EKSTRAORDINÆRT SALG FORTSETTER - SPAR 20-60% PÅ NESTEN ALT  | Shop direkte fra lokale butikker 

SALG | SPAR 20-60%

Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

New Balance (47)

Amerikanske New Balance sports- og joggesko kan ses over hele verden. Det er fokus på føtter som har det godt, og som er aktive. De har klart å få et dedikert publikum over hele verden, og dette skyldes uten tvil at de tilbyr både høy kvalitet og tidløst design.

New Balance har vært med hele tiden. Selskapet ble grunnlagt i Bostonområdet allerede i 1906, av engelskmannen William J. Riley. Fokuspunktet var føttenes struktur, og spesielt fotbuen – New Balance solgte primært tilbehør til sko. Et av de første produktene var en fotbuestøtte som var designet til å gi en naturlig støtte for buen. En god støtte til føttene handler om balanse.

Det startet med høns

Det sies at navnet New Balance stammer fra den gangen Riley observerte en «perfekt balanse» hos hønene sine. De tre-delte føttene holder fuglene oppe på en perfekt måte, og man mener Riley hadde en kyllingfot på skrivebordet. Om det er sant eller ikke betyr egentlig ikke så mye. Det viktigste er hvordan fotstøtten var fundamentet for New Balance og skoene deres. I 1961 ble de første løpeskoene lansert. Modellen fikk navnet Trackster, og var en ekte revolusjon. Den kunne nemlig fås med forskjellig passform, og skoene gjorde merket kjent som en av de førende i sportsmiljøet. New Balance er i dag kjent for produktenes styrke og kvalitet, og tilbyr fortsatt tekniske og innovative sportssko og joggesko.

Fortsatt i USA

New Balance har ikke flyttet deler eller hele produksjonen fra USA siden firmaet ble grunnlagt. Omkring en fjerdedel av skoene fremstilles fortsatt i USA, nærmere bestemt i Massachusetts og Main. Mens mange andre gigantiske skoprodusenter flytter produksjonen til utlandet, fremmer New Balance både arbeidsplasser og miljø ved å opprettholde en viss produksjon i hjemlandet. På midten av 90-tallet ble hele 70% av skoene produsert i USA, men for omtrent 20 år siden skiftet dette, slik at omkring 70% av produksjonen nå foregår i Kina.

Bæredyktig produksjon

Miljøet har vært et stort fokuspunkt for New Balance, og bedriften investerer i utdannelse innenfor miljøpåvirkning når det gjelder design, utvikling og fremstilling. De bruker mange analyser for å kunne ta de riktige forholdsreglene, slik at de kan jobbe videre med et verdifullt miljøarbeid. Alt fra design til produksjon tilpasses miljøhensyn, og det samme gjelder materialvalget deres. De jobber også hardt på å identifisere og finne farlige stoffer i produksjonen, og redusere avfallet som følger. New Balance har et mål om at produktene deres i fremtiden ikke skal etterlate seg noe avfall i det hele tatt, og at de kan være frontløpere innenfor en bæredyktig utvikling i verden.

New Balance for alle

Helt fra starten, da firmaet solgte såler til politifolk og tjenere, til i dag hvor New Balance forsker i samarbeid med eliteatleter, har man vært opptatt av en kropp i bevegelse. Dette har resultert i at de får det ypperste frem i skoene. Man behøver selvfølgelig ikke å være en sportsutøver i verdensklasse for å ha glede av et par joggesko fra New Balance. Skoene er nemlig elsket av sneakers-entusiaster og moteløver over hele verden. Det finnes et hav av modeller, og det finnes helt sikkert et par som passer perfekt til deg også.POPULÆRE KATEGORIER INNEN SPORT OG FRILUFTSLIV:

Anorakker

Dunjakker

Fjellsko

Fleecejakker og -gensere

Joggesko

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

47 produkter funnet
Filter

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale motebutikker

Gratis retur

14 dagers returfrist

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.