Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og forlenget retur frem til 15. januar 2024

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

OSCAR JACOBSON

Når man skal ha en dress, bukser, jakke eller skjorte, så er det viktig at stil, kvalitet og komfort går opp i en høyere enhet. Ikke bare får det deg til å se flott ut, men det hjelper deg med å være deg selv. Det svenske merket Oscar Jacobson gir deg alt dette – og mer til.

Dette merket er fra Sverige og har hovedkvarter i byen Borås. Byen er kjent for tekstil, og da merket ble grunnlagt i 1903 produserte Oscar Jacobson kun arbeidsklær. I 1908 begynte de å produsere klær i ferdige størrelser, noe som på dette tidspunktet var revolusjonerende. For den gangen var det meste tross alt skreddersydd. Dette skulle vise seg å være en kjempesuksess, og bedriften utviklet seg videre. På 20-tallet endret man produksjonen fra at syerskene sydde en hel dress, til at personen spesialiserte seg innenfor ett bestemt område av dressen. På den måten økte man kvaliteten betydelig, noe som kjennetegner merket den dag i dag. Nemlig den nøysomme tilgangen til hvert eneste plagg de produserer.


Lidenskap for detaljer


Oscar Jacobson har en enkel filosofi. Den kommer til uttrykk gjennom den store lidenskapen de har for detaljer, håndverk og tidløs stil. De tre hovedelementene i bedriften er ifølge dem selv italiensk skredderkunst, skandinavisk enkelhet og anglosaksisk kulturarv. Det er ingen tvil om at de lar klærne og kvaliteten snakke for seg selv. Det er blant annet tydelig fordi de kan kalle seg Kongelig Hoffleverandør i Sverige. Det vitner om kvalitet i alle ledd, og det er derfor lett å anbefale merket til alle som er opptatt av kvalitet og stil. Det gjelder ikke bare hvis du er på utkikk etter en dress, bukser eller skjorte. Det svenske merket lager også vesker i den samme fantastiske kvaliteten som du finner i kleskolleksjonene.


Internasjonalt anerkjent design og kvalitet


Det er viktig å føle seg tilpass i de klærne man går i. Det finnes ikke noe verre enn å ta på seg en dress som rett og slett ikke sitter fint nok eller ikke føles riktig. Derfor kan man i det brede sortimentet du finner her på siden finne lekre produkter fra dette svenske merket. De klarer å blande nøye utvalgte stoff med svensk design, slik at klærne oppnår en perfekt passform, utseende og funksjon. Oscar Jacobson har etterhvert utviklet seg til å bli et internasjonalt anerkjent merke, noe golfkolleksjonene vitner om. De er resultat av selskapets lange erfaring, enorme kunnskap og høye kvalitetskrav, og klærne har en naturlig plass hos medlemmer hos de mest prestisjefylte golfklubbene i Europa. Flere av verdens beste golfspillere kler seg i flotte design fra dette merket, noe som beviser at merket er noe du bør holde øye med.


Kvalitet og komfort går hånd i hånd


Ifølge Oscar Jacobson så er stil én ting, men man kan aldri ha stil før man er fullstendig komfortabel med hvem man er. Det er nettopp her klærne deres kommer inn. Hvis du går i en dress eller bare et par bukser fra dette merket, så merker du med én gang at klærne lar deg få være den du er. Hemmeligheten bak dette ligger i passform og gode skreddere. Jo bedre stoffet passer deg, jo bedre faller det over skuldrene dine. Dette medfører blant annet at materialet føles mer behagelig mot ryggen din, og dermed føler du deg mer komfortabel og tilpass. Derfor er dette merket utrolig nøye med detaljer og skreddersyinger på den gammeldagse måten.

Fjern alle filter

Oscar Jacobson

Side 1 Av 2

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.