Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og forlenget retur frem til 15. januar 2024

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

NAME IT

På denne siden har vi samlet trendy design fra dette populære, anerkjente merket, som alltid har sterkt fokus på komfort og kvalitet. Noe som er svært viktig når man produserer tøy til aktive barn for at plaggene skal holde lengst mulig. Et annet stikkord når Name it designer klær, er sikkerhet. De lar seg nemlig inspirere av barns oppriktighet, og ved å se verden gjennom deres øyne klarer Name it å produsere ansvarlig mote ved å oversette dagens trender til komfortable, trygge kvalitetsprodukter for barn i alle aldre.


Name it – en del av Bestseller


Du har garantert hørt om Vero Moda, Jack & Jones, Only og Selected, men det er ikke sikkert du visste at alle disse, samt flere, er en del av det internasjonale selskapet Bestseller? Bestseller, som ble grunnlagt i Danmark i 1975 av Troels Holch Povlsen, står også bak Name it. Når dette merket så sidestilles med merkene nevnt ovenfor så sier det seg selv at det er i de beste hender.

I dag er det sønnen, Anders Holch Povlsen, som driver selskapet som er representert i 70 markder over det meste av Europa, Midtøsten, Canada, India og globalt via internett. Bestseller sitt barneklesmerke startet som Exit på midten av 1980-tallet og utvidet seg raskt til flere europeiske markedet i løpet av 90-tallet. Name it ble i 1996 introdusert som et undermerke for småbarn, og i 2008 byttet Exit navn til Name it på grunn av varemerkerettigheter. I dag er Name it et av de mest populære merkene innen klær for barn, på bakgrunn av både kvalitet og den komfortable prislappen.


God kvalitet med en behagelig prislapp


I Name it sitt enorme utvalg av barneklær, som du finner på denne siden, finner du komfortable, funksjonable og fine plagg i god kvalitet med en behagelig prislapp. For pris er viktig når det kommer til barneklær. Barna vokser ut av klærne sine i rekordfart, og derfor er det godt å vite at det ikke trenger å koste skjorta. Det er også fint å vite at prisen ikke går på bekostningen av kvaliteten på plaggene, for kvalitet er vel så viktig for barn som det er for voksne.

Barneklær skal faktisk tåle mer, da de skal brukes av aktive barn. Enten det er en baby som akkurat har begynt å krabbe, eller et barn som nylig har oppdaget den spennende sandkassen i barnehagen. Slitesterke klær er derfor svært viktig, og det er nettopp det du finner på denne siden. Både hverdagsklær, og yttertøy av ypperste kvalitet for barn i alle aldre.


Ullklær fra Name it


Enten barnet ditt er født på sommeren eller på vinteren, er ullklær viktig å ha som en del av garderoben til den lille. Det unike med ull er at det er temperaturregulerende, og kan derfor brukes året rundt. I tillegg til at det regulerer temperaturen, holder ull på fuktigheten og transporterer fukten bort fra huden. Dette holder barnet komfortabelt enten det sitter stille, eller er aktivt. På vinteren er det en stor fordel å bruke ull innerst mot kroppen, også på føttene.

Ullklær fra Name it får du både til føtter og til kropp. Du får alt fra ullbodyer, til strømpebukser, sokker, luer, votter og gensere. Dette betyr at du kan finne et fullstendig ullsett med alt du trenger til den lille her på denne siden. Du finner plaggene i nøytrale farger, og med stilige motiver. Alt etter som hva du synes passer til barnet ditt.


Basisplaggene barnet trenger


Basisplagg som bodyer, bukser, gensere, T-skjorter, undertøy og sokker er Name it eksperter på å produsere. De vet hva barn foretrekker, hva de trenger, og hva som skal til for at barnet skal ha det komfortabelt til enhver tid. Det gjenspeiles i basisplaggene fra Name it som du ser på denne siden. Utvalget er enormt, men det kan være vanskelig å vite hvor du skal begynne. Derfor vil vi tipse deg om at du kan filtrere på både størrelser, farger og pris øverst på siden slik at det blir enklere for deg å justere det du ser etter hva du ønsker å se.

Det som også er fint med Name it er at de ofte tilbyr pakker med flere i, som for eksempel undertøy og sokker. Her får du kjøpt en pakke med flere underbukser, eller flere par med sokker slik at du slår to fluer i en smekk. For et barn trenger som regel flere enn bare en av hvert plagg, de trenger faktisk en hel del. Da kan du spare både tid og frustrasjon ved å velge en med flere i samme pakke.


Yttertøy av ypperste kvalitet


Hos Miinto vil du finne yttertøy av ypperste kvalitet fra Name it på en og samme side – enten du er på jakt etter en varm skibukse, eller en søt kjeledress i softshell med herlige detaljer. Kjeledressene fås i ulike farger, med motiver som enhjørninger og dinosaurer. Fordelene med en softshelldress fra Name it er at de er slitesterke, pustende, vindtette og vanntette, som er perfekt til aktive barn som liker å leke ute uansett vær.

Har du et barn som fryser lett, da vil vi anbefale deg å gå for en vinterdress. Den har de samme fordelene som en softshelldress, men holder lenger på varmen. Til vår, høst og sommer kan en regndress være det beste valget. Her kan det være greit å ta en litt stor størrelse, slik at det blir enkelt for barnet å bevege seg selv om det har flere lag med tøy under.


Det beste fra Name it finner du hos Miinto


Det beste som Name it har å by på, finner du hos Miinto på denne siden. Her kan du enkelt handle en hel garderobe til barnet ditt, uten at lommeboken får seg en smell. Du kan med andre ord handle klær og tilbehør til barn i den beste kvaliteten, med god samvittighet og viten om at dette er klær barnet vil være komfortabel i.

Fjern alle filter

name it

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.