Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

PEUTEREY

yPeuterey er merket du skal velge hvis du er på utkikk etter ytterjakker og varmende klær i den beste kvaliteten og med en fantastisk passform for både kvinner og menn. Her på siden vil du finne et stort utvalg boblejakker i flere forskjellige farger og fasonger, felles for alle er at de er fra Peuterey. Også deres fantastiske strikkegensere, som er tynne og derfor perfekt til å bruke lagvis med andre klær, finner du på siden sammen med diverse T-skjorter og boblevester. Mangler du klær til årets kaldeste dager, så er det her du skal kikke.


Fokus på tidløshet og funksjonalitet


Peutereys visjon er å gå mot strømmen når det kommer til “rask” mote og heller vie alt sitt fokus på form og funksjonalitet. Plaggene deres er laget for å vare, noe du vil merke på både kvaliteten og designet. Jakkene, både for menn og kvinner, er tidløse og klassiske med en fantastisk passform. Her finnes ytterjakker som er korte og lange, samt glatte og med tekstur. På noen av jakkene vil du finne flotte pelskraver, som også vil være med på å holde deg god og varm. Du vil se både sportslig og klassisk ut i en ytterjakke fra Peuterey, og deres ønske om å tilby klær som skal vare i flere år reflekteres også i fargevalget. Jakkene og strikkeklærne finnes i farger som spenner fra den klassisk sorte til mosegrønn, flere forskjellige blånyanser, beige, varme jordtoner, hvitt og brunt. Klassiske farger som passer til alt og som aldri går av moten. Sjansen er derfor stor for at ditt nye plagg vil passe til det du allerede har i garderoben.


Peuterey tilbyr italiensk kvalitet som passer alle


Det italienske merket lager ytterjakker som er fylt med den lekreste dun, noe som vil varme ekstra godt når vinteren slår inn og høstens ytterjakke ikke lenger gjør nytten. Merket ble etablert i 2002 og har fått navnet sitt fra en av Mont Blancs fjelltopper. Deres fokus på kvalitet skinner gjennom i alle ledd – klærnes utforming, sømarbeid, valg av materialer, valg av foring og detaljer. Et plagg fra Peuterey er en investering du aldri vil angre på.


Et kvalitetsplagg til garderoben


Vi hos Miinto er stolte av å ha et merke som setter forbrukeren og miljøet først, et merke som lager kvalitetsplagg ment for å holde i flere sesonger. Når du handler her hos oss, kan du alltid returnere varen innenfor 14 dager, skulle du ikke bli helt fornøyd. Handler du for over 499 kr får du også fri frakt, så ikke nøl med å trykke hjem ditt neste potensielle favorittplagg, skulle du finne noe som frister her på siden.

Fjern alle filter

Peuterey

Side 1 Av 9

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.