Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og forlenget retur frem til 15. januar 2024

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

NEO NOIR

Hvis du gjerne vil ha moteriktige klær hvor pris og kvalitet går hånd i hånd, så er det danske merket Neo Noir noe for deg. Kolleksjonene deres, bestående av både klær og tilbehør, består av klassiske stiler blandet med de nyeste trendene. En av Neo Noirs styrker er at de har fingeren på motepulsen og klarer å omsette høymote til hverdagsmote. Som et resultat vil du se utrolig moteriktig ut, men samtidig investere i plagg som du kan bruke sesong etter sesong. Det er tidløst, uten å være kjedelig. Her på Miinto har vi et bredt utvalg av forskjellige plagg fra det kjente merket.


Dansk mote


Neo Noir er et dansk merke med fokus på design av moteklær til kvinner som er opptatt av klær og hva de skal ta på seg innen de går ut av døren. Merket ble grunnlagt av Ole Overbeck og Niels-Henrik Henriken, som allerede var drevne menn innenfor klesbransjen og moteindustrien, i 2012. Niels-Henrik Henriken var blant annet med på å starte klesmerket Saint Tropez. Siden den gang har Neo Noir opplevd markant vekst og blitt utrolig populært blant moteinteresserte kvinner. Hva er nøkkelen til at Neo Noir har blitt så populær blant folk? Svaret ligger mye i deres designprofil, hvor de har klart å kombinere det beste fra to verdener.


Neo Noir – for deg som liker å se bra ut


Klærne og designet tar utgangspunkt i aktuelle trender i motebildet, i tillegg til at de fokuserer på brukbarhet. Neo Noir er et merke med høy standard og sans for kvalitet, noe som kommer tydelig til uttrykk gjennom detaljrikdommen og det helt riktige materialvalget. Utvalget inneholder like mye feminine plagg med for eksempel blonder og sarte farger, som plagg med et mer maskulint og rått uttrykk. Til sammen gir de deg utrolig gode muligheter for å sette sammen komplette antrekk til enhver anledning. Kombiner gjerne det feminine med det rå, og opplev hvordan antrekkene dine blir mer levende og kreative når du blander de to stilartene med hverandre. Dette kan du få til gjennom blant annet å kombinere for eksempel deres romantiske strikkejakker med et mer rocka skjørt eller deres noe unike bluser med en klassisk sort dressbukse. Mulighetene føles uendelige, og de fleste plaggene de lager passer godt sammen så lenge man styler på riktig måte.


Allsidighet er viktig


Neo Noir produserer moderne produkter av høy kvalitet i klassiske farger, som kan settes sammen og blandes slik at du har et antrekk til enhver anledning. Fokuset ligger først og fremst på kvalitet, og selve designet er en blanding av flotte hverdagsklær og eksklusive festantrekk. De klassiske snittene og fargene gjør at antrekkene kan blandes og settes sammen på utrolig mange måter, og dermed har du muligheten til å skape mange forskjellige varierte antrekk med ulike uttrykk. Antrekkene deres fremhever kvinners feminine former, og de allsidige designene kan brukes til både hverdag og fest. Det er nettopp dette som gjør dem til en favoritt blant mange kvinner. Fargepaletten kan variere og inneholde alt fra den helt klassiske sorte, til mer knalle farger som rosa, rød, blå og grønn, samt roligere jordtoner som beige, mosegrønn og mild oransje. Felles er at alle fargene går sammen på en eller annen måte, selv om noe er mer nøytralt og noe er mer lekent og fargerikt. Muligheten er derfor stor for å finne noe til hver en smak.


Mote her og nå


En av Neo Noirs største og fremste kvaliteter, er at de har evnen til å kunne omstille seg kjapt, og levere fantastisk mote i riktige farger, stoff og kvalitet på de riktige tidspunktene. Neo Noir jobber nemlig ikke med faste kolleksjoner som de fleste merkevarene gjør, men leverer her og nå. De studerer moten og fremstiller de stilene, antrekkene og fargene som kundene etterspør. Derfor er Neo Noir med på de siste nye trendene i moteverden. Dette krever en voldsom dedikasjon, lidenskap og interesse for klær – noe som absolutt skinner gjennom i klærne deres. De er også opptatt av å ta del i den dugnaden som pågår, hvor viktigheten av å bidra til en bærekraftig utvikling innenfor klesindustrien står i fokus. Dette bidrar de til gjennom å blant annet velge mer bærekraftige materialer, som enten kan resirkuleres eller brytes ned på en naturlig måte. De har også valgt å avstå fra å bruke pels, og er derfor en ekte dyrevenn.


Kjoler og skjørt for de kresne


Neo Noir er spesielt gode på kjoler, skjørt, blondebluser og korte blazere. De er konstant oppdatert på hvilke aktuelle tendenser som gjør seg gjeldende i moteverden, og fokuset ligger på kvalitet til rimelige priser. De klarer å skape et design som lever opp til den høyeste standarden når du vil skape det perfekte utseendet. Kort fortalt er det mote for kresne kvinner, som verdsetter kvalitet til gode priser. Klærne har den evnen at de samme plaggene fint kan brukes til både hverdag og til fest, uten at du føler deg hverken underkledd eller overkledd. De har funnet den perfekte balansen, så det eneste du skal gjøre er å style de opp eller ned. Blant bestselgere kan vi nevne blusen Liza Lace Blouse, som har vært populær sesong etter sesong. Et annet populært design er skjørtet Carin, som har sneket seg inn i utrolig mange garderobeskap i Norden. Har man først prøvd skjørtet med behagelig strikkant i livet, så er det vanskelig bare å nøye seg med én farge. De siste par sesongene har Neo Noir også blitt populære for kjoler til festlige anledninger. Disse festkjolene har utrolig flotte blondedetaljer, og kan dessuten fås til en rimelig penge – som alt annet hos Neo Noir.


Vi hos Miinto setter kunden først


Bestiller du nå, så får du klærne hjem til deg innen få virkedager. For å sørge for å gi deg den beste kundeopplevelsen, tilbyr vi gratis frakt hvis du handler for over 499 kr. Skulle du angre på kjøpene dine, eller har bruk for en annen størrelse, kan du også returnere varene dine innenfor 14 dager og få pengene tilbake. Klær er noe vi bruker så og si hver dag, så unn deg selv å investere i god kvalitet og godt design. Vi håper du finner noe fra Neo Noir som faller i smak her på siden.

Fjern alle filter

Neo Noir

Side 1 Av 8

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.