EKSTRAORDINÆRT SALG FORTSETTER - SPAR 20-60% PÅ NESTEN ALT  | Shop direkte fra lokale butikker 

SALG | SPAR 20-60%

Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Quiksilver (7)

Quiksilver er et ungdommelig merke som tilbyr klær og tilbehør for skatere, snowboardere og surfere. De har en avslappet og fresh stil, med komfortable klær. Merket ble startet i 1969 av den Australske surferen Alan Green med idéen om å lage den ultimate shortsen til surfere. Siden da har Quiksilver utvidet til å lage klær og accessories til flere brettsporter som snowboard og skateboard. Idéen er hele veien å være de beste innenfor klær og tilbehør til brett på vann, land og snø.

Etterhvert har Quiksilver også kommet med hverdagsantrekk som jeans og skjorter inspirert av brettkulturen og skatere. Quiksilver tilbyr klær som shorts, hettegensere, t-skjorter og bukser, og tilbehøret som sekker, sko og capser; alt med brettsportkulturen i fokus.

Quiksilver har blitt en av brettmiljøets mest profilerte merker og de har samarbeidet med flere store idrettsutøvere innenfor brettsport. Skateren Tony Hawk, snowboarderen Travis Rice og surferen Kelly Slater er blant de som Quiksilver har samarbeidet med. På miinto.no finner du et utvalg klær og tilbehør fra Quiksilver, uansett om du driver med snøsport, surfing eller skating. 

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

7 produkter funnet

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale motebutikker

Gratis retur

14 dagers returfrist

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.