Bestill før 18. des for levering før Jul

Bestill før 18. des for levering før Jul

Forlenget retur frem til 15. januar 2024 I Bestill før 18. des for levering før Jul

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

PEAK PERFORMANCE

Det var tre venner fra Sverige som grunnla Peak Performance. De hadde egentlig ingen ambisjoner om å starte en større produksjon av klærne fra Peak Performance, men det ble rett og slett for populært. For ryktet om de gode klærne gikk fort, og etterspørselen steg. Så det var ingen ting annet å gjøre, enn å sette i gang med en større produksjon, og snart hadde den lille forretningen fra Åre oppnådd suksess på verdensplan. Det er noe vi alle burde være glad for.


Aktivitetsklær for alle


Peak Performance produserer i dag ikke kun skiklær, slik som de gjorde i starten. De nyere kolleksjonene inneholder blant annet klær til alle former for fritidsaktiviteter – både til vinteren og sommeren. Det er både t-skjorter, pologensere, shorts, hettegensere og mye annet. Det hele passer også inn i en urban livsstil og ikke kun ute i naturen. Det finnes også caps, luer og et stort utvalg av bagger og vesker fra dette svenske merket.


Stilrent og funksjonelt


Klærne har et enkelt og funksjonelt design, uten ekstra dilldall. Det er simpelthen ærlige klær, som er fremstilt av de beste materialene og den beste håndverksmessige kvaliteten. Klærne kan derfor klare alle utfordringene som et aktivt liv også fører med seg. Når utendørslivet foregår i skiløypene, så er det ikke klærne som skal tiltrekke seg oppmerksomheten, men heller ens egen prestasjon på skiene. Gode og funksjonelle klær fremmer selvfølgelig prestasjonen, og etter en lang og hard dag på fjellet, kan man slentre rundt i byen med stil i sin jakke fra Peak Performance og nyte en forfriskning og god mat. Det skal jo tross alt lades opp til nye og strabasiøse aktiviteter dagen etter.


Dunjakke med fantastisk passform


Jakkene fra Peak Performance er produsert i de beste materialene, og helium-jakken er et godt eksempel på dette. Dette er en lett dunjakke, men som likevel tåler ekstrem kulde. Jakken har smarte, skjulte lommer til alt det praktiske, i tillegg til en fantastisk passform som gjør at du ser bra ut, både ute i naturen og når du skal til litt penere arrangementer.


Jakke og genser til alle anledninger


Jakkene fra Peak Performance er uten tvil en av sesongens store hits når det kommer til funksjonelle vinterjakker som passer til enhver stil og smak. Klærne er anvendelige til enhver stil og smak, og det stilrene designet gjør at jakkene kan brukes til enhver anledning. Det vil aldri se dumt ut å ha på seg en dress med en Peak Performance-jakke utenpå. Du kan også finne gensere fra Peak Performance. De hjelper selvfølgelig på varmen, og disse er også designet slik at de passer både ute i naturen og til mer formelle anledninger. Kvaliteten er som ved alt annet Peak Performance lager, ekstremt høy. En genser fra dette merket er ikke et plagg du bare bruker i én sesong – det er en investering for fremtiden, og du kommer til å kunne nyte den gode kvaliteten og flotte designet i mange år fremover. Er det noe som aldri går av moten, så er det godt design og god kvalitet.


Turtøy i topp kvalitet


Leter du etter den ultimate turopplevelsen? Da er det viktig med yttertøy av høy kvalitet! Uansett om du er en erfaren eventyrer eller om du akkurat har begynt, bør du investere i turklær fra et merke som ikke går på kompromiss med verken kvalitet eller stil. Gode turklær vil virkelig utgjøre hele forskjellen når det kommer til komfort og ytelse på turen. Peak Performance har alt du trenger til den perfekte turen, og hele yttertøyskolleksjonen finner du her på siden! Du finner et bredt utvalg av turjakker- og bukser til menn og kvinner.

Turklærne fra Peak Performance er laget av materialer i høyeste kvalitet, designet for å holde deg komfortabel og beskyttet uansett hvilke terreng- og værforhold du beveger deg i. Deres fukttransporterende materialer holder deg kjølig og tørr, mens det pustende designet sørger for at du holder deg komfortabel selv under de mest anstrengende aktivitetene. I tillegg er hele yttertøyskolleksjonen til Peak Performance laget av slitesterke materialer som gjør at de tåler både sol, vind og regn, og annen bruksslitasje.


Alt til fritidsgarderoben


Peak Performance kler deg opp i de beste klærne slik at du kan møte enhver utfordring med funksjonelle klær og stil. Klassisk basistøy fra Peak Performance i høy kvalitet, slik som et par joggebukser, hettegensere og T-skjorter er en nødvendighet i fritidsgarderoben! Hos Miinto gir vi deg dette merkets siste trender, i topp kvalitet og sesongens mest populære farger og passformer. Dette merket er alltid aktuelt når det kommer til fritidstøy.

Det er ikke uten grunn av kvinner og menn rundt om i verden sverger til dette merket! Kvinner og menn som elsker klær som gir både kvalitet og stil bør investere i minst ett komplett sett fra Peak Performance. Uansett om man planlegger å bruke det til trening eller bare til hverdags, er dette moderne merket uslåelig når det kommer til både kvalitet og pris.

I kolleksjonen her kan du velge mellom en rekke forskjellige stilmodeller. Alt deres tøy er laget av spesielle elastiske materialer som er lette og lar huden puste, samtidig med at de ikke begrenser bevegeligheten. Derfor er klær fra Peak Performance perfekt til alle slags aktiviteter. Klærne vil også fungere godt når du reiser, er på fjellturer eller hvis du har en jobb som krever at du er aktiv. Uansett aktivitetsnivå kan du være sikker på at denne kolleksjonen alltid er trendy!


Føl deg sterk og stilig med Peak Performance


Peak Performance ønsker at menn og kvinner skal føle seg vel og uovervinnelige i deres klær. Derfor produserer de sportslige kvalitetsklær som også er tiltalende for øyet. Uansett om du leter etter allsidige klær som kan brukes sammen med en rekke andre uformelle stilkombinasjoner, eller om du er ute etter robuste og slitesterke klær som vil være trofaste i flere år, er Peak Performance merket å gå for!

Ikke nøy deg med middelmådige klær som du vil være nødt til å skifte ut etter bare få gangers bruk. Skjem deg istedenfor bort med holdbare klær med god ytelsesevne. Invester i deg selv og klærne du kler deg i – for dette vil gi deg en førsteklasses opplevelse av moteriktig velvære. Kjøp Peak Performance sitt utvalg av klær her hos Miinto – og ta eventyrene dine til neste nivå!

Fjern alle filter

Peak Performance

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.