Bestill før 18. des for levering før Jul

Bestill før 18. des for levering før Jul

Forlenget retur frem til 15. januar 2024 I Bestill før 18. des for levering før Jul

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

PARAJUMPERS

For de aller fleste er det nok ingen tvil om at jakken er en viktig del av garderoben. Yttertøyet har først og fremst en spesielt praktisk funksjon, men i tillegg bruker vi det også for å understreke vår personlige stil når vi er på farten. Derfor har mange ofte en rekke krav når de velger riktig ytterjakke, og her på siden har vi samlet et stort og bredt utvalg av kvalitetsjakker som samsvarer med de menneskers ønsker og behov. De åpne vidder, den rå naturen og de ville værforholdene i Alaska, er inspirasjonen bak det italienske merket Parajumpers, som har sørget for at vi har kunnet holde oss gode og varme i snart 20 år. Her hos Miinto vil du finne noe for hver en smak, til både kvinner og menn.


Særegen og synlig designdetalj


Noe du vil merke deg med Parajumpers sine ytterjakker er den gule stroppen eller designdetaljen ofte plassert ved halsen. Denne går igjen på de fleste jakkene til Parajumpers og den gule stroppen er en relikvie fra tidligere tider. Før i tiden fungerte denne stroppen som en nødrem som satt i utstyret som ble brukt til fallskjermhopping og utløste fallskjermen. Nå fungerer den som en flott designdetalj og et ubestridelig kjennetegn for Parajumpers. Med årene har Parajumpers fått en bred kundegruppe, bestående både av businessmenn, profesjonelle atleter, influensere og mannen på gata som er opptatt av god kvalitet. Er du den neste personen som skal få oppleve hvor fantastisk det er å eie en Parajumpers-jakke, hvor vinter og kulde ikke lengre behøver å være forbundet med å fryse eller å være noe du skal “komme deg gjennom”?


Parajumpers til kvinner og menn


I dag har Parajumpers blitt et eksempel på yttertøy i høy kvalitet som tåler all slags vær. Dette er på grunn av det gode håndverket som ligger bak hver en jakke. De velger å bruke kun materialer i høy kvalitet og viser gang på gang et fantastisk øye for å inkorporere lekre detaljer i sitt design. Uansett om du er ute etter en Parajumper-jakke til menn eller kvinner, får du alltid funksjonelt yttertøy i et elegant design. Flere av jakkene kan fint argumenteres for å være unisex, noe som gjør utvalget du kan velge mellom enda større og variert. Alle modellene er laget av slitesterkt materiale, og de er derfor det perfekte valget for å tåle både kulde og regn. Med en jakke fra det italienske motehuset trenger du aldri å bekymre deg for vind og vær, hvor flere også er vann- og vindtette. Her på siden vil du finne både lette og funksjonelle dunjakker som er perfekt til sesongskiftene, samt solide parkaser som tåler et enda kaldere og hardere klima. Du tenker kanskje at praktiske klær ikke kan være synonymt med stil, men velger du å investere i en jakke fra Parajumpers, kan du alltid være sikker på å være ekstra stilig påkledd. Til tross for de mange moderne løsningene, har jakkene også et tidløst design som gjør de kan brukes igjen og igjen, år etter år, og til flere årstider. Her i norden er det ingen hemmelighet at man har flere sesonger i en sesong og selv om det er vår, kan det plutselig bli vinter, før solen skinner frem igjen med lovnader om varmere tider. En god ytterjakke er derfor et essensielt tilskudd i alle nordiske garderober.


Godt utført håndverk


Parajumpers er et italiensk merke som ble grunnlagt av Massimo Rossetti i 2005 etter et tilfeldig møte mellom Rossetti og en som arbeidet for den 210. redningsskvadron i Alaska. Inspirert av historiene han fortalte, besluttet Rossetti seg for å lage kvalitetsjakker av ypperste kvalitet, og har som resultat vunnet internasjonal anerkjennelse. Merket kjennetegnes for sin moderne tilgang til å skape funksjonelt yttertøy og har et solid designgrunnlag basert på innovasjon, kvalitet og kundenes behov. Merket smelter et urbant uttrykk sammen med tekno-inspirerte elementer, som gir et både tradisjonelt og moderne uttrykk. I dag gjenkjennes produktene fra Parajumpers best på grunn av den gule stroppen som er festet rundt kragen på jakkene. Selv om de unike jakkene uten tvil er avanserte og eksklusive, er de samtidig jakker som passer for de aller fleste. Merket designer andre ting enn jakker, blant annet luer, hettegensere, collegegensere og joggebukser, men det er helt klart jakkene de er mest kjent for. Det er selve hovedproduktet deres, den store stjernen. Jakkene kommer i alle fasonger og farger, noe som gir forbrukeren muligheten til å finne en jakke som passer til formålet, den personlige stilen og anledningen. Uansett om du foretrekker eller har bruk for jakker som går ned til knærne eller den kortere varianten som stopper ved hoftene, så er utvalget stort. Felles for alle stilene er at de er sportslige og stilige. Kolleksjonene inneholder vanligvis dunjakker, anorakker og parkas, som i ulik grad sørger for å holde deg varm. Her er det bare å vurdere i hvilket klima du lever og i hvilken grad ytterjakken skal beskytte deg mot kulda. Uansett behov, kan du alltid finne en jakke i verdensklasse som passer med ditt personlige uttrykk. Hver modell har sitt unike preg, så velg favorittjakken din på denne siden og kjøp den til en spesielt attraktiv pris hos oss her hos Miinto.


Fullend garderoben hos Miinto


En Parajumper er synonymt med eksklusivitet og er ekstremt holdbar, så hvis du vil eie en jakke som har det lille ekstra, bør du ta en nærmere kikk på det brede utvalget her på siden. Hvis du mangler flere flotte kvalitetsdesign for å holde deg varm og stilfull når det er kaldt, så finner du selvfølgelig også alt fra skjerf og støvler til hansker og luer her hos oss. Miinto er et kollektiv med mer enn 400 uavhengige motebutikker som er fordelt over hele landet og forent under Miinto-nettverket. Leveringstiden er kort, så du kan se frem til å ta på deg de nye yndlingsplaggene dine kort tid etter bestillingen. For å sørge for å gi deg den beste kundeopplevelsen, tilbyr vi gratis frakt hvis du handler for over 499 kr. Skulle du angre på kjøpene dine eller har bruk for en annen størrelse, kan du også returnere varene dine innenfor 14 dager og få pengene tilbake.

Fjern alle filter

Parajumpers

Side 1 Av 5

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.