Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

NEW BALANCE

Amerikanske New Balance sports- og joggesko kan ses over hele verden. Det er fokus på føtter som har det godt, og som er aktive. De har klart å få et dedikert publikum over hele verden, og dette skyldes uten tvil at de tilbyr både høy kvalitet og tidløst design.

New Balance har vært med hele tiden. Selskapet ble grunnlagt i Bostonområdet allerede i 1906, av engelskmannen William J. Riley. Fokuspunktet var føttenes struktur, og spesielt fotbuen – New Balance solgte primært tilbehør til sko. Et av de første produktene var en fotbuestøtte som var designet til å gi en naturlig støtte for buen. En god støtte til føttene handler om balanse.Det startet med hønsDet sies at navnet New Balance stammer fra den gangen Riley observerte en «perfekt balanse» hos hønene sine. De tre-delte føttene holder fuglene oppe på en perfekt måte, og man mener Riley hadde en kyllingfot på skrivebordet. Om det er sant eller ikke betyr egentlig ikke så mye. Det viktigste er hvordan fotstøtten var fundamentet for New Balance og skoene deres. I 1961 ble de første løpeskoene lansert. Modellen fikk navnet Trackster, og var en ekte revolusjon. Den kunne nemlig fås med forskjellig passform, og skoene gjorde merket kjent som en av de førende i sportsmiljøet. New Balance er i dag kjent for produktenes styrke og kvalitet, og tilbyr fortsatt tekniske og innovative sportssko og joggesko.Fortsatt i USANew Balance har ikke flyttet deler eller hele produksjonen fra USA siden firmaet ble grunnlagt. Omkring en fjerdedel av skoene fremstilles fortsatt i USA, nærmere bestemt i Massachusetts og Main. Mens mange andre gigantiske skoprodusenter flytter produksjonen til utlandet, fremmer New Balance både arbeidsplasser og miljø ved å opprettholde en viss produksjon i hjemlandet. På midten av 90-tallet ble hele 70% av skoene produsert i USA, men for omtrent 20 år siden skiftet dette, slik at omkring 70% av produksjonen nå foregår i Kina.New Balance Mest Populære ProdukterNew Balance er mest kjent for sine joggesko, som kombinerer stil, komfort og ytelse. Faktisk er deres 990-serie en av de mest populære løpeskoene på markedet i dag, elsket av både profesjonelle idrettsutøvere og moteentusiaster alike. Andre populære produkter inkluderer deres komfortable treningsklær, stilige vinterjakker, og deres allsidige tilbehør.
Bæredyktig produksjonMiljøet har vært et stort fokuspunkt for New Balance, og bedriften investerer i utdannelse innenfor miljøpåvirkning når det gjelder design, utvikling og fremstilling. De bruker mange analyser for å kunne ta de riktige forholdsreglene, slik at de kan jobbe videre med et verdifullt miljøarbeid. Alt fra design til produksjon tilpasses miljøhensyn, og det samme gjelder materialvalget deres. De jobber også hardt på å identifisere og finne farlige stoffer i produksjonen, og redusere avfallet som følger. New Balance har et mål om at produktene deres i fremtiden ikke skal etterlate seg noe avfall i det hele tatt, og at de kan være frontløpere innenfor en bæredyktig utvikling i verden.Egenskaper ved merket New BalanceNew Balance er et kjent merke med en sterk global tilstedeværelse og en bred produktserie. De er kjent for høykvalitets treningsutstyr, spesielt kjører sko, som er designet for å gi maksimal komfort og ytelse. Produktene deres er kjent for sin unike kombinasjon av funksjonalitet og stil, med et konstant fokus på innovasjon og forbedring. New Balance setter vekt på å tilby større størrelsesvalg og bredere skostørrelser for å imøtekomme en mangfoldig kundebase. De har et sterkt engasjement for bærekraft og bruker materialer av høy kvalitet, mange av dem er resirkulert og miljøvennlig. En annen viktig karakteristikk ved New Balance er deres engasjement for lokalsamfunn, da de aktivt støtter ulike sosiale og idrettsinitiativer.New Balance for alleHelt fra starten, da firmaet solgte såler til politifolk og tjenere, til i dag hvor New Balance forsker i samarbeid med eliteatleter, har man vært opptatt av en kropp i bevegelse. Dette har resultert i at de får det ypperste frem i skoene. Man behøver selvfølgelig ikke å være en sportsutøver i verdensklasse for å ha glede av et par joggesko fra New Balance. Skoene er nemlig elsket av sneakers-entusiaster og moteløver over hele verden. Det finnes et hav av modeller, og det finnes helt sikkert et par som passer perfekt til deg også.

New Balance er et anerkjent amerikansk merke innen joggesko og sportsutstyr. De er mest kjent for deres joggesko som er designet for den ultimate komfort og funksjon. New Balance bruker avansert teknologi for å lage sko som støtter foten perfekt, enten du løper, går eller trener. De tilbyr et bredt spekter av stiler, størrelser og farger, slik at alle kan finne et par New Balance-sko som passer til sine preferanser og behov.Handle New Balance på MiintoShopping for New Balance på Miinto er enkelt og problemfritt. Vi tilbyr et bredt utvalg av deres nyeste kolleksjoner, fra trendy joggesko til komfortable treningsklær. Husk å sjekke ut vår New Balance salgsseksjon for enda flere gode tilbud.


New Balance er mer enn bare et mote merke, det er en livsstil. Med sitt innovative design, komfortable passform og kvalitetsmaterialer, er det ikke rart at så mange mennesker over hele verden elsker New Balance. Så uansett om du er en idrettsutøver på jakt etter høytytende utstyr, eller bare noen som setter pris på god mote, har New Balance noe for deg.

Fjern alle filter

New Balance

Side 1 Av 2

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.