Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Part Two

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

PART TWO

Part Two har eksistert i mer enn 25 år, og har alltid vært kjent for klær i god kvalitet og tidløse design, som holder i mange år. Modellene er ofte klassiske og sofistikerte, og alltid i sesongens populære farger.

En ekte Part Two-style kjennetegnes ved et enkelt, flott og feminint design som henvender seg til den moderne og stilbevisste kvinnen. Merket er en del av IC Companys, og har de siste fem årene opplevd en bemerkelsesverdig vekst. Det tidligere veldig klassisk orienterte merket har gått gjennom en designmessig revolusjon, og dette har skapt omfattende oppmerksomhet fra både motepressen og kundene.


God passform, lekker kvalitet og stilfullt uttrykk


Part Two er et dansk merke som ble etablert i København i 1986. Designfilosofien er å levere moderne og tidløse kolleksjoner av høyeste kvalitet til de moderne kvinnene som gjerne vil utstråle naturlig femininitet. Kolleksjonene er preget av et enkelt, flott og feminint design med fokus på god passform, lekker kvalitet og godt håndverk. De ånder og lever for mottoet sitt: «Made to be worn». Dette betyr at det alltid er plagg i kolleksjonene deres som man rett og slett ikke kan leve uten, når det først har blitt en del av garderoben. De lager garderobeklassikere du kan bruke sesong etter sesong, og som du aldri blir lei av. Kolleksjonene bugner av lekre plagg og tilbehør, og du finner alt fra bukser, bluser, jakker, kjoler og mye mer. Uansett om du er ute etter et par stilfulle bukser til jobben, en vakker kjole til festen eller en lekker genser til hverdagen, så kan du finne det i Part Twos univers. De mange flotte plaggene kan sammensettes på kryss og tvers, eller du kan matche dem med andre merker. Det er kun fantasien som setter grenser.


Populære kjoler


Ingen fest uten en kjole fra Part Two. Her har du gode muligheter for virkelig å være snill mot deg selv ved å ikle deg klær med en feminin stil og med flotte trykk. Du kan for eksempel få en kjole med all-over print og detaljerte ermer, samt kjoler med splitt og spennende fargesammensetninger. Du får fort beundrende blikk med en kjole fra Part Two. De myke materialene og den perfekte passformen gjør hele looket perfekt til festlige anledninger, en sommerdag eller en dag du er ute og shopper. Elegant, tidløs og feminin – det blir du fort med en av disse flotte designene.


Casual jeans og t-skjorter


Hvis det skal være avslappet og kult, så er det bare å hoppe i et par lekre jeans fra dette merket. Her får du design som bare sitter som det skal. Hvis du vil fullføre den avslappede stilen, så kan du kombinere buksene med en flott t-skjorte. Her har du et hav av flotte motiver å velge mellom, med enten enkle eller friske fargekombinasjoner.


Både stilfull og avslappet basisgarderobe


Når du handler klær fra Part Two, så er det lett å fylle både basisgarderoben og festgarderoben med skjønne og elegante design. De mange spennende antrekkene og plaggene gir deg et vell av kombinasjonsmuligheter, og mange muligheter for å velge mellom både stilfulle og avslappede stiler.


Eleganse, Kvalitet og Bærekraftighet med Merket Part Two


Part Two er et distinktivt dansk merke som er kjent for sin elegante og sofistikerte stil. De har som mål å lage klær for den moderne kvinnen som verdsetter enkelhet og kvalitet. I tillegg til å fokusere på design, legger de også stor vekt på produksjonen av deres produkter. De søker etter bærekraftige materialer og forsøker å begrense sin bruk av unødvendige ressurser, noe som gjør dem til et foretrukket merke for de miljøbevisste. Med sin balanse mellom stil og ansvar, er Part Two mer enn bare et klesmerke – det er en livsstil.


Skaff deg stilig mote med Part Two på Miinto


På Miinto kan du finne et bredt utvalg av sjarmende og uttrykksfulle antrekk fra Part Two. Enten du leter etter behagelige strikkevarer, tidløse kjoler, stilige bluser, trendy bukser eller sofistikerte ytterjakker, har Part Two noe for enhver smak. Kvalitetsmaterialene og den utsøkte håndverk sikrer at hvert plagg vil komplementere garderoben din på best mulig måte. Unn deg selv en shoppingopplevelse med Part Two på Miinto, hvor du har muligheten til å velge blant et bredt spekter av sofistikert og moderne mote.

Fjern alle filter

Part Two

Side 1 Av 12

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.