Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

PETER KAISER

Det tyske skomerket Peter Kaiser ble grunnlagt i 1838, og hører derfor til blant de eldste skoprodusentene i Tyskland og Europa. Merket bygger på lidenskap, godt håndverk, perfeksjon og moderne klassisk design med stor oppmerksomhet på de små detaljene. Merket ble fort en kjempestor suksess, og bedriften begynte derfor å eksportere Peter Kaisers stilrene sko, hælsko og stiletter til den internasjonale moteverdenen.

I dag kan man kjøpe sko fra Peter Kaiser i over 20 land over hele verden. «Globalt» er ett av nøkkelordene i distribusjonsstrategien deres, og nettopp derfor er de representert i Europa, Amerika og Asia. Skoene er «Made in Germany», noe som er et kvalitetsstempel i seg selv. Essensen av motemerket er overordnet basert på fire søyler som bærer firmaets visjon: Kvalitet, modernitet, internasjonalitet og særpreg. Dette fungerer som deres fundament og mål, deres visjon også videre fremover.


Sko til den moderne og kvalitetsbevisste kvinnen


Kolleksjonene fra Peter Kaiser har et snev av luksus. De er elegante, klassiske og sexy. Derfor appellerer merket til den moderne og kvalitetsbevisste kvinnen som brenner for godt håndverk og unikt design. Det er et merke du garantert vender tilbake til igjen og igjen på grunn av den fantastiske passformen du simpelthen ikke kan leve uten. Derfor har merket mange faste og lojale kvinnelige tilhengere over hele verden. Så ta en nærmere kikk på det store og varierte utvalget her på siden, og opplev de mange flotte kreasjonene fra merket. Her finner du blant annet de berømte Peter Kaiser sko, pumps, stiletter, sneakers, støvler og mange andre modeller i flotte farger og med fine detaljer.


Sko til enhver anledning


Merkets sko er perfekte til alle anledninger, og du kan derfor være sikker på å finne en modell som passer til akkurat din personlige stil. Skoene er populære som bryllupssko, festsko og stilige sko du kan gå med på jobben. Peter Kaiser lager dessuten sko av fineste skinn og lær, noe som gjør at skoene er utrolig behagelige å gå med. Skoene finnes dessuten i halve størrelser, noe som gjør at det er enklere å finne den størrelsen som passer perfekt til deg. I tillegg lager merket sko med høy hæl, lav hæl, tynn hæl, tykk hæl og alt midt imellom. Det er med andre ord noe for enhver smak. Nettopp derfor har merket høstet stor anerkjennelse for sitt store sortiment av moderne og klassiske damesko, siden sko fra Peter Kaiser er et stilig, sofistikert og tidløst valg. Kom og ta en titt på utvalget her på siden, og la deg bli inspirert!

Fjern alle filter

Peter Kaiser

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.