Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

PEPE JEANS

Pepe Jeans har levert moteriktige klær til kvinner og menn siden 70-tallet. De er mest kjent for fantastiske design av klær med kant og attitude, og nå kan du også finne spennende og flotte plagg til de små i deres flotte kolleksjonene med barneklær.

Merket Pepe Jeans er fra Storbritannia, men ble grunnlagt i London av de tre kenyanske brødrene Nitin, Arun og Milan Shah. Brødrene hadde en drøm om å skape et klesmerke med massevis av kant og attitude, og følte det manglet blant utvalget av klær i England på den tiden. Derfor bestemte de seg for å grunnlegge merket i 1973, midt i en av Londons mest spennende epoker når det gjelder mote. Det var på dette tidspunktet at punk ble en stor del av gatebildet, og det er derfor ikke merkelig at klærne fra dette merket har et rått uttrykk. Det rebelske har fortsatt et avslappet preg, noe som gjør klær fra dette merket så unikt. Det er ikke mange som klarer å kombinere disse to motsetningene like godt som disse gutta kan.


Dongeri, passform og mye mer


Merket er nok mest kjent for å produsere jeans til stil- og motebevisste kvinner og menn. Det var dette det hele startet med, men i dag har de utvidet kolleksjonen til blant annet å inneholde sko, undertøy, gensere, bluser, skjorter, t-skjorter og mye mer. Ikke minst inneholder kolleksjonen nå også barneklær, men helt sentralt står altså jeans. Det er nærmest synonymt med merket og de produserer et bredt utvalg av fantastiske design. Du kan finne alle typer bukser innenfor både herre- og damemote. Fra løstsittende herremodeller i en slitt og lys vask, til mørke og skinny jeans og boot cut til kvinnene. Merket utmerker seg også i disse dager med et flott og stort utvalg av sko og andre klær. Du finner for eksempel fete sneakers til gutta og flotte sandaler til jentene. Klærne i damekolleksjonene preges som oftest av blomstrede kjoler og jeans som fremhever kvinnekroppen. Mennene har også mye å velge mellom, og du kan finne alt fra komfortable boksershorts og t-skorter med trykk, til avslappede og kule skjorter. Alt det du trenger for å finne en egen og personlig stil finner du her. Det er ikke kun design som er fokuset hos Pepe Jeans, men også kvalitet, passform og komfort. Derfor kan du alltid være sikker på at du handler moteriktige klær som holder lenge når du handler hos dette britiske merket.


Moteriktige og slitesterke barneklær


Det er selvfølgelig ikke bare de voksne som skal nyte godt av stilige klær i høy kvalitet. Pepe Jeans har nå også spesialisert seg i å produsere fantastiske barneklær av god kvalitet og flott design. Her finer du alt fra herlige t-skjorter med trykk, til rosa hettegensere og badedrakter for barn. Buksene er moteriktige og funksjonelle, og kan for eksempel fås med knyting i livet. På den måten slipper du for at barna skal gå rundt med belter eller seler for å holde buksene på plass. Materialvalget er alltid av ypperste kvalitet og er laget for at barna skal kunne være aktive, både ute og inne.

Fjern alle filter

Pepe Jeans

Side 1 Av 6

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.