EKSTRAORDINÆRT SALG - SPAR OPPTIL 60% | Få ekstraordinære tilbud direkte fra lokale butikker 
SALG - Spar opptil 60%
Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

name it (636)

Name it er et dansk klesmerke for barn. Name it er en del av Bestseller som fokuserer på å ha oppdatert mote til en overkommelig pris. Man vil stadig finne innslag fra catwalken og andre trender i plaggene, samt gode basisplagg i bomull og ull. Ullklærne fra Name it er i en myk kløfri ull og stadig oppdaterte design. Basisplaggene som lages hovedsakelig av bomull har god passform og kvalitet. 


Name it har også et utvalg tilbehør som luer, votter, skjerf og sko. Alt med komfort og stil i tankene. To av kjerneområdene til Name it er denim og yttertøy som samtidig med tekniske egenskaper skal se bra ut og være gode å gå i.

Nyfødtklærne til Name it er gjerne nøytrale kolleksjoner med enkelte retro-inspirerte plagg uten så mye trykk og broderier. Her er det stor fokus på komfort og funksjon. Klærne til større barn er ofte tøffe plagg med røffere detaljer, inspirert av de seneste trendene i motebildet. Name it fokuserer mye på at klærne skal tåle barns lek, være friske og morsomme, samt være noe barn selv ønsker å gå i.

Name it ønsker å tilby noe til en hver stil, og plagg til både hverdag og fest. På våren kan du kjøpe flotte festdrakter til 17. mai og ulike skjorter og kjoler til enhver smak. Name it sin bunad er et populært antrekk til festlige anledninger. Til hverdags kan du finne alt fra morsomme trøyer med kjente karakterer på til mer nøytrale plagg.  POPULÆRE KATEGORIER TIL BARN:

Barneklær

Barnesko

Heldresser til barn

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

636 produkter funnet
Filter

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale motebutikker

Gratis retur

14 dagers returfrist

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.