Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

PRETTY BALLERINAS

Sko fra Pretty Ballerinas henvender seg til kvinner i alle aldre. Her hos Miinto har vi derfor en mengde flotte, lekre og fargerike modeller fra merket, og er således sikre på at du finner et par som passer helt perfekt til deg også.

Pretty Ballerinas er et forholdsvis nytt merke, men det har faktisk blitt laget sko av den samme familien siden 1918. Familien heter Mascaró, og kommer fra den spanske middelhavsøya Menarco. Med sitt ekte og gode håndverk, har de særdeles god førstehåndskunnskap om hva som skal til for å lage damesko. I 2007 åpnet den familieeide bedriften sin første butikk i London, og siden den gang har det gått veldig fort. I dag finner du Pretty ballerinas blant annet i Canada, Europa, USA og Asia. Med den suksessen de opplever for tiden, er det stor sannsynlighet for at de åpner enda flere butikker.


Stil og design


Pretty Ballerinas sko lager for det meste ballerinaer, men også andre typer flate sko og støvler, som for eksempel sandaler til kvinner i alle aldre. Du finner mange forskjellige typer ballerinaer i mange ulike og flotte farger og mønstre, så det er alltid et par for enhver smak. Skoene har et finurlig særpreg med at de er oppkalt etter et film- eller musikkikon, og på den måten kan du enkelt finne yndlingsballerinaene dine. Disse skoene passer praktisk talt til alle typer klær, fra jeans til pene kjoler. Ta på deg et par ballerinaer på fest, eller ta på deg et par sandaler en varm sommerdag i hverdagen eller på jobben. Alle skoene kan kombineres med alle typer klær, og det er kun fantasien som setter grenser.


Sko og sandaler i høy kvalitet


Når du for første gang prøver et par sko fra Pretty Ballerinas, så merker du med én gang hvorfor kundene er så glade i merket. Det sies at du ikke kjøper sko fra dette merket fordi du trenger dem, men fordi du forguder dem. Utseendet er i særklasse, og ikke minst vel så viktig, er det lagt vekt på komforten. Det er kun brukt de aller beste materialene som skinn, lær, semsket skinn, gummi og av og til syntetiske materialer. Dessuten har mange av modellene flere lekre detaljer og pynt, som for eksempel sløyfer og små steiner. Det er viktig at du husker å impregnere skoene før du bruker dem hvis de er laget av skinn eller lær, slik at de får lengre levetid. Skoene kommer fort til å bli et av favorittparene dine, så det er selvfølgelig viktig at du får glede av dem så lenge som mulig.

Fjern alle filter

Pretty Ballerinas

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.