EKSTRAORDINÆRT SALG FORTSETTER - SPAR 20-60% PÅ NESTEN ALT  | Shop direkte fra lokale butikker 

SALG | SPAR 20-60%

Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Northug (8)

Petter Northug er nok kjent for de aller fleste nordmenn. Han er en av Norges mest meritterte skiløpere, og har vunnet både olympiske gullmedalje og verdensmesterskap. Og er det en ting som kjennetegner den norske skiløperen, så er det et brennende konkurranseinstinkt. Han var tidligere kjent for å være en dristig energibunt med enorm fart i sporet, men i dag er denne energien fokusert på å inspirere andre utøvere i alle idretter til å finne sitt indre beist frem, og overgå egne forventninger og bli en enda råere versjon av seg selv.

Det var selvfølgelig ingen tvil om at Petter Northug hva er nødt til å finne en ny arena å konkurrere på etter at han la skiene på hylla. Og det er de fleste kanskje ville ha funnet en arena som lignet litt på det man tidligere hadde drevet med, gikk Northug en helt annen vei. Nå har han nemlig funnet sin plass i moteverden, og har lansert en kolleksjon bestående av forskjellige briller og hansker. Det er klart at Northug er kjent med både briller og hansker fra sin aktive karriere, men nå står han altså i spissen for både design og produksjon av skivotter, skihansker og accessories. Og det må man si er litt av et karriereskift.

Innovative skibriller

Northug Eyewear er designet av Norges mest kjente industridesigner, Bård Eker, leger er kjent for å ha designet blant annet båtmerket Hydrolift, sportsbilen Koenigsegg og motorsykler for Ducati. Alle designene og produktene er symboler på slående design kombinert med funksjonalitet i verdensklasse. Og det er nettopp disse egenskapene som også går igjen i Northug Eyewear. Det var ikke bare Bård Eker som var med i utviklingen av brillekolleksjonen. Han jobbet tett sammen med Petter om utviklingen, og Northug kom med mange gode ideer som gjorde at de virkelig pushet grensene for å skape noe innovativt og av høy kvalitet.

Skihansker og skivotter

Noe av det aller viktigste for en langrennsløper, er å vite at hanskene fungerer som de skal. De skal kunne ha et godt grep og isolere mot både vind og vann. Dessuten skal de være særdeles slitesterke og holdbare samtidig som vekten skal holdes nede. Northug har lansert tre forskjellige serier med skihansker og skivotter. Den første serien heter Touring, og er perfekt til tur og trening på kalde dager. Den har en overdel i vindtett softshell-materiale er isolert med Primaloft Gold, noe som gjør at du holder deg både varm og tørr mens du er i aktivitet. Den neste serien heter Allround, og er skivotter som passer til forskjellige anledninger. Den tredje og siste serien heter Racing, og karakteriseres av god passform og komfort. Her finner du tekniske hansker og votter til trening og konkurranser, både for varme og kalde dager.POPULÆRE KATEGORIER INNEN VINTERSPORT OG FRILUFTSLIV:

Friluftsliv

Skiklær

Ullklær

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

8 produkter funnet

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale motebutikker

Gratis retur

14 dagers returfrist

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.