Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

PULZ JEANS

Pulz Jeans er for deg som rett og slett elsker jeans. Her hos Miinto finner du et solid utvalg fra merket som spesialiserer seg på denim-produkter og passform. Du behøver ikke lenger bekymre deg for at buksene dine sitter for lavt over hoftene, gir deg en merkelig fasong eller ikke komplementerer formene dine. Bla deg igjennom jeans, T-skjorter og topper fra Pulz Jeans, og finn dine nye favoritter til basisgarderoben her på Miinto.

Pulz Jeans gir deg et himmelrike av denim

De fleste av oss vet hvor utfordrende det kan være å finne denimbukser som faktisk sitter godt og samtidig ser fantastiske ut. Noen ganger kan det være lengden som er problemet, mens andre ganger er buksene for smale i midjen. Hos Pulz Jeans spesialiserer de seg på å skape jeans og bukser i høy kvalitet, med en passform som faktisk komplementerer kroppsfasongen din. Deres bukser er laget spesifikt for å passe til dine ben, hofter og midje uten å presse ubehagelig på kroppsdeler, eller rett og slett ikke være til å bevege seg i.

Pulz Jeans, som opprinnelig er et dansk motehus, skaper mote som er rettet mot kvalitetsbevisste kvinner. Deres klær er laget av solide materialer vi elsker, og er selvfølgelig svært behagelige å ha på seg. Buksene deres er produsert med en sann kjærlighet for kvinnekroppen, og designerne jobber hele tiden mot sin store visjon om å lage jeans til kvinner i hele verden. Uansett hvilken kroppsfasong du har, eller hvilket stiluttrykk du foretrekker, skal du ikke behøve å gå på kompromiss. Her er Pulz Jeans virkelig en reddende engel.

Denim går aldri av moten

Denim er en sann klassiker, og du skal lete lenge før du finner et materiale som er så høyt elsket. Men til tross for at denim kommer i mange varianter og former, i alt fra jakker til skjørt, er det jeansen som hos mange topper favorittlisten. Jeans har preget motebildet i absolutt alle tiår og i alle stiluttrykk. Ta tiden tilbake til 70-tallet, der store slengbukser preget hippiebevegelsen i storbyene, eller se toppmoderne ut i dagens store skrik; straight leg jeans. Buksene i denim er å se på catwalken hos verdens største motehus hvert eneste år, så de tidløse klassikerne er på ingen måte noe man skal kimse av.

Finn din unike stil

Jeans er det perfekte basisplagget. Allikevel er plagget langt fra å være «bare» et basisplagg. Uansett om du styler jeans med en hvit T-skjorte, har buksene under en kjole, kombinerer de med sneakers eller stiletthæler, er du garantert å se helt fantastisk ut. Her er det også stort rom for å vise frem sin unike stil, og jeans kan romme uendelig mange uttrykk. Her er det fullstendig lov å være seg selv, uansett om man foretrekker en kroppsnær jeans som fremhever ens former, eller om man elsker gigantiske bukser som svømmer rundt bena sine når man går.

Et par jeans fra det danske merket burde være en selvfølge i garderoben til alle kvinner som elsker denim, og her hos Miinto har vi samlet et knippe utvalg fra merket som feirer kvinnekroppen.

Fjern alle filter

PULZ Jeans

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.