Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

PANAMA JACK

Panama Jack er et spansk skomerke utviklet av Antonio Vincente. Merket er spesielt kjent for sine høst- og vinterstøvler til både menn og kvinner. Skoene oser av kvalitet, komfort og ikke minst, stil, da Panama Jack er opptatt av å skape iøynefallende sko som dekker alle og enhvers skobehov. Et av kjennetegnene til dette spanske merket er at produktene er verdenskjent for å benytte seg av materialer i høyeste klasse. Du får derfor produkter av høy kvalitet, som du kan bruke år etter år. Hvis du er på jakt etter et par perfekte høst- eller vintersko, så er det nettopp dette motemerket du skal dypdykke i! Hos Miinto får du et bredt utvalg av både dame- og herresko fra Panama Jack. I tillegg kan vi friste med mange forskjellige modeller og design. Hos oss finner du alt av støvler, støvletter og boots i både klassiske- og mer fargeglade farger fra dette enestående merket, som gjør at du garantert finner noe som passer din stil og preferanser.


Panama Jack: Skoen som tilpasser seg


Panama Jack er et skomerke som passer utmerket uansett hva du ønsker å benytte skoene til. Skoene er nemlig perfekte til mange forskjellige formål. Elsker du å gå tur ute i naturen? Eller vil du kanskje bare du ha et par flotte skoletter som passer til høst eller vinter som du kan bruke til arbeidsantrekket? Ingen problem! Med et par kvalitetssko fra Panama Jack kan du være sikker på at dette merket er midt i blinken for deg. Med de utallige designene kan disse skoene nemlig brukes til mange anledninger. Alt etter hva du selv ønsker å bruke dem til. Dette fordi de finnes i mange ulike modeller med forskjellig design, farger og materialer. Nettopp på grunn av dette er det mange som sverger til sko fra Panama Jack. Sørg for å være i vinden med et par trendy par sko fra Panama Jack og finn ditt par ultimate høst- eller vintersko hos Miinto.


Moderne og komfortabelt


Alle kjenner på livets pulserende og hektiske rytme. Derfor er Panama Jack opptatt av at man skal føle seg komfortabel fra morgen til kveld, uansett hva man fyller timene sine med. Panama Jack gir deg nemlig et rikt utvalg av sko som er designet for å tåle både livets og naturens harde vær. Med et par sko fra kolleksjonen til Panama Jack lover vi deg ikke bare et par moderne og trendy sko, perfekt for det urbane liv, men du får også et par sko som er spesielt designet for å kunne tåle langvarig bruk. Dette takket være deres bruk av kvalitetsfulle og slitesterke materialer. Alle modellene har det til felles at de er komfortable å ha på, og at du kan være sikker på at du får det du investerer i. Alle Panama Jack-sko har såler som sørger for best mulig komfort, ved at de beskytter og avlaster føtter ved langvarig trykk, slik at du kan yte ditt beste hele dagen. Gå på jakt etter de perfekte parene for deg i Miinto store univers av Panama Jack-sko.


Drøm stort med Panama Jack


En av hovedvisjonene til Antonio var å skape et skomerke som kunne bidra til at mennesker våget å drømme stort ved å gå utenfor sin egen komfortsone. Panama Jack ble derfor det merket hvor han kunne sørge for at man ble del av et eventyr i et fellesskap hvor alle fikk yte sitt maksimale og omgjøre sine drømmer til virkelighet. Dette fordi selvsikkerhet og komfort er viktig for å kunne prestere og nå sine mål. Med et skopar fra Panama Jack kan du i hvert fall være sikker på at selvsikkerheten og komforten vil være på plass, og at du ikke vil bli forhindret i å yte ditt maksimale. Finn deg selv og det du føler deg vel med, og sørg for at du alltid er på topp og oppnår din maksimale kapasitet.

aHos Panama Jacks rike utvalg finner du blant annet sko med høye og flate hæler, med tykke og tynne såler, med og uten foring, støvler med snørebånd, ankelstøvletter som passer til forskjellige stiler og antrekk, samt vinterstøvler i ikoniske og fargerike design. Vi har vel alle hørt utrykket: Det finnes ikke dårlige klær, bare dårlig vær. Med sko fra denne kolleksjonen, får du ikke bare stilen med på kjøpet, men i tillegg får du også sko som tåler all slags værforhold og bidrar til komfort uansett vær eller utfordringer du måtte støte på. Ta et skritt mot din egen fremtid i noen flotte Panama Jack-sko og invester i deg selv i dag!


Skap drømmekombinasjoner


Sørg for at du alltid ser fantastisk ut ved å skape spill i stilen med ulike kombinasjoner. Sko fra Panama Jack er nemlig helt perfekte til å kombinere med alle slags antrekk. Kombiner derfor alle dine favorittplagg med et par sko fra Panama Jack. Hva med et par støvler eller støvletter i semsket skinn for å heve et hverdagsantrekk til et nytt nivå. Kombiner skoene med et par stilfulle jeans eller sorte bukser og en jakke for et uanstrengt og stilig antrekk, som garantert vil få andre til å misunne deg. Ønsker du for eksempel å tilpasse et festlig antrekk til en mer hverdagslig stil, så ton det ned med et par klassiske eller fargerike boots. Mulighetene er virkelig mange med sko fra Panama Jack!


Strål av styrke med Panama Jack-sko


Strål sterkhet med et par sko fra Panama Jacks kolleksjon. Skoene er utviklet for å stå imot naturens krefter og derfor er styrke det skoene representerer. Med innovative teknikker til utvikling av skoene, materialer av høyeste kvalitet og designere som topper verdenslisten i kreativitet og utvikling, vil du alltid være sikker på at du har det beste på markedet med et par sko fra Panama Jack. Ta et skritt mot en sterkere og mer eventyrlysten deg.


Fremhev din unike stil


Hos Miinto er vi opptatt av å imøtekomme våre kunders unike og særegne stiler og preferanser. Dette merket passer helt utmerket til å imøtekomme alle våre flotte kunders individuelle behov fordi Panama Jack er kjent for sin allsidighet og for sine rike variasjoner i kolleksjonene. Med denne kolleksjonen får du derfor et bredt utvalg av sko som spenner hele veien fra A til Å. Derfor vil du i vårt Panama Jack-univers finne alt fra klassiske sko og modeller, til mer moderne modeller som hele tiden følger nåtidens trender. Hold deg derfor oppdatert på vår autentiske, allsidige og kvalitetsfulle skokolleksjon fra dette merket og finn ditt drømmepar i dag.

Fjern alle filter

Panama Jack

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.