Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

P.A.R.O.S.H.

P.A.R.O.S.H. er et lekkert motehus som representerer kreativitet og innovative design innenfor moteverden. Det er et italiensk merke som er kjent for sin blendende stil og sin iøynefallende kvalitet. Fra elegant couture til trendy fritidsklær, tilbyr P.A.R.O.S.H noe for enhver moderiktig smak.

Historien til P.A.R.O.S.H.


P.A.R.O.S.H. ble grunnlagt av den karismatiske designeren Paolo Rossello, en motevisjonær som startet sin karriere ved å gi vintage klær nytt liv med moderne detaljer. Merkenavnet P.A.R.O.S.H. er en akronym for navnet til grunnleggeren, Paolo Rossello Second Hand. Dette samme ethos med å gjenoppfinne det gamle er fortsatt levende i hvert design fra merket. Merket er synonymt med topp-modernitet kombinert med tidløs vintage eleganse.

Utforsk P.A.R.O.S.H. sin Verden


P.A.R.O.S.H. er et merke som fascinerer med sin fascinerende fusjon av gammelt og nytt. Brandingfokus er å revitalisere gamle plagg med fornyede detaljer, utforme et utseende som er både elegant og moderne og også dypt rotfestet i motehistorien. Med inspirasjon trukket fra mange forskjellige tidsperioder og kulturer, er P.A.R.O.S.H.-stilheten genuint global og unikt allsidig.

Gjenkjennelige trekk ved P.A.R.O.S.H.


Det som virkelig setter P.A.R.O.S.H. i en klasse for seg selv er merkets bemerkelsesverdige evne til å kombinere forskjellige perioder og stiler til å skape noe nytt og friskt. Designene inneholder gjerne intrikate detaljer, farger, mønstre og kvalitetsstoffer som gir en sofistikert look. Merket er kjent for sine sterke fargerike paletter og dristige prints, fra vakre brokadestoffer til lekende pailletter og paljetter.

P.A.R.O.S.H. i Popkulturen


P.A.R.O.S.H. har klart å markere sitt distinkte preg på popkulturen. Merket har blitt ikonisk for kjendiser som velger dristige og minneverdige antrekk for røde løpere og andre høyprofilerte arrangementer. Meghan Markle gjorde merket berømt i løpet av hennes forlovelsesintervju, der hun sportet en grønn P.A.R.O.S.H. kjole.

Handle P.A.R.O.S.H. på Miinto


På Miinto kan du fyll opp garderoben din med nøye utvalgte stykker fra P.A.R.O.S.H. samlingen. Velg mellom en rekke vakre kjoler, luksuriøse bluser, trendige jakker og mer. Hverdagsantrekks blir oppgradert med P.A.R.O.S.H. og hovedtidene blir umiddelbart mer luksuriøse. Merket inkorporerer kun høykvalitets stoffer som sikrer komfort og holdbarhet. Ved å velge P.A.R.O.S.H. på Miinto tar du motekjemping til neste nivå. Fra det øyeblikket du legger på et stykke mat av P.A.R.O.S.H., blir det tydelig hvorfor merket har vokst i popularitet og hyllest. Med sin unike og nyskapende tilnærming til mote, er P.A.R.O.S.H. mer enn bare et klesmerke, det er et uttrykk for individuell stil som spenner over aldre og landegrenser. Det representerer en moderne vekst og insistere på hver enkelt persons rett til å uttrykke seg gjennom sin garderobe.

Fjern alle filter

P.A.R.O.S.H.

Side 1 Av 10