GRATIS FRAKT OVER 499,- OG GRATIS RETUR T.O.M. 15/1 2019
0 NOK

Norrøna (0)

Filter Fjern alle

KJØNN

Vi fant ingen produkter.

Kategorier

Vi fant ingen produkter.

UNDERKATEGORI

Vi fant ingen produkter.

Størrelser

Vi fant ingen produkter.

Farger

Vi fant ingen produkter.

0 produkter funnet

Norrøna

Norrøna - et norsk merke for friluftsmennesker

I 1929 begynte friluftsmannen Jørgen Jørgensen jakten på funksjonelt friluftsutstyr som kunne tåle det tøffe været og naturen i Norge. Han begynte med enkle produkter som skinnremmer, ryggsekker og bomullsbekledning, og satte med dette kursen for Norrøna; å utvikle nytt, teknisk, og funksjonelt utstyr og bekledning for friluftsmennesker. I dag, fire generasjoner senere, er Norrøna fortsatt en familiedrevet bedrift med hovedkontor på Lysaker utenfor Oslo. Merkets visjon er fremdeles å utvikle stadig bedre produkter for utendørsaktiviteter tilpasset det norske klimaet.

Høyt fokus på teknisk utvikling og innovasjon

I 1929 kalte Jørgen Jørgensen selskapet J.J Norrøna Sportsartikler. Med på laget hadde han to tidligere kollegaer som jobbet som syersker, og produktene bestod i hovedsak av ryggsekker, telt og skinnprodukter. Til tross for at selskapet gikk konkurs i 1933, startet Jørgensen selskapet opp igjen allerede året etter. Det innovative merket kan i dag briljere med utviklinger som det originale fjelltunellteltet fra 1972, justerbare ryggsekker fra 1979, samt at de i 1977 var første aktør i Europa til å bruke Gore-Tex. I tillegg var Norrøna også først i Europa til å ta i bruk vannavvisende frontglidelåser på jakker i 2003.

Bekledning og utstyr til dame og herre

I dag kan du kle deg i Norrønas høykvalitetsklær fra topp til tå – tilpasset både aktivitet og værforhold. På Miinto tilbyr vi både dame- og herrekolleksjoner fra det norske merket, og du finner blant annet skalljakker, dunjakker, ryggsekker, mellomlag og funksjonelle accessories til dine fremtidige naturopplevelser. Ettersom deres produkter er av høy kvalitet og vil glede lenge, finner du i tillegg alltid flotte gaver til både han og henne i deres sortiment.POPULÆRE KATEGORIER INNEN SPORT OG FRILUFTSLIV:

Anorakker

Dunjakker

Fjellsko

Fleecejakker og -gensere

Joggesko

Filter

Fant ingen produkter

Prøv å avgrense søket ditt ved å bruke filtret ovenfor.

Bruk for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra lokale, norske motebutikker.

Gratis retur

Bytt eller returner din ordre gratis t.o.m. 15/1 2019

80.000+ produkter

Fra mer enn 8000 brands.