Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

NUDIE JEANS

Vil du at buksene skal sitte perfekt, og er det en utfordring å finne bukser som faktisk gjør det? Da er Nudie Jeans løsningen på problemene dine. Merket kommer uten tvil til å bli ditt nye favorittmerke hvis du er ute etter et riktig utseende og perfekt passform. Kolleksjonene fra det svenske merket er fullt av design som er perfekte for de dagene når buksene bare skal sitte helt perfekt.


Nudie Jeans – mote som lar deg følge tidens trender


I kolleksjonene kan du tydelig føle merkets store lidenskap for stil og kvalitet. Nudie Jeans tilbyr de mest delikate designene i de beste materialene, der dongeri er hovedelementet. Her blir det lagt vekt på alle detaljer og høy kvalitet, og merkets dedikasjon til god passform er tydelig merkbar i de lekre kolleksjonene. Merkets store lidenskap for dongeri resulterer i en tidløs fargepalett, solide materialer og eksklusive passformer. Merket er kjent for sine kvalitetsjeans, men har mye mer å tilby. På den måten er det enkelt å fylle opp hele garderobeskapet med moteriktige design av høy kvalitet til enhver anledning og sesong.


Urban ser etter mannen i motemetropolen


Oppdag en verden av eksklusive produkter, de nyeste trendene, fasjonable design og en herlig attityde – alt inspirert av de klassiske jeansene. Nudie Jeans setter høye krav til stil og kvalitet, slik at du kan utstråle en rå attityde uansett om det er i jobb- eller fritidssammenheng. Med et så bredt spekter kan du hele tiden sikre deg en stil som følger tidens trender. Du kan for eksempel kombinere et par jeans med en skjorte og en dongerijakke, og fullfør det hele med et skinnbelte og skinnsko for en rå og uformell stil. Rått skinn og solid dongeri gir stilen din en røff brodd med masse attityde.


Kvalitetsprodukter vevet i Italia


Nudie Jeans er luksuriøse jeans designet og produsert av profesjonelle med et lidenskapelig forhold til jeans. Materialene jeansene er laget av kommer fra noen av de beste veverne som finnes, og er sydd utelukkende i fabrikker i Italia.

Merket er som sagt likevel svensk, og ble stiftet i år 2000 i Gøteborg. Det hele startet som et lite gatemotemerke, men vokste seg fort til å bli et av de mest etterspurte merkene innen gate- og dongerimote. Klærne er designet til både menn og kvinner, og kan brukes til hvilken som helst anledning hvor du kan ha på deg jeans. Kolleksjonene består av mange forskjellige modeller i ulike farger, finisher og kvaliteter, noe som gjør det enkelt å finne akkurat ditt favorittpar!


De mest populære modellene


Noen av Nudie Jeans mest berømte modeller er deres skinny jeans. Denne typen jeans sitter veldig stramt og følger bena hele veien fra midjen og ned til foten med en flott passform. Her får du virkelig fremhevet formene dine, uansett om du er mann eller kvinne. Andre populære modeller fra Nudie er: High Kai, Tight long John, Hank Rey, Grim Tim, Slim Jim og Average Joe. Men kolleksjonene inneholder ikke bare bukser. Du finner også lekre chinos, skjorter, basics, gensere og tilbehør i sortimentet.

Her hos Miinto finner du et stort og variert utvalg av fantastiske design fra dette svenske merket. Husk også på at vi tilbyr gratis frakt ved kjøp på over 499 kroner!

Fjern alle filter

Nudie Jeans

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.