Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

PLEIN SPORT

Tror du at du vet sportsklær er? Da bør du tenke om igjen, for her introduserer vi «Plein Sport», produsent og designer av verdens første luksuriøse sportsklær. Med et mantra som «First Rule: No Rules» kan vi alle forvente det uventede. Hos oss i Miinto kan du nå velge og vrake blant alle de fantastiske designene i kolleksjonen fra dette merket. Er du på utkikk etter en joggebukse, et par sneakers, en genser eller noe helt annet sportslig, så kan vi anbefale å ta en nærmere kikk på det flotte utvalget her på siden.

Du tenker kanskje at «Plein Sport» er en annen linje fra «Philipp Plein», men det er faktisk helt feil. Det er et frittstående merke, et helt originalt konsept og en helt uavhengig enhet. Det kan hende det deler Philipp Pleins ufravikelige DNA – den kompromissløse opprørsånden med smak for ultra-luksus – men «Plein Sport» er noe virkelig unikt og selvstendig. Du finner ikke en motekolleksjon, og det er ingen skinnjakker, pigger, denimskjorter, hodeskaller eller noen andre av de ikoniske signaturene som er synonymt med Philipp Plein. «Plein Sport» er unnfanget, designet og produsert kun for handling og action. Det er den ekte varen når det gjelder klær til trening og mosjon, og ved å bruke nyskapende teknologi er disse designene laget for ytelse og for å dra ned på treningssenteret. Det er med andre ord ikke klær som er skapt for at man bare skal løpe litt rundt kvartalet.

Treningsklær med en snert av luksus

For første gang på sportsmarkedet smeltes den forførende følelsen av luksus sammen med hardcore-funksjonalitet, noe det er tydelig mange har savnet. Merket ble en umiddelbar suksess, og vi er simpelthen veldig stolte over å kunne presentere det utradisjonelle merket for et større publikum her på siden.

«Plein Sport» er inspirert av de risikosøkende heltene innenfor ekstremsportens verden, basehopperne, alenemødrene og alle andre som presser seg selv helt til grensen og enda lenger, våghalsene som trosser døden og som utfordrer autoritetene i jakten på det ultimate adrenalinsparket. Dette er heltene fra «Plein Sport»: Rask, tøff og aggressiv – egenskaper som er legemliggjort i tigeren på motemerkets logo.


Mer enn bare et sportsmerke


Kolleksjonen fra «Plein Sport» inkluderer gensere, hettegensere, leggings, vester, sneakers, joggebukser, jakker og mye annet, og alt er laget av høyteknologiske materialer. Fokuset er på ytelse og kvalitet, noe som må sies å være de viktigste egenskapene i enhver kolleksjon av sportsklær. Klærne er laget for å holde kroppen kjølig når temperaturen stiger og for å holde deg tørr etter hvert som treningen intensiveres. Logoen er nærmest alltid tydelig på nesten hvert eneste stykke, og det røde emblemet ser fantastisk ut på klærne. Hvert klesplagg i denne kolleksjonen er definitivt noe man gjerne har på seg både i treningsstudioet og utenfor treningsstudioet, noe som bekrefter at Plein Sport ikke bare er et sportsmerke, men også et livsstilsmerke.


Kjøp «Plein Sport» hos Miinto


Når du handler med oss, så handler du samtidig med mer enn 400 lokale butikker rundt omkring i Norge. Det er derfor vi har et så stort utvalg her hos oss, og det er derfor du kan velge mellom over 90 000 produkter fordelt på mer enn 2 000 forskjellige merkenavn. Det er med andre ord store sjanser for at vi har akkurat det du leter etter her på siden. Med «Plein Sport» som enda en tilvekst, har du alle muligheter for å se bra ut før, under og etter treningen.

Fjern alle filter

Plein Sport

Side 1 Av 4

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.