Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

PAUL & SHARK

Paul & Shark ble etablert i 1975 og er synonymt med italiensk eleganse og stil. Selskapet ble grunnlagt av familien Dini og tilbyr et omfattende utvalg av kolleksjoner for menn, kvinner og barn. De aller fleste har nok hørt om det italienske merket, noe som blant annet skyldes et prestisjefylt samarbeid med Christian Dior og Balenciaga.

Paul & Shark er synonymt med kvalitet, noe som har kjennetegnet merket helt siden starten. Merkevaren har faktisk også et uttalt mål om alltid å være søkende etter ekspertise når det kommer til kvaliteten på produktene og produksjonen av materialene. Dessuten har merket en særdeles streng utvelgelsesprosess basert på presise standarder, noe som kommer oss som forbrukere til gode. Er man på jakt etter moteriktige klær der man kan garantere en høy kvalitet, er Paul & Shark med andre ord merket man bør ta en ekstra kikk på.


Den første Paul & Shark- klassikeren


Paul & Shark er kjente for å designe sportsklær, smarte uformelle klær og luksuskolleksjoner, kombinert med tekniske materialer med elegante og stilige detaljer. På midten av 70-tallet lanserte Paul & Shark sin første Yacht-kolleksjon, inspirert av seilingens verden og basert på eleganse, ytelse og eventyret rundt den. Alle som var interessert i mote husker sikkert den ikoniske genseren de lanserte i 1978. Det er en lett gjenkjennelig genser som kom med et metallrør som emballasje. Det var uvanlig å pakke inn en genser i et metallrør, men det viste seg å være en genistrek. Metallrøret kunne brukes til mange forskjellige ting, og fungerte nærmest som et statussymbol hvis man hadde det stående fremme på hylla. Genseren ble selvfølgelig en suksess, ikke bare på grunn av emballasjen, men på grunn av det flotte designet, den høye kvaliteten og de vannavvisende egenskapene. Denne braksuksessen var startskuddet på helt nye vannavvisende kolleksjoner, og førte Paul & Shark helt til topps i moteverden.


Et miljøbevisst motemerke


Paul & Shark er et livsstilsmerke med inspirasjon fra det maritime miljøet. Det er et friluftselskende motemerke, og som i dag er med på å kjempe for det miljøet de henter inspirasjon fra. Det italienske motemerket satser blant annet på grønn energi, og de har i dag installert over 500 solcellepanel i hovedkvarteret sitt. Dette initiativet sørger for at 15% av det totale energiforbruket i dag kommer fra ren og bærekraftig energi, og selskapet har som mål å få denne prosenten til å bli enda høyere i nær fremtid.

I tillegg til å ha fokus på grønn energi, har Paul & Shark patentert flere nyskapende høyteknologiske metoder som de bruker under produksjonen av klærne. Dette vil i fremtiden gjøre produksjonsmetodene enda grønnere, og være med til å sette Paul & Shark på kartet som et bærekraftig motemerke.

Det italienske merket har gjennom fem tiår utviklet seg til å bli et omfattende luksusmerke med en avslappet og sportslig stil, men som allikevel er umiskjennelig italiensk og elsket av sine tilhengere over hele moteverdenen. I dag er Paul & Shark for det meste bare tilgjengelig i de mest eksklusive butikkene i verden, men her hos Miinto finner du et stort og variert utvalg av det beste de har å by på. Er du interessert i luksuriøse moteklær med en avslappet stil, da anbefaler vi at du tar en nærmere titt på utvalget her på siden. Du finner garantert ditt neste favorittplagg – og husk på at vi spanderer frakten ved kjøp på over 499 kroner.

Fjern alle filter

Paul & Shark

Side 1 Av 13

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.