Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

OFF WHITE

Siden dette gatetøymerket ble grunnlagt i 2012, har Off-White vist et ubestridelig talent for å utvikle luksuriøse og skulpturelle design som bergtar hele verdens motescene. Selskapet kommer fra Milan og ble opprinnelig stiftet av Virgil Abloh. Den anerkjente kreative direktøren lager unike kolleksjoner hver eneste sesong som alltid er høyt respekterte, og deres selvpåførte forpliktelse om å kun bruke den aller beste typen semsket skinn det er mulig å oppdrive gjenspeiles i hvert neste design. Med et svært godt øye for trender, og kolleksjoner som treffer blink gang på gang, har Off-White vokst seg større og større for hvert år som har gått siden oppstarten. I dag kan de by på et enormt stort utvalg innen alt fra undertøy, til vesker og sko. Et utvalg vi er stolte av å kunne presentere for deg her på denne siden.


Et populært merke


Hvis du gjerne vil ha en herreveske eller en dameveske fra Off-White, så er du ikke alene. Det italienske merket har vært et av de mest populære merkene innenfor vesker, sekker og clutches de siste årene, og veskene har vært et dominerende innslag i gatene i mange byer rundt omkring i hele verden. Det betyr ikke at merket har blitt vanlig, men signaliserer heller at moteinteresserte menn og kvinner over hele kloden har trykket merket til sine bryst. Hvis vi skal nevne én modell som er spesielt populær, så kommer vi ikke utenom crossbody-vesken i svart nylon. Det virker nesten som alle i Hollywood har en, spesielt de unge kvinnelige filmstjernene. Hvis du gjerne vil se nærmere på hva det hele handler om, så kan du ta en nærmere titt på det store utvalget av clutches, skuldervesker, herrevesker og handlenett fra «Off-White».


Herrevesker og damevesker til enhver anledning


Vesker fra Off-White kan enkelt styles og kombineres med mange forskjellige typer antrekk. Mens svart gir en klassisk stemning, blir stilen leken og positiv med en i livlig blått. En raffinert clutch ser bra ut med et midiskjørt, og kan med fordel kombineres med elegante loafers for en perfekt avslutning. Dette antrekket fungerer like bra når du skal på stevnemøte på en kafé som når du skal ut med venninnene. Du kan også velge en skulderveske sammen med en maksikjole og fine sko med hælrem når du skal på teateret. Legg gjerne siste hånd på verket med et lekkert halskjede.

En herreveske fra Off-White piffer opp et hvilket som helst antrekk, og kan gi deg både et profesjonelt og avslappet uttrykk. Pass gjerne en herreveske i nylon sammen med en T-skjorte, svarte jeans og sneakers, så får du et urbant og lekkert uttrykk.


Mer enn bare vesker


Off-White byr på mer enn bare vesker. Utvalget deres er enormt, og består av alt fra badetøy til sko og tilbehør. Dette gjør at du kan handle hele din garderobe fra dette fantastiske merket, som ofte bærer preg av et sportslig og stilig uttrykk. De holder seg oppdatert på dagens trender, og designer produkter som kler de fleste. Med sin allsidighet tilbyr de plagg som hører hjemme i den komfortable, men likevel fasjonable stilen. Plaggene deres er komfortable og stilige, og utstråler en helt særegen stil. Du kan mikse og matche plaggene, og skape ditt helt eget univers av «awesomeness».

Med produkter fra Off-White kan du skille deg ut, men også kle deg nøytralt. Til felles har produktene deres god kvalitet, og det unike som få andre klarer å etterligne. Kule belter, kreative luer, morsomme bøttehatter og råkule capser er bare noen av stikkordene som beskriver dette merket.

De designer treningstøy som gjør trening morsomt, nydelige skjerf i deilige farger, AirPods Pro Case du ikke finner maken til andre steder, samt et helt hav av andre ting. Vi må heller ikke glemme de fantastiske smykkene deres, hvor du får armbånd i friske farger og øreringer med råkule design. Med Off-White kan du med sikkerhet være trygg på at du sklir rett inn i dagens trender, da de året rundt holder seg oppdatert på hva som rører seg i motebildet.


Den karakteristiske logoen


Off-White sin karakteristiske logo, som er lett gjenkjennelig og selveste symbolet på kulhet, går igjen i mange av produktene deres. Den er blant annet printet på luer, T-skjorter, gensere, sko og bukser. Den har skapt sitt helt eget unike liv, og alle som har blitt kjent med dette merket assosierer logoen med klasse og kvalitet. Et slags stempel som representerer et godt merke.

Om Off-White er helt nytt for deg, vil du nå raskt bli kjent med både logoen og produktene deres. Det vil ikke ta lang tid før du finner noe som faller i smak, enten det er en nøkkelring, en joggedress eller et par skikkelig kule sneakers.


Kjøp Off-White her hos Miinto


Når du handler med oss, så handler du samtidig med 400 lokale butikker over hele landet, og du kan velge mellom design fra mer enn 2000 brands og 90.000 produkter. Vi har alltid 14 dagers returrett, og du får gratis frakt når du handler for mer enn 499 kroner. Det er med andre ord ingenting som tilsier at du ikke burde ta en nærmere titt på det store sortimentet av Off-White-produkter her på siden, og bestille hjem et design allerede i dag.

Vesker fra Off-White er det ultimate symbolet på glamour. Kolleksjonene er brede og varierte, og du kan finne alt fra en herreveske og en dameveske til et handlenett og clutch. Alle produktene er laget av de aller beste materialene, og er eksempler på en perfekt kombinasjon av design og funksjon. Uansett hvilken type veske du velger, så vil den tilføre antrekket ditt noe helt spesielt, og vi kan bare anbefale på det sterkeste at du velger en av de populære designerveskene neste gang du skal gjøre et godt inntrykk.

Uansett hva du velger å handle fra dette merket, vil du ende opp med noe du vil få stor glede av fremover. Og når du først har begynt er det lett å bli avhengig. Det er virkelig enkelt å bli avhengig av kulheten som dette merket representerer, og lett å la seg fascinere av de mange kule designene deres. Er du klar til å ta del i Off-White sitt fantastiske univers? Vi ønsker deg hjertelig velkommen til mote fra dette kreative og nyskapende merket.

Fjern alle filter

Off White

Side 1 Av 30