Bestill før 18. des for levering før Jul

Bestill før 18. des for levering før Jul

Forlenget retur frem til 15. januar 2024 I Bestill før 18. des for levering før Jul

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

PARIS TEXAS

Hvis du er på utkikk etter noen helt spesielle sko, finner du det her hos Paris Texas. Det relativt ferske skomerket ble grunnlagt så sent som i 2015, men man skal på ingen måte undervurdere motehusets evne til å vite hva kvinner vil ha. La deg bli inspirert av et utvalg med fantastisk lekre sko i alle farger og til alle årstider. Finn så dine nye favoritter her hos Miinto.


Italiensk skjønnhet


Paris Texas er, til ingens overraskelse, et italiensk motehus. Når det kommer til skotøy og mote er italienerne eksperter, og Paris Texas er selvfølgelig intet unntak. Deres design er fargerikt og utfordrende, og man kan lett drømme seg bort når man blar gjennom utvalget vi har samlet her hos Miinto. Hvis du lenge har hatt et ønske om et par lekre støvletter du kan føle deg eksklusiv i, trenger du ikke lete lenger. Med et par sko fra Paris Texas er du garantert å både snu hoder og gjøre venninnegjengen misunnelig.

Her vil du blant annet finne knehøye turkise støvletter med slangeskinnsmønster, koboltblå silhuetthæler, cowboystøvler i brunt semsket skinn og sommergule platåsandaler. Deres skøtoy er alt annet enn kjedelig, og det er tydelig at det italienske motehuset sverger til selvsikre og stilfulle kvinner. Her kan du bare sette de gamle svarte sneakersene eller utgåtte ballerinaskoene på bakerste hylle. Gi skohyllen eller garderoben et nytt friskt pust, og invester i et par høye sandaler med zebra-mønster eller et par hubba bubba-fargede platåsko.


Høykvalitetssko fra Paris Texas


Det er ikke bare designet italienerne er mestre på. Kvaliteten er på ingen måte noe man skal kimse av hos Paris Texas. Her vil du få høykvalitetssko i ekte skinn, produsert og håndlaget for aller ypperste kvalitet. Du behøver ikke tenke på stramme eller stikkende reimer, harde og flate såler eller stropper som strekker seg etter kun ett bruk. Hos Paris Texas er kun det beste godt nok – til vår store fornøyelse. Et par sko fra det italienske motehuset kan du beholde i år etter år, og være sikker på at du alltid vil ta deg godt ut til enhver anledning. Dagene med såre tær eller vonde hæler er over, og du kan vinke farvel til de gamle skoene i plastikk.


Sprenger fargespekteret


Hos Paris Texas er de heller ikke redd for å utfordre, og du kan være sikker på å føle seg selvsikker og sterk i et par platåsko herfra. Skomerket holder på ingen måte tilbake når de skal plukke ut fargetonene til skoene sine, og uansett hva din favorittfarge er, er du garantert å finne et par sko i fargen din her. Hvis du er den fargeglade typen som ikke er redd for å skinne mens du går over den grå asfalten, vil du ha mange alternativ å velge mellom.


Spennende sko til festlige anledninger


Ta for eksempel en titt på deres oransje sko, med høye hæler og en sylskarp spiss. Et par mintgrønne sandaler i semsket skinn vil ta seg godt ut på de varme sommerdagene. Om du har tenkt på å ta en tur ut på byen med venninnene dine, vil kanskje et par høye hæler med slangeskinnsmønster og grønn plastikkreim sprite opp antrekket. Et par lilla hæler med skinnende stener vil være helt perfekt til middagen på en eksklusiv restaurant, og skoparet i hvit vil egne seg til bryllupet.

Et par sko fra det italienske merket vil alltid være en sikker vinner. Mote er til for å uttrykke seg selv og sin personlighet, og her oppfordres det til lek. Kombiner for eksempel et par lilla sko, med tykk hæl og tynne stropper med en gul kjole. Et par babyrosa støvletter vil se fantastisk ut under et par bootcut jeans og et par gule sandaler vil komplementere et lekkert grønt skjørt. Kun fantasien setter grenser når man først begynner å kombinere ulike farger. Heldigvis for oss finnes det ikke rett og galt i moteverden.


Klassisk og tidløst design


Er du imidlertid kanskje mer av den klassiske typen som mener at det enkle er ofte det beste, vil du selvfølgelig finne noe som passer deg også. Paris Texas setter også pris på et mer tidløst design som kan brukes til alle sesonger, år etter år. Noen ganger vil man bare holde seg til det man kjenner best, og selv om man går for de noe mer jordnære og sikre fargene, behøver det på ingen måte å bli kjedelig. Enten du passer antrekket sammen med skoene for et minimalistisk uttrykk, eller krydrer antrekket med farger for å bryte med skoene, er du uansett garantert å se helt fantastisk ut med et par sko fra Paris Texas.

Her kan du blant annet finne et par svarte stiletthæler med en skarp spiss for et klassisk uttrykk. Pass det sammen med en rød kjole hvis anledningen byr seg, eller kombiner det med en «power suit» til kontoret. Gå for et par skyhøye svarte boots til et miniskjørt sammen med et par svarte strømpebukser. Bruk et par brune cowboystøvler sammen med en 70-talls slengbukse med høyt liv, eller kombiner et par hvite retro lærsko sammen med en svart dressbukse og en beige trenchcoat. Sko behøver ikke gjøres så komplisert, og hos Paris Texas sørger de for at du ser eksklusiv ut uansett hva du setter det sammen med.


Frisk opp sommergarderoben


Hos Paris Texas er det fort gjort å drømme seg vekk til varme sommerdager og lune kvelder langs havet. Går du en sommer i møte – fylt med sommerfester, grillfester, lunsj med venninner, storbyferier og avslappende dager – da kan du finne noe til enhver anledning her. Et par turkise platåsko med tynne stropper vil for eksempel være helt perfekt til sommerfesten. Et par brune sandaler med superlav hæl vil være perfekt til grillfesten med jobben, og et par lysegule høye sandaler vil ta seg godt ut til en spennende kveld i et fremmed land.


Kjøp Paris Texas hos Miinto


Her hos Miinto har vi samlet et eksklusivt utvalg sko fra det italienske motehuset. Her er du garantert å finne et par lekne støvletter til vintermørket eller et par søte sandaler til sommerferien. Kun fantasien setter grenser hos Paris Texas, og vi er sikre på at du vil finne frem selvsikkerheten med et par italiensk skjønnhet på føttene dine.

Fjern alle filter

Paris Texas

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.