Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 1499.- og Enkel retur

Gratis frakt over 1499.-

Enkel retur innen 14 dager

NOTES DU NORD

Notes du Nord er et dansk motemerke som ble grunnlagt i 2015. Inspirasjonen kommer fra Art deco kombinert med rå kontraster, og merket henvender seg til kvinner som ønsker et stilfullt og klassisk uttrykk, med et snev av luksus.

Det første man legger merke til når man ser klær fra Notes du Nord er det flotte designet, og når man tar det på, så merker man også den høye kvalitet og detaljrikdommen. Med elementer fra dette merket i klesskapet ditt er du sikker på å kunne skape et unikt uttrykk. I tillegg til design og kvalitet, så er det også et stort fokus på passformen.


Et internasjonalt merke


Notes du Nord har på rekordtid slått gjennom med sitt internasjonale preg. Det fant fort veien ut i den store moteverden, og finnes nå i 13 land. Merkevarens navn ble valgt av flere forskjellige grunner. For det første er det et internasjonalt navn som kan brukes i alle sammenhenger, og som ikke setter grenser for eventuelle utvidelser. Dessuten skulle navnet - Notes du Nord – gjerne avspeile en nordisk touch.


Perfekt passform


Det flotte designet gjør at man hele tiden oppdager nye detaljer. Man får virkelig følelsen av at her har de virkelig husket på absolutt alt. Klærne fra Notes du Nord har alltid en god passform. Hvis du for eksempel kikker på en kjole fra dette merket, så legger du fort merke til at de fleste modellene har både draperinger og strikk i livet. Ikke bare sikrer det at kjolen sitter som den skal, men det er også med til å skape en vakker silhuett. Klærne er veldig klassiske, men på utvalgte modeller har de virkelig slått seg løs. Dette kan for eksempel ses ved de stilige paljettskjørtene eller kjolene.


Populære kjoler


Noen av de mest populære designene fra Notes du Nord er kjolene deres, og da spesielt de lekre ”drape” kjolene. Her finner du både kjoler med paljetter, lange kjoler, korte kjoler og kjoler i all verdens mønstre og farger. De vakre, lange kjolene i flotte farger er perfekte når du skal i bryllup, men kjolene er passer også utmerket til hverdagsbruk. Det må jo gjerne komme litt mer glitter inn i hverdagen, ikke sant?


Heldrakter og jumpsuits


Jumpsuits, heldrakter eller buksedrakter – kjært barn har mange navn. Mange kvinner har etter hvert blitt veldig glad i jumpsuits. Det er utrolig lett å ta på seg, og det føles som om man virkelig har kledd seg opp i dem. Viktigst av alt, så er de utrolig behagelige å ha på. Notes du Nord lager de fineste draktene til kvinner, med flotte farger, mønstre og stilige detaljer.


Former og detaljer


Arbeidet med kolleksjonene fokuserer på former, og derfor er passformene og fargene gjennomarbeidet i hver eneste kolleksjon, med fokus på hver eneste detalj. Hvert lille trykk er håndlaget, slik at hver linje av merket vil ha deres egen signatur i seg, i samspill med resten av det spesielle universet deres.

Fjern alle filter

Notes Du Nord

Side 1 Av 2

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.