Gratis frakt over 499,- | Kjøp fra lokale klesbutikker
Kjøp fra lokale klesbutikker
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
0 NOK

Petit Bateau (156)

Petit Bateau er et fransk merke med spesiale i design og produksjon av moteklær til store og små, og merke er en garanti for et bredt utvalg av moteklær, yttertøy og accessories – i tillegg til sko, sandaler og støvler. Petit Bateau er, med andre ord, synonym med moteklær til gutter og jenter i alle aldre i tillegg til menn og kvinner med en forkjærlighet for en moderne look, som er inspirert av den maritime stil og kultur.

Derfor er utvalget av mote- og barneklær hos Petit Bateau utført i en elegant, klassisk fransk stil, hvor unikke mønstre, detaljer og fargekombinasjoner bryter de klassiske linjer – det er en unik look med masse personlighet og karisma. Petit Bateau nyter stor suksess i og uten for Frankrike, og den store suksess er et resultat av designteamets evne til å kombinere en klassisk fransk look med lekre, myke kvalitetsmaterialer.

Petit Bateau sender nye kolleksjoner av accessories, sko, barne- og moteklær flere ganger om året, og alle kolleksjoner er utført i tråd med merkets karakteristiske look i tillegg til at de er kombinert med enkelte, nye trends.

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

156 produkter funnet
Filter

Bruk for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra lokale, norske motebutikker

Gratis retur

Alltid 14 dager angrerett

+80.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.