Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og forlenget retur frem til 15. januar 2024

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

NN07

Bli med på revolusjonen, og kle deg i avslappet og klassisk herremote med en moderne twist. NN07 vil kle opp mannen, og la ham utstråle selvsikkerhet og eleganse – og du kan være med!

Merket NN07 er en forkortelse for No Nationality 07, og som navnet nok tilsier, så ble det grunnlagt i 2007. Det er et svensk/dansk merke, hvor designerne ofte er i Japan for å få inspirasjon. Det er spesielt de perfeksjonistiske blomsterparkene og meditasjonen i Japan som de henter det meste av inspirasjonen fra. Grunnleggerne har en visjon om at uansett hvem du er eller hvor du kommer fra kan du ha på deg hva du vil, avhengig av nasjon eller opprinnelse. NN07 er et anerkjent merke, som deltar i flere store moteshow på verdensplan.


Skjorter, chinos og mye mer


NN07 lager mye forskjellige typer klær, fra chinos til dresskjorter. Uansett hvilket produkt du kikker på, så er den røde tråden alltid ”casual Friday”. De gjør det til sitt mål å få den moderne manns klesstil til å bli mer avslappet, samtidig med at den skal være pen og elegant. Dette gjør de ved å bruke rolige farger med inspirasjon fra Japan. De holder designene sine klassiske, slik at det er enkelt å matche med andre klær. Skjortene, chinosene og de andre buksene er laget av den aller beste kvalitet og de beste materialer, slik at man opprettholder passformen og komforten i produktet. Ullgenserne er laget av fin merinoull, og det anbefales derfor ikke å vaske eller tørke det i maskin. Derimot bør man bare henge den opp utenfor og la vinden gjøre hele jobben.


Gjennomført look med en avslappet tilgang


Uansett om du er typen som er vant til å gå i skjorter, chinos eller bukser, så har NN07 produktet som vil komplementere klesstilen din. Merket leverer klær i rolige farger, og du kommer derfor aldri til å begå store feil når det gjelder fargekombinasjoner. De er med til å skape sikkerhet og dybde i enhver moderne manns garderobe. De elegante ullgenserne deres har en perfekt passform, som i tillegg har den helt riktige kvaliteten. Dette gjør at genseren kan brukes både til en avslappet middag, men også med en pen skjorte under og dermed brukes som et perfekt supplement til festantrekket ditt. De har designet de perfekte NN07-chinos og -bukser i samme stil. Igjen er det i klassiske farger, som sandfarget, navy og svart. De kan kombineres og sammensettes på alle tenkelige måter, men uansett hvordan du bruker merkets produkter, kan du være sikker på at passformene er helt perfekt. Dette vil den være, uansett om du er høy eller lav, tynn eller tykk – eller, som de fleste av oss, midt i mellom.


Selvsikker mote


NN07 er i dag med til å revolusjonere den moderne manns garderobe. De vil med de Japan-inspirerte fargene og detaljene gi mannen mer sikkerhet og dybde i klesstilen. Uansett om du leter etter lekre skjorter, chinos, bukser eller noe annet som kan piffe opp festantrekket ditt, så har NN07 akkurat det du trenger. Med produktene deres vil du til enhver tid fremstå mer avdempet og selvsikker i alle situasjoner.

Fjern alle filter

NN07

Side 1 Av 5

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.