Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

PATAGONIA

Med Patagonia er du kledd både funksjonelt og smart til eventyr i naturen. Du er sikret en høy grad av komfort og fleksibilitet med de stilriktige og funksjonelle kolleksjonene deres. Dermed kan du bevege deg ut i alle typer terreng og vær. Yvon Chouinard, som er mannen bak merket, var i sine unge dager selv en aktiv friluftsmann. Han både klatret og gikk på fjellturer – derfor kan du være sikker på at deres utendørsklær er utviklet av eksperter innenfor området med øye for kvalitet og innovative løsninger. Merket prøver hele tiden å optimere produktene deres i forhold til både å forbedre funksjonaliteten, utformingen og benyttelsen av miljøvennlige alternativer. Hos Patagonia har de til og med innført fleksibel arbeidstid, som gjør at de ansatte kan få fri for blant annet å vandre eller surfe. Kort sagt, merket lever og ånder for bevegelse og aktiviteter i det fri!


Et autentisk merke for friluftsmenn og -kvinner


Uansett om du er på utkikk etter utendørsbekledning til ditt neste friluftseventyr i Norge, eller bare elsker friluftsklær, kan Patagonia bli det nye favorittmerket ditt. De kan nemlig lage jakker, fleecegensere og shorts som er fremstilt i funksjonelle, pustende materialer som ikke bare holder vind og vann på avstand, men som også sitter pent og ser bra ut. Du kan finne Patagonia-jakker som er tilpasset spesielt dine behov. Uansett om du leter etter en polstret eller foret jakke, med eller uten hette, kan du la deg inspirere av de fine kolleksjonene deres til både menn og kvinner. Patagonia sørger for at du ubekymret kan ta del i alt av hva den den frie naturen har å by på av all slags vær.


Patagonia tenker på miljøet


Som ansatt eller kunde hos Patagonia kan du skilte med et merke som jevnlig donerer penger til diverse miljøorganisasjoner over hele verden. De lever og ånder for naturen, og de sørger derfor for å gjøre sitt for at den kommer til å eksistere i all sin prakt i mange år fremover. Dermed er du sikret fantastiske opplevelser i det fri i fremtiden også. Omtanken for miljøet gjør seg også gjeldende i noen av kolleksjonene deres, hvor stilige materialvalg også er bærekraftige. Når du investerer i for eksempel en damejakke eller herrejakke fra Patagonia, så er du med på å vedlikeholde den flotte naturen vår slik at vi går en grønnere fremtid i møte.


Utendørsbekledning til alle anledninger


Med klær fra Patagonia er det 100% fokus på funksjonalitet, slik at deres klær kan brukes under alle værforhold. De ønsker å være et utendørsmerke som kan brukes av menn og kvinner året rundt, noe som kolleksjonene deres bærer preg av. Selv om mange av produktene deres henvender seg primært til surfere, klatrere og alpinister, har de også så stor variasjon i kolleksjonene deres at det er noe for enhver smak og til ethvert utendørs behov. I 2010 ble Patagonia til og med tildelt to priser for ”Gear of the Year” på grunn av sitt skarpe øye for funksjonalitet og utforming. La deg inspirere av deres kreative kolleksjoner, og finn stilen som matcher deg og dine behøv til ditt neste utendørseventyr.


Fra California til verden – Patagonias reise


Patagonia er et amerikansk utendørsmerke som ble grunnlagt i 1973 av Yvon Chouinard i Ventura, California. Merket har siden da vokst seg til å bli et av de mest anerkjente og respekterte merkene innen utendørsbekledning, og har også blitt kjent for sin miljøvennlige og bærekraftige tilnærming til produksjon og forretningsdrift. Patagonia startet som et lite selskap som produserte klatreutstyr, men utvidet seg raskt til å inkludere klær og tilbehør for utendørsaktiviteter. Selskapet opplevde rask vekst gjennom 80- og 90-tallet, og ekspanderte til internasjonale markeder. Patagonias fokus på kvalitet og bærekraft gjorde merket populært blant utendørsentusiaster og miljøbevisste forbrukere.


Patagonias miljøvennlige innovasjoner


Patagonia er kjent for å bruke bærekraftige materialer og produksjonsmetoder i produksjonen av sine produkter. Merket har utviklet og brukt en rekke innovative materialer, som for eksempel organisk bomull, resirkulert polyester og naturlig isolasjon fra fjær. Patagonia har også gjort en innsats for å redusere vannforbruket i produksjonsprosessen og bruke økologisk produserte materialer når det er mulig.


Patagonias utvalg av utendørsutstyr


Patagonia tilbyr et bredt spekter av klær, tilbehør og utstyr for utendørsaktiviteter som camping, fjellklatring, surfing, fotturer og skikjøring. Produktene inkluderer alt fra jakker og gensere til ryggsekker og soveposer. Merket har også en linje med arbeidsklær som er designet for å være holdbare og funksjonelle for arbeidere som jobber utendørs. Patagonia tilbyr også et program for reparasjon og gjenbruk av produktene sine, som bidrar til å redusere avfall og forlenge produktets levetid.


Fra naturelskere til trendsettere


Oppdag den kule utendørsstilen som kjendiser elsker med Patagonia. Dette amerikanske utendørsmerket har ikke bare erobret hjertene til eventyrlystne utendørsentusiaster, men tiltrekker seg o

Fjern alle filter

Patagonia

Side 1 Av 3

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.