Bestill før 18. des for levering før Jul

Bestill før 18. des for levering før Jul

Forlenget retur frem til 15. januar 2024 I Bestill før 18. des for levering før Jul

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

NÚNOO

Núnoo er et dansk merke som designer vesker og stilig tilbehør. På kort tid har merket blitt en markant aktør i motebransjen. Núnoo har spesialisert seg på vesker til den motebevisste kvinnen, hvor utforming og kvalitet er førsteprioritet. En veske fra Núnoo er derfor alltid en god investering. Veskene er trendy og har et rått utseende, og det går som sagt aldri på kompromiss med verken kvalitet eller design. Núnoos vesker er til kvinner i alle aldre som interesserer seg for mote, og som verdsetter en veske som er praktisk samtidig som den ser fantastisk ut.


Praktiske vesker


Det som er noe av de aller mest karakteristiske med veskene fra Núnoo, er hvor god plass det er i dem. Alle veskene har flere rom, og jo større vesken fra Núnoo er, jo flere og større rom har vesken. Det betyr at det finnes en Núnoo-veske til byen, til skolen og til hverdagen. Veskene er også praktiske på grunn av de gode materialene veskene er fremstilt i. Spesielt veskene i vasket skinn er holdbare og slitesterke. Med tiden vil også skinnet få et mer rått og lekkert utseende, siden det patineres.


Små vesker


Núnoo jobber målrettet med en finger på pulsen i forhold til hva som skjer i moteverden. Spesielle farger og detaljer avspeiler de aktuelle trendene. Núnoo Helena-vesken er et opplagt valg hvis du gjerne vil ha en veske å bruke ute på byen. Her er det plass til alt det viktigste, som lebestift, nøkler og kort. Hvis du trenger litt mer plass, så er Núnoo Stine et opplagt valg. Denne vesken har 4 rom med glidelås, men er fortsatt en liten stilriktig veske som kan brukes ute på byen eller til de mest nødvendige tingene i hverdagen.


Vesker i mellomstørrelsen


Núnoo Alimakka-vesken er et naturlig valg hvis du skal ha litt flere ting med, siden rommene er en del større en de to foregående veskene. Alimakka-vesken har to stropper, en lang justerbar stropp, og en kort dekorert stropp. Mia-vesken er enda litt større, men minner veldig om Alimakka. Hvis du må ha med deg datamaskinen din, så er Mille-tasken perfekt. Den har plass til en 13” bærbar, og er derfor et opplagt valg som passer til både jobb og skole.


De store veskene


Hvis du skal ut og reise en helg, passer reisevesken Camilla godt. Her får du plass til alt du trenger, og vesken er fremstilt i vasket skinn. Denne gode kvaliteten sikrer en lang holdbarhet og slitestyrke. Hvis du gjerne vil ha en annen type, så kan du kikke nærmere på Celine backpack. Utformingen skiller seg litt ut fra de andre veskene fra Núnoo, men den kan fortsatt tydelig assosieres til Núnoos røde tråd når det gjelder design.

Uansett hvilken type veske du leter etter, så finner du helt sikkert en veske fra Núnoo som passer til deg her på Miinto. Se nærmere på utvalget, og finn en moteriktig veske i høy kvalitet!

Fjern alle filter

Núnoo

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.