Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

PROENZA SCHOULER

Proenza Schouler er kanskje ikke umiddelbart et motemerke mange tenker på når man nevner eksklusiv høymote. Det betyr imidlertid ikke at merket skal undervurderes. Merket ble «født» i en av verdens største motebyer, New York, av to ivrige designstudenter i 2002. Det relativt nye motehuset skaper klær og tilbehør med wow-effekten vi ikke visste vi savnet, og har en helt unik fremtoning av snitt og fargekombinasjoner. Her kan det være vanskelig å velge ut én favoritt blant de mange estetiske plaggene.


Proenza Schouler aka samtidskunst


Hos Proenza Schouler tyr dem til tradisjonelle snitt og stiluttrykk, i modernisert form. Her kan du finne innslag fra 70-tallets lange A-linje-skjørt, ompakket med nymoderne trekk i form av semsket skinn og med belte. Du vil finne stiletthæler i 80-tallsstil med et futuristisk snitt rundt anklene, og 60-tallskjoler med grafiske mønstre. Plaggene deres er designet på en helt herlig forunderlig måte, og man kan bruke timevis på å bare kikke på og beundre kolleksjonene deres, som drar assosiasjoner til abstrakt, moderne kunst.

Deres design er ingenting annet enn revolusjonerende. Kolleksjonene viser en form for kjærlighet til noe som er litt annerledes, og som ikke er ment å passe inn i en «en for alle»-stil i moteverden. Trer du inn i deres univers, er du garantert å finne noen merkelige kombinasjoner de færreste av oss kunne sett for oss da vi stod opp om morgenen. Her kan du matche topper med psykedeliske mønstre med veganske skinnjakker, sennepsgule bøttevesker og sandaler med lyseblå kjoler og høyhalsede strikkekjoler med hvite, knehøye boots.


Et samspill av farger


En fargepallett vil i de aller fleste tilfeller være estetisk vakker å se på, uansett om du går for komplementærfarger eller monokromatiske uttrykk. Proenza Schouler klarer imidlertid å kombinere fargetoner som gir plaggene deres et helt unikt samspill. Olivengrønn og off-white matches med ferskenrosa og himmelblått, og skaper et moderne uttrykk vi ikke kan finne hos andre designere. Det er tydelig at de tidligere designstudentene vet hva de gjør når de velger å gå for utradisjonelle farger som signalgul, gammelrosa og bringebærrødt.

For å kunne gjøre Proenza Schouler stolt, kan du her tenke så langt utenfor boksen som du bare vil. Deres bonderomantiske kjole i et tradisjonelt snitt, med psykedelisk syrevask kan kombineres med et par sandaler med tykke stropper på en varm sommerdag i parken. Deres skinnshorts kan settes sammen med hvite, knehøye boots og kongeblå strikkegenser når temperaturen ikke lenger er like medgjørlig. Skjorten med et grafisk blått og svart mønster vil gi et moderne uttrykk sammen med den beige jakken med midjebelte.

Finn frem kunstneren i deg og bli tatt med på en reise gjennom en underlig symfonisk verden bestående av gjennomførte farger og snitt. La deg bli inspirert av grønne, heklede T-skjorter og ferskenrosa dunjakker i skinn. Bli kulturell i nyskapende boots, skjørt med blått leopardmønster og 1920-talls-inspirerte kjoler i tykk og formet bomull. Her hos Miinto har vi samlet det beste fra det unge motehuset, hvor du får muligheten til å ta det første steget inn i fremtidens trender.

Fjern alle filter

Proenza Schouler

Side 1 Av 2

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.