Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 1499.- og Enkel retur

Gratis frakt over 1499.-

Enkel retur innen 14 dager

PIECES

Det er kanskje mange som umiddelbart tenker på tilbehør når de hører ordet Pieces. Pieces er likevel mye mer enn det, og når du først har dykket ned i sortimentet, så vil du oppleve en hel verden av moteriktige klær, sko, smykker, vesker og mye annet lekkert tilbehør. Her hos Miinto finner du mange forskjellige design fra dette merket, og du kan lett finne noe som passer perfekt til deg og din stil.

Pieces ble grunnlagt i 2003 og er en del av den anerkjente danske motegiganten Bestseller. Målet var å skape en linje av enkeltstående klesplagg, noe som førte til at de heter det de nettopp heter. Disse klesplaggene skulle være enkle å kombinere med resten av garderoben, slik at man alltid hadde muligheten til å kombinere seg frem til et stilig antrekk. Slik er det fortsatt og sortimentet har blitt enda bredere siden den gangen. I dag er det danske motemerket et bredt klesmerke med mange forskjellige stiler. I utvalget kan du blant annet finne alt fra vanter og skjerf til kjoler og bukser. Det hele kan kombineres på kryss og tvers eller i kombinasjon med andre merker.


Klær til enhver stil


Klær fra Pieces er sjeldent designet for å følge motens øvrige tendenser innenfor farger, materialer og snitt. Nettopp derfor er klærne lettere å passe sammen med sesongens andre stiler. Klærne passer perfekt til den skandinaviske kvinnen, og de lyse og avdempede fargevalgene og mønstrene understreker nettopp dette. Her er det massevis av enkelhet som på sin egen feminine måte er både rolig i utseendet og stilfullt på samme tid. Samtidig gir klær fra Pieces deg muligheten til å skille deg ut i mengden, hvis du har lyst til det. Den perfekte nøytrale stilen gjør det nemlig mulig å kombinere hvert enkelt klesplagg og tilbehør med akkurat det som fremhever personligheten din. Store smykker, iøynefallende sko, eller et annet klesplagg i ville kontrastfarger. Hvis du heller vil ha en litt mer avslappet stil, så er klærne like lette og ukompliserte å jobbe med. Her er det bare å kombinere yndlingsmodellene dine med et par favorittjeans eller leggings.


Flere forskjellige favoritter


Pieces har flere forskjellige bestselgere. Spesielt de stilige T-skjortene med trykk og erklæringer er noen av de aller mest populære klesplaggene. En av årsakene til det er uten tvil den rimelige prisen i tillegg til at de kan brukes til det aller meste. Du kan for eksempel kombinere dem med både skjørt og bukser på jobben eller på skolen, eller du kan bruke dem når du trener eller driver med andre fritidsaktiviteter. De kan også pyntes opp når du skal ut på byen med venninnene, for eksempel ved å kombinere dem med en fin strikkejakke, flotte smykker eller et par stilige bukser. De forskjellige basisplaggene er også utrolig populære, nettopp fordi man får flott design og god kvalitet til rimelige priser. På den måten er det lett å fylle opp garderobeskapet med moteriktige kvalitetsklær. Ta en nærmere kikk på utvalget av klær fra Pieces her på siden, og kom i gang med å fornye garderoben din.

Fjern alle filter

Pieces

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.