Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

NÜMPH

Nümph lager dameklær med sjel og personlighet. Merket har ingen begrensninger og er ikke redde for å eksperimentere med innovative former, detaljer og trykk. Kvinner over hele verden har tatt merket til seg, og her hos Miinto finner du et stort og variert utvalg av klær fra dette fantastiske merket.

Nümph designer og produserer uimotståelige styles som fascinerer med måten de klarer å kombinere spesielle kontraster. En kjole fra Nümph kan både utstråle femininitet og rå styrke, mens en genser fra samme kolleksjon kan være både fargerik og klassisk. Med disse kombinasjonene skaper Nümph klær til den tøffe, vakre og uavhengige jenta og kvinnen som elsker å gjøre oppmerksom på seg selv ved hjelp av sin egen personlige stil.


Mangfoldig og allsidig


Nümph har en utrolig lidenskap for den særegne stilen deres, noe sånt tydelig kommer frem i kolleksjonene deres. Merket er snertent og med sine uunnværlig fargekombinasjoner tilføres garderoben både glede og lykke, uansett om det er snakk om et avslappet og passende sett, en tøff strikkegenser eller en glamorøs kjole. Klær fra dette merket er utrolig mangfoldige og morsomme, og kan brukes i de aller fleste anledningene.


Et dansk motemerke med suksess


Nümph er et danskeid klesmerke som har tatt den danske motescenen med storm. De begynte med en ambisjon om å være et merke som skulle kunne gi kvinner fantastiske dameklær til en fornuftig pris. Det er fortsatt den designstilen og produksjonen som er den primære ambisjonen bak merket. De flotte designene deres blir produsert av materialer i høy kvalitet. Dette sikrer kundene perfekte klær der hvor kvinnene gjerne vil signalisere selvtillit når de går inn i et rom. Klærne kan brukes som hverdagsklær og når man skal være pent kledd.


Finn din egen stil


Nümph kjennetegnes ved å designer klær med flotte kombinasjoner og sammensetninger av farger som er med på å skape den skandinaviske drømmen for kvinner. En kjole fra dette danske merket er som oftest designet med flotte og eksklusive farger og trykk som garantert får deg til å skille deg ut fra mengden. I senere tid har merket også utviklet seg i en mer klassisk retning med klær i mer nøytrale farger, men alltid med en liten vri slik at designene bevarer sin originalitet og gjenkjennelighet. Utvalget fra Nümph er så bredt og variert at man selv kan bestemme hvor fargerikt man har lyst til å kle seg. Merket er kjent for å fremheve den kvinnelige kreativiteten, det klassiske utseendet og den gode kvaliteten med en blanding av det beste fra alle verdener. Med det store utvalget du finner her på siden, så kan du selv bestemme hvordan du har lyst til å blande stilarter og design for å uttrykke akkurat den siden av deg selv du helst vil fremheve. Det du gjerne vil uttrykke når du kommer inn i et rom, kan gjøres hjelp av dameklær fra dette merket og dets kombinasjoner og sammensetninger av farger og design.

Fjern alle filter

Nümph

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.