EKSTRAORDINÆRT SALG FORTSETTER - SPAR 20-60% PÅ NESTEN ALT  | Shop direkte fra lokale butikker 

SALG | SPAR 20-60%

Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Patagonia (51)

Med Patagonia er du kledd både funksjonelt og smart til eventyr i naturen. Du er sikret en høy grad av komfort og fleksibilitet med de stilriktige og funksjonelle kolleksjonene deres. Dermed kan du bevege deg ut i alle typer terreng og vær. Yvon Chouinard, som er mannen bak merket, var i sine unge dager selv en aktiv friluftsmann. Han både klatret og gikk på fjellturer – derfor kan du være sikker på at deres utendørsklær er utviklet av eksperter innenfor området med øye for kvalitet og innovative løsninger. Merket prøver hele tiden å optimere produktene deres i forhold til både å forbedre funksjonaliteten, utformingen og benyttelsen av miljøvennlige alternativer. Hos Patagonia har de til og med innført fleksibel arbeidstid, som gjør at de ansatte kan få fri for blant annet å vandre eller surfe. Kort sagt, merket lever og ånder for bevegelse og aktiviteter i det fri!

Et autentisk merke for friluftsmenn og -kvinner

Uansett om du er på utkikk etter utendørsbekledning til ditt neste friluftseventyr i Norge, eller bare elsker friluftsklær, kan Patagonia bli det nye favorittmerket ditt. De kan nemlig lage jakker, fleecegensere og shorts som er fremstilt i funksjonelle, pustende materialer som ikke bare holder vind og vann på avstand, men som også sitter pent og ser bra ut. Du kan finne Patagonia-jakker som er tilpasset spesielt dine behov. Uansett om du leter etter en polstret eller foret jakke, med eller uten hette, kan du la deg inspirere av de fine kolleksjonene deres til både menn og kvinner. Patagonia sørger for at du ubekymret kan ta del i alt av hva den den frie naturen har å by på av all slags vær.

Patagonia tenker på miljøet

Som ansatt eller kunde hos Patagonia kan du skilte med et merke som jevnlig donerer penger til diverse miljøorganisasjoner over hele verden. De lever og ånder for naturen, og de sørger derfor for å gjøre sitt for at den kommer til å eksistere i all sin prakt i mange år fremover. Dermed er du sikret fantastiske opplevelser i det fri i fremtiden også. Omtanken for miljøet gjør seg også gjeldende i noen av kolleksjonene deres, hvor stilige materialvalg også er bærekraftige. Når du investerer i for eksempel en damejakke eller herrejakke fra Patagonia, så er du med på å vedlikeholde den flotte naturen vår slik at vi går en grønnere fremtid i møte.

Utendørsbekledning til alle anledninger

Med klær fra Patagonia er det 100% fokus på funksjonalitet, slik at deres klær kan brukes under alle værforhold. De ønsker å være et utendørsmerke som kan brukes av menn og kvinner året rundt, noe som kolleksjonene deres bærer preg av. Selv om mange av produktene deres henvender seg primært til surfere, klatrere og alpinister, har de også så stor variasjon i kolleksjonene deres at det er noe for enhver smak og til ethvert utendørs behov. I 2010 ble Patagonia til og med tildelt to priser for ”Gear of the Year” på grunn av sitt skarpe øye for funksjonalitet og utforming. La deg inspirere av deres kreative kolleksjoner, og finn stilen som matcher deg og dine behøv til ditt neste utendørseventyr.POPULÆRE KATEGORIER INNEN FRILUFTSLIV:

Dunjakker

Fjellsko

Fleecegensere og fleecejakker

Ullundertøy

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

51 produkter funnet
Filter

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale motebutikker

Gratis retur

14 dagers returfrist

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.