SUMMER SALE - SPAR OPPTIL 60% | Fri frakt ved kjøp over 499,-

SPAR OPPTIL 60%

Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Tilbake

Norrøna

Norrøna - et norsk merke for friluftsmennesker

I 1929 begynte friluftsmannen Jørgen Jørgensen jakten på funksjonelt friluftsutstyr som kunne tåle det tøffe været og naturen i Norge. Han begynte med enkle produkter som skinnremmer, ryggsekker og bomullsbekledning, og satte med dette kursen for Norrøna; å utvikle nytt, teknisk, og funksjonelt utstyr og bekledning for friluftsmennesker. I dag, fire generasjoner senere, er Norrøna fortsatt en familiedrevet bedrift med hovedkontor på Lysaker utenfor Oslo. Merkets visjon er fremdeles å utvikle stadig bedre produkter for utendørsaktiviteter tilpasset det norske klimaet.

Høyt fokus på teknisk utvikling og innovasjon

I 1929 kalte Jørgen Jørgensen selskapet J.J Norrøna Sportsartikler. Med på laget hadde han to tidligere kollegaer som jobbet som syersker, og produktene bestod i hovedsak av ryggsekker, telt og skinnprodukter. Til tross for at selskapet gikk konkurs i 1933, startet Jørgensen selskapet opp igjen allerede året etter. Det innovative merket kan i dag briljere med utviklinger som det originale fjelltunellteltet fra 1972, justerbare ryggsekker fra 1979, samt at de i 1977 var første aktør i Europa til å bruke Gore-Tex. I tillegg var Norrøna også først i Europa til å ta i bruk vannavvisende frontglidelåser på jakker i 2003.

Bekledning og utstyr til dame og herre

I dag kan du kle deg i Norrønas høykvalitetsklær fra topp til tå – tilpasset både aktivitet og værforhold. På Miinto tilbyr vi både dame- og herrekolleksjoner fra det norske merket, og du finner blant annet skalljakker, dunjakker, ryggsekker, mellomlag og funksjonelle accessories til dine fremtidige naturopplevelser. Ettersom deres produkter er av høy kvalitet og vil glede lenge, finner du i tillegg alltid flotte gaver til både han og henne i deres sortiment.POPULÆRE KATEGORIER INNEN SPORT OG FRILUFTSLIV:

Anorakker

Dunjakker

Fjellsko

Fleecejakker og -gensere

Joggesko

Filter

19 resultater

  • 1
  • 1