie strekker seg helt tilbake til 1994. Da het designerhuset «Munthe plus Simonsen», men i 2009 valgte de to designerne å gå hver sin vei på grunn av uenighet om veien videre for selskapet. Naja Munthe kjøpte derfor Karen Simonsen ut av firmaet, og deretter ble altså designerhuset hetende Munthe.


Rått og elegant


Merkevaren har altså vært gjennom en rivende utvikling siden den spede starten i 1994. Årene har vært preget av alt fra prestisjefylte motepriser og toppmodeller, til internasjonalt anerkjente ambassadører og fantastiske motefremvisninger. I 2014 valgt Naja Munthe å relansere merket. I dag er merkevaren mest kjent for sine unike detaljer og gjennomførte design. Dette kommer tydelig frem i hver av de fire årlige kolleksjonene. Utformingen er rå med dekonstruerte elementer. Dette kombineres igjen med det raffinerte og elegante. Dette kommer spesielt til uttrykk i Munthes kjoler, der snittet er skarpt, trykkene unike og passformene løse.


Munthe-design til huset


Men Naja Munthe designer ikke bare unike kleskolleksjoner. Hun er full av kreative ideer, og disse kommer til uttrykk i det unike boligmerke Casa De Luxe. Her henter hun inspirasjon fra finurlige og merkelige butikker og fantastiske loppemarkeder. Dette forvandler hun så til flotte og vidunderlige ting som alle stilbevisste kvinner elsker. Uansett om du er på jakt etter noe lekkert å ha på kroppen eller få plassert i huset, så er Naja Munthe designeren for deg.


Natur og by


De ulike kolleksjonene er inspirert av Naja Munthes utallige reiser. Det er ingen spesifikke destinasjoner, men reisene går til alt fra varmere himmelstrøk via bråkete storbyer til rolig natur. Den inspirasjonen hun får på de mange reisene sine setter i gang den kreative prosessen, og tilfører et kult og unikt uttrykk til de forskjellige kreasjonene. Det som står Munthe nærmest er spesielt den skandinaviske naturen – noe som kommer til uttrykk gjennom bruken av de nordiske, dype farger og rolige silhuetter. De unike trykkene og detaljene kan man heller ikke overse, og de er etter hvert et tydelig kjennetegn ved merket – noe moteguruer og bloggere over hele verden setter pris på.


Kjoler til hverdag og fest


Uansett om du skal ut på byen med venninnene eller på møte på kontoret, så finner du noe som passer blant Munthes kolleksjoner. Hun klarer nemlig å utforme klær som kan brukes til både hverdag og fest på grunn av hennes kunstneriske og frie tilgang til å designe klær. Med de fine kolleksjonene behøver du aldri å bekymre deg om du er for lite- eller for godt kledd. Du har nemlig alle muligheter til å skru opp eller ned for ditt utseende med mye fantastisk tilbehør som tunge øreringer eller fargerike vesker. Med det riktige tilbehøret skaper du et perfekt utseende som passer til din personlige stil og den aktuelle påkledningen. Du kan også gå etter en mer dempet stil, og velge en kjole eller bluse i et enkelt design og nedtonede farger. Dette kan du igjen kombinere med et par lave joggesko. Hvis du velger en kjole fra Munthe, så er du garantert kvalitet og et unikt design, noe som igjen gir deg muligheten til å sette ditt eget preg på utseendet.

Fjern alle filter

Munthe

Side 1 Av 4

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.