Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

N21

Alessandro Dell'Acqua stiftet motemerket N21 i 2010. Merket skaper moderne og feminine kolleksjoner med detaljer lånt fra den maskuline garderoben. Denne blandingen av feminine og maskuline former og tekstiler ble raskt en del av merkets stilistiske DNA. Designeren har valgt å fokusere på en ny tilnærming som er ekte og meningsfull, der han blander sin enorme kunnskap om strikkeklær og produkter for å lage en ny utgave av hyllevarekolleksjoner.

Designeren Alessandro Dell'Acqua har alltid vært blant de ledende innenfor den nyeste italienske motescenen, og lanserte sin egen første linje N21 (numero ventuno) i 2010. De særegne egenskapene i arbeidet hans som dyktig skredder, unik sensualitet og femininitet, spiller fortsatt en viktig rolle i designene hans. På toppen av dette har han begynt å sette mer pris på sports- og hyllevaredesign for å øke merkevaren. N21 er helt sikkert det merket som er det mest verdsatte og skattede i italiensk moteindustri, og det vil aldri slutte å forfølge nye estetiske grenser.


Italienske dameklær på sitt beste


Når man ser nærmere på kolleksjonen fra N21, så er det de rene linjene og flotte materialene som man først legger merke til. Selv om merket har lekt med maskuline materialer, så fremstår kreasjonene utrolig myke, rene og feminine. Dette gjelder for eksempel kjolene, og de elegante kreasjonene har et utseende som signaliserer italiensk eleganse og stil. Det er mange forskjellige modeller, farger og design i kolleksjonene, og du finner for eksempel en elegant og stilren hvit kjole med bånd rundt midjen, krage i halsen og ballongermer. Det er langt mellom de fargesprakende designene, men du kan for eksempel også finne en flott og kort kjole med røde og hvite blomstertrykk.

N21 designer også gensere, og flere av modellene har et preg av vintage. Du finner for eksempel en grå genser med halvkorte ermer og svart sløyfe ved brystet, eller en vinrød ullgenser med krystaller på kragen. Alt utført med en tilbakeholdenhet og ekstravagant skredderkunst, og kvaliteten er til å ta og føle på ved alle plaggene. Selv en helt alminnelig t-skjorte føles og ser eksklusiv ut.


Alessandro Dell'Acqua


Alessandro Dell'Acqua ble født i Napoli i 1962 og ble uteksaminert fra «Accademia di Belle Arti» i Napoli. I en alder av 23 år ble han utnevnt til den nye kreative direktøren for Genny, og i mars 1996 debuterte Alessandro Dell'Acqua med sin første eponyme kolleksjon under moteuken i Milan. Kolleksjonen etablerte umiddelbart verdensomspennende anerkjennelse for sine sensuelle og feminine snitt kombinert med bruk av høykvalitetsstoffer.

Året 2010 var et særdeles viktig år i karrieren, og fungerte som et vendepunkt. Etter å ha forlatt den kreative retningen på det eponyme merket, brukte Alessandro Dell'Acqua all sin erfaring han hadde opparbeidet seg gjennom årene til det nye prosjektet N21, som han både er grunnlegger og kreativ sjef for. I oktober 2013 ble Alessandro Dell'Acqua utnevnt til den nye kreative direktøren for den prestisjetunge franske «Maison Rochas», og i januar 2014 presenterte han den første N21-herrekolleksjonen på «Pitti Immagine Uomo».

Ta en nærmere kikk på dette unike italienske merket. Her hos Miinto kan du la deg forføre av italiensk eleganse og sensualitet.

Fjern alle filter

N21

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.