Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og forlenget retur frem til 15. januar 2024

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

PATRIZIA PEPE

Patrizia Pepe er et anerkjent italiensk motemerke som er inspirert av italiensk høymote, perfekt for elegante og selvsikre kvinner. Motemerket knyttes til femininitet, og bærer preg av kontraster og motsetninger. Her kan kvinner verden over føle seg eksklusive dagen lang. Merket kombinerer stilren praktisk hverdag med glamour for alle de viktige øyeblikkene fra morgen til kveld, takket være kolleksjonens allsidighet og flatterende silhuetter.

Patrizia Pepe kombinerer det hverdagspraktiske med stilige nøkkelplagg for en kolleksjon som er både allsidig og skarp. Kleskolleksjonen og det spektakulære tilbehøret gir en urban, sofistikert stil. Elsker du en enkel, men glamorøs stil er dette merket utmerket for deg. Se gjennom Miintos utvalg av Patrizia Pepes kleskolleksjon og tilbehør.


For selvbevisste kvinner


Motemerket er opptatt av å bringe fram kvinners indre styrke på en sensuell, modig og selvbevisst måte. Kler du deg i klær og tilbehør fra Patrizia Pepe vekkes en selvsikker stil, hvor du får en følelse av luksus og velvære. Kolleksjonen bærer preg av det urbane, og har ikoniske, kvalitetsfulle plagg som passer til enhver kvinne. Kle deg som en gudinne med Patrizia Pepes klassiske kolleksjon som passer til alle anledninger.


Patrizia Pepe: For en glamorøs følelse


Kolleksjonenes silhuetter gir en moderne fortolkning av mote og blir et ikonisk symbol for merket. Plaggene gjenkjennes på sine rene linjer, skarpe farger og feminine preg. Merket har de siste årene hatt som mål å fremheve en eksklusiv stilistisk stil, med fokus på kvalitetsfulle plagg som er tilgjengelig for alle kvinner. Det allsidige utvalget gjør det mulig for alle kvinner, uansett alder og motesmak, å finne noe de kan forelske seg i! Drøm deg bort i Patrizia Pepes kolleksjon av gensere, bluser, sko, kjoler og smakfullt tilbehør.


Bli sett med Petrizia Pepes kolleksjon


Med Patrizia Pepes kolleksjon vil du ikke gå ubemerket hen! Motemerkets lette, heftige og vågale klær gjør at du vil skille deg ut i mengden og samtidig føle deg på topp. Med kolleksjonen fra Patrizia Pepe kan du alltid være sikker på at du vil kunne følge din vei og være i stand til å utrette alt du setter deg mål om – føler du deg på topp vil du også prestere bedre. Kle deg i et lekkert skinnskjørt og kombiner det med en knallblå blazer, en flott ekstra stor veske og et par knehøye støvletter, og du har et antrekk som passer til mange ulike anledninger og vil garantert få deg til å føle deg selvsikker til både dag- og kveldsaktiviteter!


Nydelige kjoler og skjørt til enhver anledning


Vi kvinner elsker å kle oss i kjoler og skjørt. Elegante, glamorøse og feminine kjoler og skjørt som aldri kan gå feil. De kan tones opp og ned, og med kolleksjonen til Patrizia Pepe så er det nok av nydelige, elegante og hverdagslige kjoler og skjørt å velge mellom. Du finner ensfargede, lange og korte kjoler og skjørt, samt mønstrede retro-chic-modeller. Patrizia Pepes utvalg av kjoler og skjørt vil få deg gjennom alt fra sommerfester til sene stevnemøter. Om dagen begynner med umulige klestanker og manglende inspirasjon, da vil dette merket være et flott sted å ta en ekstra kikk for inspirasjon.

Bla deg gjennom Patrizia Pepes utvalg av kjoler i mini- eller maksilengder og finn dine favoritter. Ønsker du å legge til et friskt pust til garderoben kan du for eksempel gå for en himmelblå kjole i luksuriøs sateng eller gå for et iøynefallende paljettskjørt. Kjoler med puffermer, overdimensjonering og volanger er blant utvalget som du vil finne. La Patrizia Pepe bli din glam-favoritt når du ønsker å legge til femininitet og klasse på stilen.


Bredt utvalg av klassiske overdeler og bukser


Patrizia Pepe gir deg et bredt utvalg av klassiske bukser i både lyse og mørke nyanser som kan kombineres med et hav av forskjellige stiler og plagg. Når du først har funnet ditt perfekte par med bukser, trenger du bare en overdel for å fullføre stilen. Da kan vi la deg introduseres for et hav av nydelige overdeler som inneholder alt fra uformelle gensere og T-skjorter til bluser og feminine topper med spennende fasonger og mønstre.

Patrizia Pepe har alt du trenger av stil uansett anledning eller smak. Du kan finne friske topper med V-hals for å forsterke det hverdagslige, og overdimensjonerte topper for den mer behagelige følelsen. Miinto hjelper deg med å finne dine nye tilskudd til garderoben med de mange Patrizia Pepe-toppene og buksene. Fremhev din egen stil med vår kolleksjon av topper og bukser for kvinner.


Sko, vesker og lekkert tilbehør


Når antrekket er i boks, men du føler at du ønsker å heve det med det lille ekstra vil lekkert tilbehør til antrekket gi den siste avsluttende snerten. Du finner et bredt utvalg av alt fra flotte vesker til lekre belter og armbånd. Disse små tilbehørene kan virkelig bringe utseendet ditt til et nytt nivå. Finn din nye cross-body-veske fra Patrizia Pepe i en klassisk svart farge eller i en mer iøynefallende farge dersom du ønsker å fremheve tilbehøret enda mer. Vi snakker utvalg av lekre smykker, vesker med pompøse detaljer og et bredt utvalg av sko som garantert vil krydre antrekket.

Lekre høyhælte sko og sandaler vil la deg føle deg fantastisk og få deg til å se glamorøs ut. Gå for et par svarte høyhælte sko med nydelige gulldetaljer for å heve et hvilket som helst antrekk, eller gå for noen tykke platåsandaler som både vil få deg til å se flott ut og holde deg komfortabel.


Skattene finner du hos Miinto


Hos Miinto finner du prikken over i-en til sminke- og hårstilen. Når skjønnhetsforberedelsene er overstått er det bare å bestemme seg for hvilket antrekk du skal gå for, og med et bredt utvalg av klær og lekkert tilbehør fra Patrizia Pepe vil du garantert finne noen skatter. Enten du bestemmer deg for å tre ut av komfortsonen og prøve deg på noen nye trender eller om du ser etter en klassisk kolleksjon med gå-ut-kjoler, så vil du finne inspirasjon og det du leter etter hos Patrizia Pepe.

Det anerkjente motemerket dekker et bredt spekter av plagg med både kveldsantrekk, jobbantrekk og antrekk til mer formelle eller gøyale anledninger. Du finner et hav av lekre kjoler, skjørt, klassiske bukser og nydelige topper. Valgmulighetene er omtrent uendelig, uansett hvilken stil du har. La kolleksjonene til Patrizia Pepe være de du velger når dagens antrekk skal handle om mote og stil. Sørg for alltid å være forberedt til spontane kvelder eller en fest med venninnene ved å ha et par av denne sesongens nøkkelplagg fra Patrizia Pepe i garderoben din.

Fjern alle filter

Patrizia Pepe

Side 1 Av 3

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.