Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

POLO RALPH LAUREN

Ralph Lauren er et av verdens største motemerker som designer og produserer fasjonable klær for både menn og kvinner. I utvalget av Polo Ralph Lauren, som er et undermerke for selve Ralph Lauren Group, vil du finne de beste og mest aktuelle stilene innen sportslig og såkalt «preppy» mote. Undermerket tilbyr flere forskjellige serier som kan gi nytt liv til din garderobe. Ralph Lauren har i tillegg til mote for kvinner og menn også mote for barn og babyer. Her kan hele familien være stilig kledd for alle utfordringene og mulighetene hverdagen har å by på. Med Ralph Lauren kan du enkelt fornye innholdet i garderoben din med nye, deilige stiler i verdensklasse.


Historien om Ralph Lauren


Ralph Lauren ble født i New York i 1939. Han gikk aldri på noen form for moteskole, men var selger for blant annet for Brooks Brothers. Under studietiden solgte han slips til sine medstudenter, og det var da karrieren som designer startet. I 1967 åpnet han sin helt egen slipsforretning. Han fikk støtte fra Norman Hilton, men han designet slipsene sine selv og solgte dem under navnet Polo. Det store gjennombruddet fikk han mellom 1980 og 1990, da han begynte å designe fargesprakende pikèskjorter og bomullsskjorter med krage. Disse skjortene er «signaturskjortene» til Ralph Lauren i dag. Han er også kjent for å selge sportslige klær som er inspirert av amerikanske tradisjoner, som f.eks. college og amerikansk universitetskultur. I tillegg lager han design som er klassiske, elegante og uformelle – alt for enhver smak. Ralph blir sett på som en ikonisk figur i moteverden, og han har oppnådd utrolig mye, blant annet global anerkjennelse for sitt fantastiske arbeid. Han selger ikke bare moteklær, men også diverse tilbehør – noe han har vunnet en rekke prestisjetunge priser for.

Nydelige moteklær fra Polo Ralph Lauren

Polo Ralph Lauren er egentlig det opprinnelige navnet på Ralph Laurens første kolleksjon av moteklær for menn, opprettet i 1968. Navnet har siden fulgt Ralph Lauren, og Polo Ralph Lauren er i dag et av de mest kjente merkene i Ralph Laurens univers. I utvalget fra Polo Ralph Lauren her hos Miinto kan du finne alt av lekre moteklær til garderoben din. Utvalget inkluderer blant annet Polo-T-skjorter, T-skjorter, bukser og jeans, skjorter shorts, gensere og strikkejakker, jakker og hettegensere, ulike tilbehør, parfyme og mye mer. Det er derfor god mulighet for deg til å kle deg godt i Ralph Lauren fra topp til tå når du velger å handle online hos oss. Her trenger du aldri å gå på kompromiss med hverken stil eller kvalitet, og du vil alltid finne de nyeste varene fra sesongens kolleksjoner.


Motemerket som øker selvtilliten


Med plagg fra Polo Ralph Lauren vil du utstråle selvtillit og luksuriøsitet. Kolleksjonen med lekkert dame- og herretøy, og andre produkter som sko, vesker og tilbehør, vil gjøre deg til en moteløve. Uansett om du skal ut på byen, eller om du bare har bruk for et sofistikert antrekk til et jobbintervju, vil Polo Ralph Lauren være med deg hele veien. Polo Ralph Laurens omfattende kolleksjon, som du finner her på Miinto, inneholder stilsikre klassikere slik som deres signaturskjorter, gensere og vester.

Alternativt kan du også utforske det store utvalget av hverdagsstiler som inkluderer hettegensere, T-skjorter og mange andre plagg i deilige myke tekstiler. Behov for å piffe opp stilen? Fortvil ikke, for det finnes ingen bedre måte å ferdiggjøre det perfekte antrekket enn med Polo Ralph Laurens stilige utvalg av dame- og herretilbehør. Velg deg en stilren caps eller et par iøynefallende solbriller for å fullføre ethvert antrekk på en raffinert måte.


Polo Ralph Lauren-sko til enhver smak


La deg friste av sesongens flotteste sko fra Polo Ralph Lauren. I kolleksjonen finner du alt fra klassiske sneakers i den ikoniske Polo Ralph Lauren-stilen, flotte sandaler og høyhælte sko som kan brukes til alle anledninger. I utvalget av sko fra Polo Ralph Lauren er det fokus på både design, komfort og kvalitet. Alle deres sko er laget av høykvalitetsmaterialer slik at du kan være sikker på at de tåler både bruk og slitasje, samtidig som de ser lekre ut.

Legg til et par flotte Polo Ralph Lauren-sko i handlekurven for en fullført vri på ethvert antrekk. Er du til det helt klassiske, kan du gå for sko i svart eller hvitt som på en perfekt måte vil komplimentere både kontorantrekk og antrekk til mer festlige anledninger. Sørg for å sikre et deg et stilsikkert skopar fra Miintos sortiment i dag, og du vil ha en trendy og oppgradert sko-garderobe klar til enhver anledning.

Miinto og våre boutique-partnere

Polo Ralph Lauren er en av Miintos mange boutique-partnere. Ved å handle Polo Ralph Lauren online hos Miinto vil du få gleden av en rekke lekre, kvalitetsfulle og trendy varer. For oss hos Miinto er det viktig å kunne tilby luksuriøse varer av førsteklasses kvalitet til alle våre kunder, og det kan du være trygg på å få når du handler fra blant annet Polo Ralph Lauren gjennom Miinto.

Vi velger ut et mangfoldig utvalg av produkter som vil imøtekomme alle våre unike og motebevisste kunder – for hos Miinto er vi opptatt av at alle skal kunne finne sine favoritter etter sin egen personlige smak.


I vekst sammen med våre partnere


Hos Miinto er vi avhengig av et gjensidig samarbeid med våre boutique-partnere. En vellykket handel hos Miinto, betyr en vellykket handel for våre partnere. Derfor gjør vi alt vi kan for å inspirere våre stilsikre kunder, samtidig som vi gjør vårt ytterste for at alle våre kunder skal bli fornøyde og få en god handleopplevelse.

Kjøp Polo Ralph Lauren hos Miinto

Ralph Lauren er et av de mest anerkjente, internasjonale motemerkene, og de fleste kan kjenne igjen et klesplagg fra Ralph Lauren når de ser det. Selvfølgelig stiller det store krav til Ralph Lauren for å fortsette å prestere og innovere, og det styrer designerne bak merket til perfeksjon. Kolleksjonene fra Polo Ralph Lauren har en diskret eleganse som skaper en unik kulhet, og de forskjellige stilene kan brukes til en rekke forskjellige anledninger, slik at du alltid kan føle deg smart kledd, uansett hvilke utfordringer dagen har å by på.

Vi gir våre kunder tilgang til eksklusive produkter fra anerkjente merkevarer, og våre partnere får tilgang til et bredt spekter av motebevisste kunder som brenner for mote. Til gjengjeld får våre boutique-partnere mer popularitet og omsetning. En vinn-vinn-situasjon for alle parter.

Fjern alle filter

Polo Ralph Lauren

Side 1 Av 6

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.