Bestill før 18. des for levering før Jul

Bestill før 18. des for levering før Jul

Forlenget retur frem til 15. januar 2024 I Bestill før 18. des for levering før Jul

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

NAPAPIJRI

Napapijri har massevis av lekkert yttertøy som jakker, anorakker og vinterjakker. Når du handler klær fra dette merket, så får du praktiske jakker og bukser i lekker design.

Hvis du er på utkikk etter en ny jakke, så finner du utrolig mange flotte modeller fra Napapijri her hos oss. Jakkene er som oftest holdt enkle og stilrene, og materialvalget gjør at du er sikret en jakke av den aller høyeste kvalitet. Jakkene er som regel fylt med lekker vatt, noe som gjør at du holder varmen i all slags vær. Jakkene fra dette merket kan derfor brukes både om høsten og på vinteren, når kuldegradene fortsatt biter fra seg.


Jakke som holder


Når du velger en jakke fra Napapijri, så velger du samtidig en jakke av utrolig god kvalitet. Her er det ingenting som er overlatt til tilfeldighetene. Uansett om du velger en alminnelig jakke, anorakk eller en tykk vinterjakke, så får du helt sikkert glede av den i mange år fremover. Mange av jakkene har en design som både er klassisk og moderne, og du er dermed også sikret en jakke som ikke går av moten med det første.


Skill deg litt ut med en anorakk


Hvis du gjerne vil ha en jakke som skiller seg litt ut, så kan det være smart å velge en anorakk. Napapijri har mange forskjellige modeller å velge mellom, og du finner helt sikkert en som passer til deg og stilen din. Når du velger en anorakk fra dette merket, så har du samtidig valgt en litt annerledes løsning når det gjelder valg av yttertøy. Det er generelt noe helt spesielt over å ha en anorakk i stedet for en helt alminnelig jakke. Det gir en annerledes stil, siden de aller fleste går rundt med tradisjonelle jakker med glidelås. Det er som sagt flere forskjellige modeller å velge mellom. Du har muligheten til å velge en av de unike designene, eller du kan velge en med en mer klassisk fremtoning. Det gir deg et unikt uttrykk på en litt mer subtil måte.


Hold hodet varmt


Hvis du allerede har en jakke, vinterjakke eller anorakk fra Napapijri, så mangler du bare det aller øverste for å holde deg helt varm med stil. Merket lager nemlig ikke bare lekre bukser og jakker, men også annet yttertøy, som for eksempel luer. Mange har ikke så mye hår å dekke ørene med, og det kan dermed bli rimelig kaldt hvis man beveger seg rundt i kaldt vær uten lue. Napapijri har designet mange flotte luer som gjør det enkelt å holde hodet varmt, og luen behøver ikke kun å brukes i ekstremvær, men er også fin til hverdagen, når du bare skal fra A til B. Luene er laget i god kvalitet, og materialet er mykt og lekkert.


Innenfor det ytterste er også viktig


Hvis du virkelig skal på eventyr ute i kulden, så er det ikke bare yttertøyet som skal være i orden – det som er innenfor er minst like viktig. Det er viktig at det hjelper deg med å holde varmen ute i kulda, men klærne skal også få deg til å føle deg veltilpass og varm når du tar det tykke yttertøyet av innenfor. Napapijri har massevis av klær som passer innenfor det aller ytterste. Det er jo selvfølgelig en smakssak hva man foretrekker, men merket har sørget for at kolleksjonene inneholder noe for enhver smak.

Fjern alle filter

Napapijri

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.