Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

PHILIPP PLEIN

Hvis du er på jakt etter klær med attityde og stil, så er «Philipp Plein» merket for deg. Her finner du alt du trenger i hverdagen som T-skjorter og bukser, i tillegg til alt det du trenger når du skal på fest. Selv om klærne fra dette ekstravagante merket har en helt klar stil, så kan de lett blandes og kombineres med klær fra andre merker. Dette er med andre ord klær som passer for de aller fleste menn med sans for mote og god stil.

«Philipp Plein International» er et sveitsisk selskap som ble grunnlagt i 1998 av mannen selv, nemlig Philipp Plein. Faktisk er Philipp opprinnelig fra Tyskland, men bor i Sveits og valgte derfor å opprette virksomheten sin der. I 2016 sto han som nummer 275 på Bilanz liste over de 300 rikeste innbyggerne i Sveits, men han har ikke alltid vært den klesmogulen som vi kjenner ham som i dag – tvert i mot! Han begynte faktisk å designe luksuriøse hundesenger, noe som tiltrakk seg oppmerksomhet til husholdnings- og innredningsindustrien. Oppmerksomheten utviklet seg over tid, og snart fikk han sjansen for å designe møbler. Også her fikk han stor suksess, og den kreative unge tysk/sveitseren begynte også å lage vesker av de skinnrestene som lå igjen etter møbelproduksjonen.


Mange kjente samarbeidspartnere


Det varte heller ikke lenge før han kastet seg over design av klær, og resultatet ble en kolleksjon av militærjakker brodert med krystallkranier. Dette ble så etterfulgt med etableringen av merkets første virkelige klesmerke, det eponyme «Philipp Plein» i 2004. Dette merket er deres bredeste merke, og dekker et vidt spekter av vanlige klær. I 2008 utvidet de sin produktserie med en luksuslinje med hyllevarer. Siden da har selskapet utvidet seg betraktelig, og i dag har de over 800 ansatte som produserer klær av alle slag, som T-skjorter, bukser, skjorter, sko, jakker og mye mer. «Philipp Plein» er kjent for sitt store utvalg av samarbeidspartnere, og har jobbet med mange forskjellige partnere, alt fra musikere som Snoop Dogg, Rita Ora og Iggy Azalea, til den forhenværende profesjonelle bokseren Floyd Mayweather.


Ekstravagante motevisninger


Mange av disse samarbeidspartnere har ofte dukket opp på Philipp Pleins motevisninger, og akkurat som klærne hans, kan disse best beskrives som ekstravagante. Da Snoop Dogg dukket opp på en visning, så var det som oppfølging til en UFC-oppvisningskamp. På en annen visning ble flammekastere brukt som en del av forestillingen, og på en tredje ble et show holdt i et forlatt svømmebasseng som ble fylt opp igjen i dagens anledning. Bassenget ble brukt til lansedyst av dresskledde modeller, noe som høres like så surrealistisk og ekstravagant ut som det faktisk var. Hvis du føler noen av disse arrangementene appellerer til deg, så kan du sikkert finne noe i det store og brede utvalget du finner her på siden av klær fra «Philipp Plein».


Godt håndverk er det viktigste


Merkenavnet har gjennom årene vunnet flere priser, blant annet GQs «National Brand of the Year» i 2007, «International Fashion Award» under «Monte-Carlos Fashion Week» i 2016 og flere andre små og store internasjonale utmerkelser. I tillegg til hovedlinjen med samme navn, står Philipp Plein også bak det «ultra high-end»-merket «Billionaire Couture». Grunnleggeren liker som sagt det ekstravagante og merkelige, noe som også kommer til uttrykk gjennom dette merket. Klærne er nemlig designet av den mystiske robotfiguren Mr. Plutus, oppkalt etter den greske guden for velstand.

Både Philipp Pleins primære produktserie og «Billionaire Couture» produseres i Italia, noe som er særdeles viktig for merkets frontfigur Philipp Plein selv. Som han selv sier i en beskrivelse av «Billionaire Couture», så kan tidene endres, og motetrender og tendenser er aldri det samme år etter år – men det er til gjengjeld kvaliteten på italiensk skredderhåndverk. I dag selges «Philipp Plein» i over 120 dedikerte butikker som utelukkende selger «Philipp Plein»-produkter, men selvfølgelig finner man også designene hans i diverse «high-end»-butikker med respekt for seg selv.

Fjern alle filter

Philipp Plein

Side 1 Av 7

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.