Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

PALM ANGELS

Palm Angels ble grunnlagt av Francesco Ragazzi, kunstdirektøren for det populære merket Moncler, og er et livsstilsmerke som opprinnelig startet som et fotografisk prosjekt. Hvis du elsker athleisure inspirert av Californias skateverden, er «Palm Angels» garantert merket for deg. «Palm Angels» henter inspirasjonen til designene sine fra «Venice Beach» i California, og har utviklet seg til å være et merke med komplette kolleksjoner som tilbyr et bredt utvalg av unisexklær, athleisure og tilbehør. Når du kjøper klær fra «Palm Angels», så kan du få alt fra en genser til caps, og fra undertøy til bomullsskjorter. Det som gir klærne det lille ekstra er de ikoniske trykkene av fotografier som Francesco Ragazzi tok på sine turer til Los Angeles. Disse fotografiene av skateboardere som svever i luften i en silhuett skapt av sollyset, inspirerte etableringen av dette dristige og modige merket. En perfekt blanding av klær fra «Palm Angels» er i stand til å innfange skateboardkulturen ved å kombinere litt preppy og 70-tallsinspirerte blazere, traktformede bukser og button downs med motorsykkeljakker og kaliforniske ikonografiske T-skjorter. Denne perfekte blandingen er det som gjør at Palm Angels er dyktige til å innfange den robuste nåden som preger skatekulturen i Los Angeles.


Inspirert av 70-tallet


Kolleksjonen fra «Palm Angels» er blant annet fylt med athleisure. Her kan du blant annet få tak i et 70-tallsinspirerte joggebukser i beige og svart som passer perfekt sammen med en svart genser og hvite sneakers. Du kan selvsagt også finne modeller i mange andre forskjellige farger, som for eksempel oransje, gul, blå, grønn og lilla, og alle har det samme 70-tallsinspirerte utseende. Det er også flere shorts og caps du kan velge mellom. Det er tross alt ikke noen skaterstil som er komplett uten et hodeplagg, og helst caps. Og hva er vel bedre enn å matche caps’en og et par shorts med en Palm Angels Hawaiian Vacation Shirt en varm sommerdag?


Palm Angels forener mote fra ulike kontinenter


Hvem sier at italiensk og amerikansk gatekultur er vanskelig å kombinere i gatemote? Palm Angels har gjort nettopp dette. Typisk amerikansk skateboard-kultur og italiensk smak for eksklusiv luksus har inspirert dette motemerket til å produsere kunstneriske og fantasifulle plagg. Ønsker du å kle deg i mote som er i verdensklasse, skal du passe på å sikre deg noen godbiter fra Palm Angels hos Miinto. Her får du nemlig en helt unik vri på mote med modige motiver, fototrykk og fargerike detaljer som passer til både menn og kvinner.


Perfekt blanding av luksus og gatemote


Palm Angels er virkelig et motemerke som rammer bredt. Vi elsker den unike kombinasjonen av gatemote og luksus som vi får fra dette merket. Plaggene har en avslappet komfortabel tone, samtidig som de er superluksuriøse og sporty. Deres signatur T-skjorter, hettegensere, spesielle jakker og bukser kan kombineres til et mer elegant utseende, men også til en uformell stil. Merket henvender seg til alle som liker en kul, stilfull og trendy stil, og treffer derfor bredt blant både damer og herrer som elsker det unike.


Modige farger og trykk


Plaggene fra Palm Angels inspirerer med sitt enkle, men allikevel unike og detaljerte uttrykk. Francesco Ragazzi forteller ikke bare en interessant historie i sin gatemotelinje, men gir mennesker verden over tilgang til en kreativ og kunsterisk stil som garanterer for et festlig og iøynefallende antrekk. Med dristige farger og spennende trykk gjorde han Palm Angels til noe unikt og spesielt innen moteindustrien – til stor begeistring for moteentusiaster verden over.

Føler du deg selvsikker kan du ta en titt i Miintos Palm Angels-utvalg og klikke hjem noen plagg med et fryktløst design som vil fremheve ethvert stilvalg. Føler du deg ekstra vågal og ønsker å skille deg ut i mengden, da kan du for eksempel kombinere et par røde bukser fra Palm Angels med en T-skjorte fra kolleksjonen med et gøyalt motiv som er umulig å overse.


Høy kvalitet og utmerket håndverk


Palm Angels er populære av flere grunner. Motemerket bruker den høyeste kvaliteten på stoff og tekstil, samtidig som merket forplikter seg til å levere unike og kvalitetsfulle håndverk. Hvert stykke er fylt med kreativitet, komfort, stil og karakteristikker som er helt ekstraordinære i forhold til andre klesmerker.

Ragazzi kombinerer «preppy» snitt med 70-tallsinspirerte trykk. Tilbehørene er utsmykket med californiske ikoner. Palm Angels utvalg fungerer i tillegg like godt til kvinner som til menn. Plaggene kan tones opp og ned. Ønsker du å gå for et skikkelig gateutseende, kan du velge et helantrekk fra kolleksjonen. Ønsker du å gjøre antrekket mer klassisk eller feminint, kan du kombinere plaggene med andre klassiske plagg med rene snitt eller legge til lekkert tilbehør for å fremheve en feminin stil.


God kvalitet til rimelige priser


Når man tar en nærmere kikk på kolleksjonen fra «Palm Angels», så innser man fort hvor bred og variert den er, og ikke minst hvor stor den er. For her er det nemlig mye å velge mellom, noe som kan bli et problem når man først har fått øynene opp for dette merket. Man kan nesten ikke nøye seg med bare et plagg eller to. Det er kanskje ikke så farlig, for klærne er ikke så dyre – i hvert fall ikke hvis du tenker på hvor god kvaliteten er. Det er tross alt snakk om skateklær, og det er klær som skal kunne tåle litt av hvert.


Kjøp «Palm Angels» hos Miinto


Når du velger å handle klær fra «Palm Angels», så får du ikke bare muligheten til å velge mellom ikoniske T-skjorter, caps, gensere og andre klær med et fantastisk design og super kvalitet. Du får nemlig også attityde med på kjøpet. Ta så en nærmere titt på utvalget her på siden, og se om det ikke er noe for deg blant alle godbitene.

Når du handler online hos Miinto er du også en del av det viktige arbeidet som vi gjør for å bekjempe miljøutfordringer i moteindustrien. Vi brenner for at moteindustrien skal bli bærekraftig, og derfor er et av våre mål å redusere et bruk-og-kast-samfunn med miljøskadelig overproduksjon av motevarer. I tillegg til å støtte kampen for en mer miljøvennlig moteindustri, så støtter du også våre boutique-partneres vekst når du handler hos Miinto.

Fjern alle filter

Palm Angels

Side 1 Av 21