Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

PAUL SMITH

Paul Smith er klassisk engelsk, og det har alltid et snev av humor over seg i designet. Han er kjent for å være tradisjonell, men han dyrker samtidig moderniteten. Hver enkelt stil inneholder en skjult hemmelighet. Nå kan du gå på skattejakt her hos Miinto og finne klær fra Paul Smith som passer perfekt til deg og din stil.

Paul Smith har nå i 30 år vært et av de aller største navnene innenfor motebransjen. Han har slått navnet sitt fast som en enestående designer i kategorien «luxury with personality», og klarer alltid å forutse og til og med skape trender. Den skjulte humoren i de forskjellige designene er ikke en måte å distansere seg fra tradisjonen og det klassiske, men snarere en måte han kan vise sin store kjærlighet til nettopp dette på.


Flerfargede striper og detaljer


De aller fleste forbinder Paul Smith som mannen bak de legendariske flerfargede stripene. Disse stripene pryder på en eller annen måte det meste av kolleksjonenes belter, vesker og klær i tillegg til de unike skjerfene. Heldigvis kan han mye mer enn å lage striper i flere farger, og er det en ting Paul Smith går opp i, så er det detaljer. Selv om de kanskje ikke er synlige for øye, så er detaljene og de skjulte hemmelighetene alltid et eller annet sted, og klare til å bli oppdaget. Hver sesong gjenfortolker han fargeskalaer, konsepter og design og lar brukeren oppleve en «håndplukket følelse» med forskjellig bruk av tekstiler.


En tilfeldighet


Paul Smith sin vei mot sin status som en av verdens førende motedesignere var mer en tilfeldighet enn et bevisst mål om å bli verdenskjent designer. Da Paul Smith var 16 år gammel oppfordret faren hans ham til å jobbe i et klesmagasin i hjembyen Nottingham. Egentlig hadde han alltid hatt en drøm om å bli sykkelrytter, men da han var 17 år ble han utsatt for en voldsom og alvorlig ulykke. Derfor måtte han komme seg gjennom et seks måneders langt sykehusopphold. Det skulle vise seg at det lange oppholdet på sykehuset ikke var så dumt at det ikke var godt for noe allikevel, for her møtte han nye venner, og disse vennene gikk på kunstskolen i byen. Vennene tok ham med inn til en verden full av kreativitet og ideer, og dette endte med at Paul Smith designet sitt første par sko. Så selv om det selvfølgelig ikke var så bra at unge Paul ble utsatt for en alvorlig ulykke og havnet på sykehus, så er det takket være dette oppholdet at vi i dag kan glede oss over de flotte designene hans. Her hos Miinto finner du et stort og variert utvalg av klær fra Paul Smith, og vi er sikre på at du finner noe som passer perfekt til deg og din stil.

Fjern alle filter

Paul Smith

Side 1 Av 3