Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

OAKLEY

Oakley lager briller som er stilige og praktiske, og uansett om du velger solbriller, skibriller eller goggles, så får du et par briller av høy kvalitet, lang holdbarhet og komfortabel passform.

Når man er aktiv så handler det om å få så mye ut av anstrengelsene som mulig. Briller fra Oakley er resultatet av innovativ vitenskap og moderne teknologier. Glassene er polariserte eller utstyrt med iridiumbelegg for mer behagelig lys, og brillene er utrolige behagelige å ha på seg. Dette amerikanske merket har skjønt budskapet om at fokus på detaljene gir det beste resultatet. Derfor utvikles og innoveres det konstant i designstuene i California, og her har merket kommet med nyvinninger siden 1975.


Fra motor til sykkel og ski


Det hele begynte med utstyr til motorsportsbransjen. Senere har Oakley utvidet både produksjonen og sortimentet betydelig, noe som gir sportsutøvere og alle andre aktive mennesker muligheten til å ha profesjonelt utstyr foran øynene. Det er spesielt innenfor sykkelsporten at merket har utmerket seg ved innovative design av sportsbriller. Brillene fungerer nærmest som selskapets signaturbrille, og de spesialdesignede brillene skapes i samarbeid med profesjonelle sykkelryttere. Dermed kan man få tak i de mest optimale designene, som beskytter øynene helt perfekt. Denne teknologien har de tatt videre med til de andre typene briller de lager, som alminnelige solbriller, goggles og skibriller. Når man er på farten på ski eller to hjul, møter man forskjellige elementer som kan være forstyrrende for prestasjonene. Det kan være alt fra greiner fra trærne som svinger frem og tilbake, til vind, støv og insekter. Solen skal man selvfølgelig heller ikke kimse av. Derfor er brillene fremstilt med alt fra UV-beskyttende glass til polaroidglass. Dette gir klart utsyn, noe som er viktig når man suser avsted på sykkelen eller ned løypa.


Solbriller for alle


Oakley lager utrolig mange forskjellige briller, og man har derfor ingen unnskyldning for ikke å beskytte øynene sine ordentlig når man er utendørs. Brillene er selvfølgelig designet med alle de riktige og uunnværlige detaljene. Det kan være ventilasjonshuller i skibrillene eller goggles, aerodynamiske former for syklistene, fleksible brillestenger, anti-blend, myke nestestykker, i tillegg til alle de andre finessene som bidrar til en fantastisk bærekomfort. Det er altså snakk om supersporty design som passer til alt fra profesjonelle sykkelryttere under Tour d’ France, til triatleter og mange andre sportsfolk. Brillene er også veldig populære blant ”vanlige folk” som ikke nødvendigvis trener masse, og Oakley lager også briller til folk som bare vil ha en urban look. Dermed kan du bruke det ene paret til de ambisiøse treningsøktene eller konkurransene, mens brillene som er litt mykere i uttrykket er passende til de dagene du bare vandrer rundt med sykkelen din en avslappet sommerdag.


God beskyttelse mot solens farlige stråler


Oakley dekker mange sportsgrener og derfor har de også utrolig mange produkter. Det betyr selvfølgelig at du finner mye mer enn bare skibriller, goggles og sykkelbriller. Solbriller er viktige for å beskytte øynene når sola skinner, og det er viktig at kvaliteten på glassene er god. Hvis du velger et par solbriller fra Oakley så vet du at kvaliteten er i orden, og det er helt greit hvis du ikke er en sportsfanatiker. Brillene passer til alle anledninger.

Fjern alle filter

Oakley

Side 1 Av 14