EKSTRAORDINÆRT SALG FORTSETTER - SPAR 20-60% PÅ NESTEN ALT  | Shop direkte fra lokale butikker 

SALG | SPAR 20-60%

Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Norse Projects (22)

Hvis du er ute etter en stilsikker stil med snert, så er Norse Projects et merke du bør holde ekstra godt øye med. Her får du klær du kan leve i, og som ikke begrenser deg i hverdagens gjøremål. At du samtidig ser flott og stilig ut, er en selvfølge.

Norse Projects har en helt grunnleggende forståelse for hvordan man utvikler klær som man faktisk har lyst til å ta på seg og som samtidig komplementerer og utfordrer ens personlige stil. Blant klærne man kan finne i sortimentet deres, er stilmessig forskjellige skjorter med både lange og korte ermer. Dessuten finner man T-skjorter, beanies, lekre bomullsbukser, hettegensere, luer, kortbukser/shorts, klassiske olabukser og mye mer. Hvert enkelt plagg gir en mulighet til å justere ens stilart, og med bare et par enkle basisplagg kommer man veldig langt.

Garderobens ryggrad

Uansett hvor ekstravagant man er i klesstilen sin, så er det nødvendig å ha en basisgarderobe. Den er hele garderobens ryggrad, og uten den, er det vanskelig å sette sammen forskjellige antrekk. Når man skal sette sammen den helt perfekte basisgarderoben finner vi Norse Projects. Det er simpelthen et soleklart og opplagt valg for de aller fleste kvalitets- og stilbevisste menn. Kvaliteten fra plagg til plagg er helt på topp, og man merker med en gang at de verken har gått på kompromiss med materialer, design, passform eller den helhetlige stilen.

Merket har en spesiell sans for detaljene, og det gjør at de forskjellige plaggene har en veldig god passform og holdbarhet. Disse klærne tåler virkelig mer enn bare noen få vask før de ikke kan brukes mer. Hvis du er ute etter den helt perfekte basisgarderoben, så er derfor Norse Projects et passende sted å starte. Et par skjorter – en klassisk og en med litt snert, et par bukser og et par shorts, en hettegenser, et par T-skjorter – med eller uten trykk, avhengig av smaken din – en beanie eller cap. Det skal faktisk ikke mer til før du er klar til å ta verden med storm og stil. Med gode basiselementer fra Norse Projects kan du la det enkle være stjernen i antrekket ditt, men du kan også la det enkle spille birollen, og la de litt mer utfordrende og annerledes plaggene komme lenger frem på scenen.

Med snert og sjel for alle

Norse Projects er mer enn bare basisplagg. Med bakgrunn i det danske skatemiljøet, klarer de nemlig å leke med passformer, materialer og mønstre på en måte som gjør at klærne skiller seg ut i mengden. Utvalget er så stort og bredt, at klærne henvender seg til menn i alle aldre, uansett hvor forskjellig deres stilart måtte være.MER INSPIRASJON TIL HERRE:

Dresser

Skjorter

Slips


MER INSPIRASJON TIL DAME:

Kjoler

Jumpsuits & playsuits

Skjørt

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

22 produkter funnet
Filter

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale motebutikker

Gratis retur

14 dagers returfrist

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.