Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

OUR LEGACY

Our Legacy er en etablert skandinavisk merkevare anerkjent for sine rene silhuetter, kvalitetsmaterialer og tidløse moteopplevelser. Med en sensitiv tilnærming til detaljer og design prøver de stadig å utfordre, utvikle og overraske både sine kunder og omverdenen.

Historien om Our Legacy

Our Legacy ble grunnlagt av Jockum Hallin og Christopher Nying. Begynte som et kreativt prosjekt, men har siden utviklest til å omfavne et fullstendig moteunivers for både menn og kvinner. Både minimalistisk og med en liten tvist, er Our Legacy sine kolleksjoner designed for å uttrykke individets unikhet og stil.

Utforsk Brandet

Gå inn i en verden av distinkt skandinavisk estetikk med Our Legacy. Dersom du er en fashionista som verdsetter kvalitetsmaterialer, stilrent design og tidløs eleganse, er Our Legacy merket for deg.

Kjennetegnet på Our Legacy

Den rene minimalismen som definerer Our Legacy er diffust blandet med spennende, detaljorienterte twist i materialet. Kvalitet og kreativitet er i kjernen av merkets designfilosofi. Hver eneste plagg er designet for å inspirere, og med en konstant fornyelse av silhuetter, farger og stoffer, er de alltid ett skritt foran i moteverdenen.

Våre Favorittkolleksjoner

Our Legacy har en rekke spennende kolleksjoner. Eksempelvis er "Splash"-kolleksjonen vår absolutt favoritt. Her leker Our Legacy med farger og teksturer for å skape en levende og spennende moteopplevelse.

Kjøp Our Legacy på Miinto

Utforsk og oppdag Our Legacy sitt utvalg på Miinto. På plattformen vår har vi samlet alle de nyeste kolleksjonene fra merkevaren. Opplev den behagelige brukeropplevelsen på nettstedet vårt mens du handler fra Our Legacy. Vi har konstant salg og rabatter på merket, så du kan plukke opp favorittklesplaggene dine til en brøkdel av prisen. Our Legacy er for de som ønsker at deres klesplagg skal fortelle en historie og uttryke deres personlige stil. Med sitt sterke fokus på materialer og design, kan du være sikker på at hvert kjøp vil vare lenge og forblir relevant uansett årstid. Med Our Legacy i skapet, vil garderoben din aldri være den samme igjen. Plus, med Miinto sin enkle og mobilmeldige nettside, er det å handle fra Our Legacy blitt enda mer praktisk og gøy. Dette er mote som alle stilbevisste individer bør utforske!

Fjern alle filter

Our Legacy

Side 1 Av 2

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.