Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

PINKO

Siden slutten av 1980-tallet har det italienske motemerket, Pinko, laget klær og tilbehør til kvinner. De lager klær og tilbehør for deg som liker å uttrykke femininiteten din, deg som er målbevisst og som liker å ha en personlig stil. Drømmer du om å kle deg i elektriske plagg og unikt tilbehør som gjør at du føler deg selvsikker? Da er produktene fra Pinko noe for deg. Her på siden har vi samlet sammen et lekkert utvalg av kjoler, vesker, gensere, bukser og skjørt fra det italienske motemerket. Hvilke produkter passer inn i garderoben din?


Dynamisk, italiensk mote


Noe som kanskje best beskriver dette motemerket, er dynamikk og femininitet. Klærne og tilbehøret bærer en god tyngde av italiensk finesse, samtidig som de er aktuelle. Pinko er kjent for å samarbeide med anerkjente fotografer og modeller når de fotograferer kolleksjonene deres. Blant annet har Terry Richardson og Steven Klein fotografert kjente personer som Naomi Campbell og Kate Bosworth i Pinko-produkter.


Feminine og moteriktige produkter for den stilbevisste kvinnen


Her på siden kan du finne alt fra feminine kjoler til moteriktige vesker, som gjør at du fremstår stilfull og selvsikker. Kanskje du ser etter en ny signaturveske? Da kan vi anbefale å velge en rødfarget skulderveske fra Pinko. Antrekket ditt får en viss styrke og integritet med en slik veske, og viser at du våger å ta egne valg. Dersom du ønsker noe mer klassisk og enkelt, kan vi anbefale deg å velge en veske i en farge som svart eller brun. En slik veske blir en naturlig del av antrekket ditt og varer år etter år.

Drøm deg vekk til italienske netter og storbyferie med klær og tilbehør fra dette motemerket. Dersom du liker kreativitet og å utfordre garderoben din, kan du gå for en asymmetrisk kjole. Kombiner kjolen med knehøye støvler. På den måten fremstår antrekket ditt både feminint og rått på en og samme tid. Det fantastiske med dette merket er at produktene deres også passer perfekt som gaver. Gi en strikkegenser i bursdagsgave til svigermoren din, eller gi et feminint skjørt i gave til en venninne som står deg nær. En slik gave bringer budskapet videre om at du er omringet av stilbevisste og selvsikre kvinner.


Gå for Pinko i hverdagen og når du skal på fest


Noe som gjør at dette merket er elsket av kvinner verden over, er også at du kan bruke det til mange ulike anledninger. Velg for eksempel en dongerikjole for en hverdagslig og trendy stil, eller gå for en eventyraktig, hvit sommerkjole når du skal på fest. Uansett formål, så slår aldri en kjole, bukse, genser, veske eller blazer fra Pinko feil. Når du handler hos Miinto får du dessuten alltid gratis frakt på kjøp av varer over 499 kr. Skulle du bli i tvil om et kjøp du har gjort, kan du alltid returnere varen innenfor 14 dager og få pengene tilbake. Utforsk de forskjellige produktene fra Pinko her på siden og finn det som faller i din smak. Kanskje finner du den nye favorittkjolen din?

Fjern alle filter

PINKO

Side 1 Av 30

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.