Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

ORIGINAL SIN

Original Sin er et skandinavisk sko-merke som ble opprettet i Norge i 2019. Disse Nordmennene er spesialister på å designe sandaler med en skikkelig god komfort, og stadig jobber de med å utvide sortimentet og gjøre skoene ennå mer tilgjengelig. I år har de også gitt ut en kolleksjon med myke boots. Derfor vil vi si at Original Sin er både praktiske og fremtidsrettet.

Designet er norsk, og produksjonen er spansk. Med den kombinasjonen kan det aldri gå galt. Vi hos Miinto vil gjerne gi deg en liten introduksjon om Original Sin sandalene vi har inne.


Original Sin - Nora Sandal


Nora sandalene er laget i 100% ekte skinn, og den myke innvendige sålen gjør at sandalen kjennes som en drøm å ha på foten. I tillegg er den antibakteriell og holder fuktigheten borte slik at det ikke er grunnlag for å dannes bakterier. Den utvendige sålen er støtdempende og i naturlig kork/gummimateriale. Sandalen i seg selv har en god passform og en nydelig komfort. I tillegg kan du regulere passformen ytterligere ved å stramme eller slakke spennene som pynter opp sandalen. Nora sandalen finner du i fargene svart, grå og hvit hos Miinto. Det er ikke rart at Nora sandalen fra Original Sin er en av bestselgerne til dette merket.


Original Sin - Ella Sandal


Ella sandalene er laget i semsket skinn og veier kun 200 gram. Også denne sandalen gjør underverker å ha på foten. Den er ekstremt behagelig å gå med og den utvendige såler har også støtdempende materiale i kork og gummi materiale, slik den er på Nora sandalen. På for- og midtsommeren er det utrolig deilig å kjenne luften kile mellom tærne. Endelig kan føttene våre også nyte den friske luften vi har her i Norge!


Original Sin - Lucas Sandal


Motstykket, eller rettere sagt partneren til Nora sandalen, er denne Lucas sandalen som er laget i 100% ekte skinn. Manne foten trenger ekstra støtte og demping, og gjett om denne modellen har begge deler! Akkurat som damemodellen har den en myk innside, samtidig som den også er antibakteriell og dermed vil holde svettelukten borte. Passformen kan stilles inn etter ønske med spennene som er over sandalen, og komforten trenger vi ikke nevne på igjen. Med støtdempende materiale i sålen som inneholder kork og gummi, vil du aldri klage på slitne bein igjen.


Original Sin - Sonja Boots


Også må vi ikke glemme at Original Sin også har lansert boots som en del av kolleksjonen! Designeren sier at man raskt blir avhengige av disse, og vi kan nesten ikke vente til høsten kicker inn for å kunne ta disse i bruk. Disse trendy bootsene er sydd i mykt kalveskinn og har en ultralett, grov såle som gjør at du ikke sklir uansett hvilket underlag du går på. Den innvendige sålen er ekstra myk, noe som igjen poengterer Original Sins’ fokus på komfort. De nevner også at Sonja Boots er litt stor i størrelsen, så mulig du skal gå for en størrelse mindre enn du pleier. Men vi tenker at det holder å ta på seg litt tykkere sokker for å fylle ut den ekstra plassen.

Fjern alle filter

Original Sin

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.