Bestill før 18. des for levering før Jul

Bestill før 18. des for levering før Jul

Forlenget retur frem til 15. januar 2024 I Bestill før 18. des for levering før Jul

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

NORMANN COPENHAGEN

To danske herrer, Jan Andersen og Poul Madsen, bestemte seg i 1999 for å slå seg sammen siden de begge ønsket å lage et merke som utgjorde en forskjell i designbransjen. Resultatet av denne koalisjonen og visjonen er merket Normann Copenhagen. De første årene er alltid en tøff test for et nytt merke, noe som også gjaldt Norrman Copenhagen, men i 2002 kom vendepunktet da de lanserte lampen NORM 69. NORM 69 var en kjempesuksess for Normann Copenhagen, og innen fem år hadde merket lansert ytterligere 38 produkter under navnet Normann Copenhagen. I årene frem til 2009 begynte de å leke med ideen om å legge møbler til kolleksjonen, og året etter ble møblene en realitet for Normann Copenhagen. Det danske merket er kjent for dristige design med spennende innhold, samtidig som de holder fokus på funksjonalitet.


Prisvinnende forretning


Normann Copenhagen ligger på Østerbro i København. Her har Normann Copenhagen et 1700 m2 stort showroom og butikk i samme forretning. Dette er merkets flaggskipbutikk hvor teamet bak Normann Copenhagen virkelig har lykkes med å sette sammen et unikt miljø der hele sortimentet er representert sammen med andre ledende danske og internasjonale merkevarer. Ambisjonen om å skape den mest innovative og inspirerende butikk var høy, men Normann Copenhagen lyktes og forretningen har flere ganger vunnet priser for å være en av de beste designbutikkene i verden.


Det internasjonalt merke Normann Copenhagen


Normann Copenhagen har vokst til å bli en mastodont på det danske og internasjonale markedet, og de er selv ansvarlige for alle prosessene fra idé og design for produksjon til det endelige resultatet står klart i en Normann Copenhagen butikk eller forhandler. Normann Copenhagen selges i mer enn 70 land, hvorav hovedmarkedene er Skandinavia, Tyskland, England, Benelux-landene, Italia og USA. Produktene deres selges i de beste og mest eksklusive butikkene i verden, i frittstående designbutikker, museer og på nettbutikker.


Designprosessen


p>Normann Copenhagen samarbeider med mange danske og internasjonale designere. Hver av dem uttrykker sin egen unike look gjennom produktene, og alle har sin egen måte å jobbe med en designprosess på. Normann Copenhagen er et selskap som kan imøtekomme de fleste ulike arbeidsmetodene, og dette resulterer i design som ellers aldri ville sett dagens lys. I hvert fall ikke i en så omfattende skala som produktene selges på grunn av dette Københavnske designmerket. Designerne som jobber for Normann Copenhagen er mellom 27 og 90 år, og det eneste er at produktet må være iøynefallende på minst ett av følgende kriterium: i bruk, i designet, i fargen eller materialet.


Den opprinnelige ideen


Hver dag mottar Normann Copenhagen 5-10 nye designideer fra dyktige designere som håper at deres idé kan passe inn i Normann Copenhagens sortiment. Av og til klarer en designer å komme seg gjennom nåløyet, og deres produkt blir en del av sortimentet. Dette sortimentet kan beskrives som alt annet enn kjedelig, fordi Normann Copenhagen ikke har bestemt seg for en bestemt metode, og ikke har noe krav om at produktene må være i en bestemt retning eller stil. Det eneste et Normann Copenhagen-produkt trenger å være, er at det skal være originalt og lett å forstå. Hovedregelen som Poul Madsen og Jan Andersen fra Normann Copenhagen jobber ut fra, er at hvert Normann Copenhagen-produkt skal berike designverdenen med noe nytt.

Fjern alle filter

normann Copenhagen

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.