Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

ONE & OTHER

Hvis du leter etter stilsikre og lekre design til den motebevisste kvinnen, så er One & Other helt klart et merke for deg. Her finner du blant annet lekre bukser, stilige bluser med perfekt passform, varm og myk ullgenser, kåpe, elegante kjoler og mye mer. Det er design som henvender seg til den modne og intellektuelle kvinnen, og her hos Miinto finner du et stort utvalg av noen av de aller beste designene fra dette merket.

One & Other lager enkle og elegant antrekk som passer like godt til hverdag som når du skal på jobb. Og avhengig av hvordan du kombinerer designene, så kan de selvfølgelig også brukes på fest eller når du skal ut på byen sammen med venninnene. Klærne er holdt i lyse farger som beige hvit, lyseblå, grå og brun, noe som betyr at klærne er lette å kombinere med andre plagg. På den måten er det enkelt å skape et antrekk og et uttrykk som passer med stilen din. Passformene er gjennomgående behagelige, og kvaliteten er alltid helt på topp.


Lekker og varm ullgenser


Det er ingenting som er deiligere å ha på seg når det er høst og litt kjølig utenfor, enn en deilig og varm ullgenser. «One & Other» har flere forskjellige modeller du kan velge mellom, for eksempel den lekre «Nellie Turtle». Dette er en deilig og lekker strikkegenser i en tykk kvalitet. Genseren har høy hals med dobbel ribbestrikket litt vrang bord. Plagget har dessuten også ribbestrikk nederst på armene og nederst på genseren. Den er også designet slik at den er litt lengre bak en foran, og har V-splitt på sidene. Det er en lekker og myk genser, og den består blant annet av merinoull og mohair, i tillegg til polyamide og spandex. Fargen heter Dove, og har et flott blågrått skjær.

Du kan også velge en camel-farget «Nellie V-neck». Genseren har en lekker og fantastisk myk kvalitet, og har ribbestrikket v-hals, hem og ermer. Denne genseren er også lenger bak en foran med splitt i sidene, og er laget av akkurat de samme materialene som «Nellie Turtle». Kombiner genseren med lekre tettsittende svarte jeans, og ta på deg en lang hvit bluse under den varme genseren for å skape et lekkert og urbant høstuttrykk.


Kjole til flere anledninger


«One & Other» er som sagt spesialister i å designe flotte dameklær til den modne kvinnen, men det betyr ikke at klærne er kjedelige. Se bare på den flotte kjolen «Getty Dress». Dette er en stilig ekstra stor kjole i en lett og «crispy» bomull. Kjolen har et elastisk bånd rundt midjen med skjult knepping ned. Den har en voluminøs form på ermene og en vid passform på selve skjørtet. Kombiner gjerne kjolen med et par flotte sneakers og trendy solbriller når du skal gå rundt i byen en vakker sommerdag. Kjolen kan også brukes til festlige anledninger, spesielt hvis du tar på deg et par flotte høyhælte og elegant tilbehør som for eksempel en liten kneppeveske, litt smykker og oppsatt hår.

Med dameklær fra «One & Other» får du klær som passer til enhver anledning, og som kan brukes igjen og igjen. De klassiske snittene og den gode kvaliteten gjør at du kan få glede av designene mange år fremover, uten å tenke over om de blir sliten eller umoderne.

Fjern alle filter

One & Other

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.