Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

PRADA

Det italienske motehuset Prada har siden 1913 vært synonymt med banebrytende design innenfor high-end mote. Merkets intellektuelle, kreative og kunstneriske univers kombinerer konsepter, strukturer og bilder gjennom koder som går langt utover trender og tendenser. Merket skaper nemlig ikke bare luksuriøse produkter. I stedet har de fortolket forskjellige konsepter og skapt et forførende og eksklusivt univers som har blitt en målestokk for de som tør å utfordre eksisterende konvensjoner gjennom en eksperimentell tilnærming til design. Det høres kanskje forvirrende ut, men ta en titt på det store utvalget vårt av styles og tilbehør fra Prada her på siden, så skjønner du sikkert hva vi mener. Og uansett om du leter etter en veske, parfyme eller noe helt annet, kommer du garantert til å finne inspirasjon her på siden.


Motehus i mer enn 100 år


Prada ble etablert i 1913 da Mario Prada grunnla det eksklusive italienske merket. Likevel var det først på slutten av 70-tallet at de virkelig slo igjennom på den internasjonale motescenen. Det skjedde i 1978 da Miuccia Prada overtok firmaet fra bestefaren og posisjonerte Prada som en ledende kraft innenfor high-end fashion med sine iøynefallende fargekombinasjoner, mønstre, trykk og utsøkte kvalitetsmaterialer. Prada har alltid vært en garant for lekre skinnvarer, spesielt vesker, men da Miuccia Prada overtok, ble merkets sortiment utvidet betraktelig. Og nettopp derfor var det nå også mulig å få tak i luksuriøse og elegante moteklær, sko og parfymer, solbriller i tillegg til belter og vesker. Felles for alle designene var at de var designet med et eksklusivt og stilig uttrykk og laget i myke og fantastiske skinnkvaliteter, noe vi også forbinder merket med den dag i dag.


Unike kreasjoner


Hvis det er en ting man kan si om Prada, er det at de har en eksperimentell og leken tilnærming til design. De henter inspirasjon fra alt fra kunst, kultur, musikk, filmer og fotografier, noe som resulterer i kreasjoner som tolker virkeligheten fra uvanlige og kreative perspektiver. Merket lar seg ikke begrense av trender og tendenser i motebildet, og lar seg heller ikke diktere av stilen til andre eksklusive og anerkjente motehus. Prada er rett og slett noe helt eget, og deres estetiske avtrykk og kreative sinn har i generasjoner manifestert kulturell frigjøring som omfatter alle aspekter av livet. Merket gir liv til ideer og idealer gjennom sine motekreasjoner, noe både menn og kvinner kan bruke til å skape et selvsikkert og elegant utseende med en kant. Prada utfordrer forskjellige estetiske mønstre gjennom særegne kombinasjoner. Det som er enkelt og klassisk blir forvrengt og endret i jakten på nye perspektiver, og Prada kan sees på som et avansert laboratorium der det fortsatt eksperimenteres med nye og dristige kreasjoner.


Et av verdens mest innflytelsesrike motehus


For Prada er klær og tilbehør sentralt når det kommer til hvordan man presenterer seg selv. Dette motemerket har derfor hele tiden fokus på rene linjer og originale design, noe som har gjort Prada til et av verdens mest innflytelsesrike motehus. Prada produserer ikke bare kvalitetsprodukter, men de fanger også essensen av hva god stil er, noe som gjør de til et merke entusiastiske moteelskere alltid kan gå til. Kolleksjonene til Prada er hele tiden i utvikling, og de er den dag i dag fortsatt et av de mest innovative, prestisjefylte og kjente merkene i mote- og luksusvareindustrien.

Med vekt på detaljer og nye trender, sørger Prada for at deres motebevisste kunder alltid har tilgang til nye og spennende design. Når du ser gjennom Miintos utvalg av Prada vil du fort oppdage at deres kolleksjon er fylt med både klær, tilbehør og sko med et unikt preg som virkelig vil sette deg i sentrum når du har på et plagg fra Prada. I tillegg får du klassiske plagg og tilbehør, men også tilgang til et stort utvalg av kule trender med mange mønstre, farger og lekne design.


La deg inspirere av Pradas kreative univers


Hos Miinto finner du et vell av vakre Prada-parfymer, vesker og mye mer, og hva du enn leter etter kan du ikke unngå å la deg forføre av merkets vakre kreasjoner. Vi sørger kontinuerlig for å legge til nye Prada-klassikere i vårt utvalg, slik at du alltid kan få tak i unike og fargerike stiler og tilbehør fra det italienske merket.


Luksuriøse solbriller fra Prada


Pradas brillekolleksjon gjenspeiler en selvsikker stil, raffinert eleganse og kompromissløs kvalitet. Deres solbriller gir deg moderne luksus og et uimotståelig utseende. I Miintos kolleksjon av Prada-briller, som kommer i alle farger og former, får du solbriller av høy kvalitet, med kunstnerisk håndverk og med oppmerksomhet på detaljer. Et par Prada-solbriller vil uten tvil understreke din identitet og vise at du er unik. Her får du altså ikke bare et trendy tilskudd til antrekket i høy kvalitet, men du får også eksepsjonell beskyttelse for alle dine eventyr.

Med en rekke fengslende stiler å velge mellom, vil våre Prada-solbriller utvilsomt heve utseendet ditt og sørge for at du skiller deg ut i mengden. Oppdag det perfekte designet som utfyller din unike ansiktsform ved å utforske brillene i kolleksjonen vår. Finn den passformen som du vil elske. Føl deg selvsikker med et par briller fra dette merket! Investerer du i et perfekt par med solbriller kan du virkelig gå ut i verden med både selvtillit og stil. Solbriller fra Prada er mer enn bare et tilbehør – de er et uttrykk for stil og selvsikkerhet.


Hvem kler seg i Prada-klær og tilbehør?


Pradas kunder er bevisste på stil, produktkvalitet og motefunksjoner. Den typiske Prada-kunden verdsetter merkets evne til å kombinere innovasjon med høy tradisjon for kvalitetshåndverk, og setter pris på moderne luksus. Dette merket passer til alle kvinner som elsker en ukonvensjonell tolkning av mote, og som elsker å kombinere tradisjonsmote med moderne trender. Her finner man altså noe for enhver smak, uansett om du foretrekker helt klassiske stiler eller deres mer innovative kolleksjoner.


La deg inspirere av Pradas kreative univers


Hos Miinto finner du et vell av vakre Prada-parfymer, vesker og mye mer, og hva du enn leter etter kan du ikke unngå å la deg forføre av merkets vakre kreasjoner. Vi sørger kontinuerlig for å legge til nye Prada-klassikere i vårt utvalg, slik at du alltid kan få tak i unike og fargerike stiler og tilbehør fra det italienske merket.


Tilgang til et populært luksusmerke på Miinto


Pradas nådeløse stil og produktinnovasjon er full av forståelse for at stiler endres med tiden, men uansett i hvilken retning stilene endrer seg, fastholder Prada alltid bruken av materialer av overlegen kvalitet, og har et fokus på detaljer og kvalitetshåndverk for å kunne være trygge på å kunne tilby klær og tilbehør av aller fremste kvalitet. Se gjennom kolleksjonen og gjør et motekjøp for en eksepsjonell og unik stil som du ikke vil angre på!

Fjern alle filter

Prada

Side 1 Av 15