Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

PANTOFOLA D'ORO

Pantofola d'Oro er et kjent italiensk motemerke, kjent spesielt for sine fotballsko og fritidssko av høy kvalitet. Med over seks tiår i bransjen, er Pantofola d'Oroer tro mot sin sterke tradisjon og arv, og bevarer sin posisjon blant skoindustriets elite.

Ungvelte av Pantofola d'Oro


Historien om Pantofola d'Oro begynner i en liten skobutikk i Ascoli Piceno, Italia, drevet av familien Lazzarini. Med en sterk lidenskap for skomakeriet, begynte familien å lage fotballsko og etter hvert fritidssko i ekte italiensk stil. Med unikt håndverk og bruk av kvalitetsmaterialer, startet Pantofola d'Oro sin vei mot moteverdenen.

Dykk inn i Pantofola d'Oro


Fullstendig dyppet i fotballkulturen, har Pantofola d'Oro opprettholdt sin integritet ved å lage trendy, funksjonelle og komfortable sko som er elsket av fotballentusiaster over hele verden. Med oppmerksomhet på detaljer og kvalitet, har merket beholdt sin omdømme for å produsere sko av høy kvalitet som matcher både stilen og ytelsen.

Det særegne ved Pantofola d'Oro


Noe som skiller Pantofola d'Oro fra andre merker er deres håndlagde produksjon og bruk av kvalitetslær. Kjent for sin dyktighet og ekspertise innen tradisjonell skoproduksjon, blander merket gammeldags håndverk med moderne design og innovasjon.

På tide å kaste et blikk på deres sneaker-utvalg


Pantofola d'Oro tilbyr et bredt utvalg av sneakers, fra høye til lave topper, i forskjellige farger og design. De er ikke bare stilige, men også komfortable og holdbare, ideelle for daglig bruk. Disse skoene utstråler en unik sjarm og eleganse, som reflekterer merkets egen stiluttrykk.

Kjøp Pantofola d'Oro på Miinto


Miinto er stolt over å ha Pantofola d'Oro i sitt sortiment. Her vil du finne et bredt utvalg av dette merkets skoprodukter av topp kvalitet, som passer for en rekke anledninger. Fra fotballsko til fritidssko, kan du nå bruke denne unike italienske stilen til å uttrykke din egen smak. Å være en del av Pantofola d'Oro er ikke bare å ha et par sko, men en sjanse til å eie en del av en ekte motearv. Gi deg selv denne luksusen og la Pantofola d'Oro sko gjenspeile din unike stil og holdning til livet.

Fjern alle filter

Pantofola d'Oro

Side 1 Av 2

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.