Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Pieszak

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

PIESZAK

Pieszak er et dansk merke som er kjent for å designe røffe og kule klær for urbane kvinner som setter pris på en litt uvanlig og annerledes stil. Gründeren bak merket er Henriette Pieszak, som står bak blant annet jeansmerket Tomorrow. Pieszak sin reise begynte for over 20 år siden, da hun startet som denimlærling. Raskt skjønte hun at det var et yrke med få kvinner, og tilegnet seg derfor all kunnskap hun kunne, noe som i dag har gjort henne til jeansmester.

Visjonen hennes var klar den gang hun startet med sine seks første jeansmodeller, nemlig at enhver kvinne skulle ha muligheten til å finne sin favoritt. En jeans som sitter fint, og som er komfortabel å ha på seg. Hovedfokuset til Piezsak er jeans, men tilbyr også mye kult, i blant annet skinn. I tillegg får du nydelige basisplagg, som T-skjorter og shorts.


Miljøvennlig mote


Den kjente briten Stella McCartney er som oftest først ute når det kommer til miljøvennlig mote, men på jeansfronten kom Pieszak henne i forkjøpet. I 2017 designet nemlig Pieszak verdens første svanemerkede dongeribukse, og i årene etter har flere og flere forbrukere fått øynene opp for alle fordelene man får ved å kjøpe svanemerkede produkter.

Svanemerkede klær er laget av naturfibre som er økologisk dyrket, inneholder ikke kjemiske stoffer, fargestoffer eller tungmetaller som kan skade mennesker og miljø. Dette betyr at du kan handle svanemerkede produkter med svært god samvittighet.


Tomorrow denim


Navnet på det anerkjente svanemerkede denimmerket til Pieszak er Tomorrow, og er i tillegg til å være svanemerket, også sertifisert av EU-miljømerket. Forbrukere skal få et bærekraftig produkt der bærekraft, vann og energibesparelser har blitt tatt i betraktning gjennom hele produksjonssyklusen – som er hele grunnideen til Tomorrow.

Der konvensjonell denimproduksjon i gjennomsnitt bruker mer enn 1000 liter vann ved vask av 100 par jeans, bruker Tomorrow godt og vel 90 % mindre vann. Teknologi hvor vann resirkuleres og gjenbrukes er en viktig faktor. Dette gjør en enorm forskjell, og en forbedring som miljøet setter stor pris på. Produksjonen av Pieszak-jeans finner sted i Tyrkia, hvor de overvåker produksjonen av denim, samtidig som de hjelper leverandørene med å bli bærekraftige virksomheter.

I tillegg til at dette danske merket er bærekraftig, fremhever plaggene kvinnekroppen samtidig som de er behagelige å ha på. Med dette beviser Tomorrow at en flott stil og en bærekraftig tankegang går hånd i hånd.


Pieszak jeans for deg som er opptatt av passform


Det er ingen hemmelighet at det kan virke umulig å finne en jeans med god passform, som igjen ofte fører til at de blir formløse eller ikke sitter godt på kroppen. Da blir jeans fort et ubehagelig plagg å bære. Med Pieszak-jeans derimot, blir jobben langt enklere. Nøkkelordene her er komfort, stretch og behagelige høye liv, som gjør at jeansen sitter godt, og er komfortabel å ha på seg.

Pieszak har hatt passform, uansett kroppsfasong, i tankene når hun har designet den populære jeansen. Her får du et plagg som sitter godt, ser bra ut og som varer lenge. Kjøper du en jeans fra Pieszak kan du være sikker på at kvaliteten er god, samtidig som miljøet er godt ivaretatt.


Fine design og perfekt snitt


Pieszak er opptatt av å balansere komfort og passform med tidsriktige trender, noe som gjenspeiles i kolleksjonene. Med et ønske om å lede kvinners mote mot det tøffe og urbane, men også det feminine, går Pieszak foran som et godt eksempel. De tilbyr et bredt utvalg av jeans i ulike fasonger, med ulike farger og snitt.

Du får ankellange bukser med sleng, som er høye i livet, i god og behagelig stretchkvalitet. Om lange, slanke jeans i tradisjonell farge er din stil, finner du også flere ulike varianter av disse. Felles for dem alle er at de bærer preg av å være stilige, samtidig som de alltid følger dagens motebilde.


Pieszak skjørt og shorts


Som nevnt så får du mer enn bare jeans fra dette populære danske merket, du får også både skjørt og shorts. På litt varmere dager kan du med fordel bytte ut jeansen med et superfint denimskjørt, når du for eksempel skal tilbringe hele dagen på kontoret, eller nyte en is i sola. En stor fordel med et denimskjørt fra Pieszak er at det er litt lengde på det. I tillegg er det god stretch, så det er svært behagelig å ha på seg.

Shortsene får du i denim, men også i myk bomullskvalitet i milde farger. Felles for dem alle er at de er meget behagelige å ha på seg, og såpass lange at de kan brukes til enhver anledning. Gigi Shortsene har et delikat print og en klassisk fasong med middels høyt liv, skråstilte sidelommer og baklommer. Gigi Jaquardsshortsene får du i en «coated» stil, med avsmalnende passform og splitt nederst.


En jeans for alle


Henriette Pieszak designer jeans for alle kroppsfasonger, til moteriktige kvinner verden over. Du finner jeansene i ulike farger, med ulike snitt. Pieszak har gjort det enkelt for enhver stilsikker kvinne å finne sin nye favorittjeans, enten det er den tradisjonelle jeansen i vasket, mørk denim, eller den litt mer vågale, hvite slengbuksen.

Uansett hvilken jeans du går for kan du være sikker på at du får en bukse som sitter godt, er behagelig å ha på seg, og har en kvalitet som gjør at du har den lenge. Om du vasker jeansen etter anvisningen på produktet, kan du være helt sikker på at du har fått deg en venn for livet.

Med god samvittighet kan du nå starte den spennende jakten på dine nye favorittjeans, og vi garanterer deg et godt resultat du vil bli svært fornøyd med.

Fjern alle filter

Pieszak

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.