Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

NIKE

Alle har hørt om Nike, og det er ikke så rart. For med Nike får du produkter som henvender seg til både toppatleter og mosjonister – og ikke minst motebevisste kvinner og menn i alle aldre. Nike er nemlig til deg som elsker moderne og gjennomtenkte design som hjelper deg å nå målene dine. Nike ble grunnlagt i 1964 under navnet Blue Ribbon Sport. Allerede i 1971 skiftet de navn til Nike. Navnet ble hentet fra den greske gudinnen Nike, og selskapet har siden den gangen utviklet seg til å bli en av verdens aller største innenfor sko og sportsklær. I dag produserer de joggesko, sneakers, fritidssko, fotballsko, golfsko, basketballsko og sko for mange flere disipliner. Få skoprodusenter eller merker har hatt en like stor innvirkning og innflytelse på omverden som nettopp dette populære merket. De har dukket opp blant verdens største og mest berømte atleter i en lang rekke sportsgrener, i tillegg til at de har hatt en naturlig plass i film, musikk og mange andre former for populærkultur. Bare nevn fenomenet Air Jordan, så vet alle hva du mener. Sannsynligvis kjenner flere til skoene enn til selve inspirasjonen bak dem, nemlig basketballspilleren Michael Jordan.


Nike produserer ikke bare sko


Når du tenker Nike, så tenker du helt sikkert sko – men dette merket produserer langt mer enn bare sko. De lager, blant annet, også råkule sweatshirts, t-shirts, leggings og shorts. Du får treningstøy i svært behagelige materialer som gjør at de er komfortable å trene i, samt fine plagg i god kvalitet til hverdags. Med et plagg herfra er du alltid frisk og klar for alt hva dagen måtte bringe.


Flere veier til suksess


Nike kjennetegnes ved innovasjon, trender og brand awareness. Med en nesten ubarmhjertig evne til å fortelle kundene deres hva de ønsker før de vet det selv, har de oppbygget en posisjon, som en gudinne på en trone over sportstøy og sportssko. Blant de atletene som bruker sko og klær fra Nike, kan vi nevne Christiano Ronaldo, Mo Farah, Rory McIlroy og LeBron James. Historiske atleter som den amerikanske løperen Steve Prefontaine og Michael Jordan har også samarbeidet med dette anerkjente merket.

Det er med andre ord flere veier til suksess, men alle veier leder gjennom Nike – og det med god grunn. I tillegg til stilige design, får du også kvalitet. Varer fra dette velkjente merket vil du ha stor glede av i en årrekke.


Jogging og Michael Jordan


Steve Prefontaine hadde en trener som het Bill Bowerman. Han var medstifter av Nike, og en av de største årsakene til det store «running boom» på 70- og 80-tallet. Omtrent 25 millioner amerikanere begynte å løpe som trening, og snart ble alle amerikanere kjente med det nye begrepet «jogging». Årsaken til at amerikanerne begynte å jogge, skyldes blant annet Prefontaine, og den suksessen han og andre amerikanere fikk på løpebanen. Sannsynligheten er stor for at de aller fleste av de 25 millioner amerikanerne løp i et par sko fra Nike. Michael Jordan-samarbeidet, som resulterte i de tidligere nevnte ekstremt populære Air Jordan skoene, førte til en av Nikes største salgssuksesser noensinne. Hver eneste jente, gutt, mann og kvinne, ønsket å gå rundt i et par nye Jordans - og sånn er det faktisk i dag også.


Magiske trendsettere


Du satser kanskje ikke på en karriere innenfor verken basket eller løp, men elsker du allikevel å dyrke mosjon og trene i et par sko fra Nike? Det skjønner vi veldig godt. Det er noe helt spesielt ved Nike, noe magisk. Det er mer enn et merke, mer enn en livsstil og mer enn et konsept. I dag er Nike-sko kjennetegnet ved en lav vekt, innovativt design og allsidighet. De brukes i dag like gjerne på jobben som på gata eller på fotballbanen. Det har heller ingenting å si hvor gammel du er. Merket kjenner ingen begrensninger, men gir deg muligheten til å være deg selv, helt og fullt.

Valgmulighetene når det kommer til farger og design er mange, og her finner du noe som passer for enhver stil. Enten du er glad i nøytrale farger, eller i mønstre som lyser opp en grå hverdag. Uansett hvilke sko du velger, vil det toppe hele antrekket ditt og gjøre det komplett.


Brillefin


Nike går langt for å være oppdatert i nåtidens motebilde, og det at briller lenge har vært en stor del av motebildet har ikke gått ubemerket hen. Det har blitt mer og mer moderne å bruke briller som tilbehør, enten du vil imponere litt ekstra på et jobbintervju, eller generelt fremstå som den skoleflinke.

Et par briller kan endre et helt uttrykk, og med briller fra dette merket er du garantert et stilig utseende. Du får briller med runde glass, og du får briller med firkantede glass. Dette handler om hva som kler ditt ansikt best, eller smak og behag.


Bærekraftig


Nike er svært opptatt av bærekraft, og er med Move to Zero på en reise mot null CO2-utslipp og null avfall. Slik ønsker de å bidra til å beskytte idrettens fremtid. Derfor kan du i utvalgte butikker donere brukte klær, slik at de kan resirkuleres. På denne måten forhindrer de at materialer havner på søppelfyllinga. Dette gir nytt liv for gamle produkter.

Dette går godt overens med vårt hovedmål om å bekjempe overproduksjon i moteindustrien, og for å gjøre dette er vi avhengige av å jobbe hardt for å eliminere den uholdbare praksisen som for tiden er til stede som overproduksjon. Ved å resirkulerer brukte produkter gjør det at vi er et steg nærmere dette målet, for da kan mye brukes om igjen.

På denne siden har vi samlet alt det beste som dette merket har å by på av sko, tøy og tilbehør. Det beste av alt er at du kan handle og samtidig være trygg på at bærekrafen er ivaretatt. Nyt jakten på ditt nye favorittprodukt med god samvittighet.

Fjern alle filter

Nike

Side 1 Av 9

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.